یکی از معضلات شهر اهواز نبود کشتارگاه صنعتی بود و تنها 2 کشتارگاه طیور مشغول کشتار بودند و مرغ و طیور را سلاخی می کردند،
شوشان: البرز کریمی گفت: کشتارگاه صنعتی اهواز توانایی کشتار 2700 راس دام سبک و 180 راس دام سنگین را در هر شیفت دارد و در صورت تامین دام مورد نیاز می توانیم تا روزانه 6000 دام سبک گوسفندی و 600 دام سنگین گاو و گوساله را کشتار کنیم.
مدیرعامل کشتارگاه صنعتی اهواز در نشست خبری با اصحاب رسانه که در کشتارگاه اهواز برگزار شد گفت: یکی از معضلات شهر اهواز نبود کشتارگاه صنعتی بود و تنها 2 کشتارگاه طیور مشغول کشتار بودند و مرغ و طیور را سلاخی می کردند، اما یکی از دلایل اینکه کشتارگاه ها نمی توانند به خوبی روی پای خود بایستند هزینه های جانبی است و به همین دلیل در دو استان بزرگ تهران و البرز تنها بخش خصوصی پای کار آمده و مابقی استانها دولت در آنها فعالیت دارد و خوزستان هم به عنوان آخرین استان به کشتارگاه صنعتی مجهز شد.
وی بیان داشت: متاسفانه افرادی منافع شان در این بود که کشتارگاه صنعتی در اهواز ایجاد نشود، زیرا کشتارگاه های سنتی بدون نظارت قوی مشغول کشتار می شدند و بسیاری از دلالان و مافیا از این رهگذر با استفاده از ضایعات به سود خوبی رسیدند و اکنون که به سمت کشتارگاه صنعتی رفته ایم این موضوع باعث نگرانی و حتی دشمنی آنها با کشتارگاه صنعتی شده است.
کریمی تصریح کرد: به همین دلیل و در اوایل سال گذشته موفق به راه اندازی بخش سبک و در شهریورماه هم بخش سنگین را به صورت صنعتی کردیم و کار بسیار بزرگی را انجام دادیم و خوشبختانه در این مسیر همکاری دستگاه هایی از قبیل فرمانداری، شهرداری، شورای شهر و مقامات قضایی با ما بی نظیر بود.
مدیرعامل کشتارگاه صنعتی اهواز گفت: تا قبل از اینکه کشتارگاه به حالت صنعتی درآید 300 نفر در کشتارگاه شاغل بودند ولی بعد از آن 220 نفر در کشتارگاه شاغل هستند و بخش عمده ای از 80 نفر باقی مانده به سازمان فضای سبز شهرداری رفتند و بخشی هم آنقدر درآمدهایشان بالا بود از بخش های مختلف در کشتارگاه که نه می خواستند با ما همکاری کنند و نه با شهرداری.
وی اضافه کرد: انشاءالله در اواخر خردادماه سال جاری با هزینه ای بالغ بر 5/1 میلیارد تومان کارخانه تبدیل ضایعات را که هم اکنون پیشرفت فیزیکی 80 درصدی دارد را به بهره برداری خواهیم رساند و این مهم گام بسیار بزرگی در راستای حفاظت محیط زیست است و قطعا در ارزش افزوده، اشتغال هم کمک حال ما می شود به صورت مستقیم برای 15 و غیر مستقیم 20 نفر شغل ایجاد خواهد کرد.
کریمی گفت: اینکه برخی می گویند کشتارگاه عامل گرانی گوشت در اهواز است، کذب محض می باشد، زیرا ما برای هر راس دام سبک مبلغ 5 هزار تومان عوارض می گیریم این در حالی است که در کشور رقمی بالغ بر 17 هزار تومان دریافت می شود و برای هر دام سنگین 75 هزار تومان عوارض می گیریم که در کشور رقمی بالغ بر 115 هزار تومان است و هنوز با توجه به تورم سال جاری ما افزایشی هم برای عوارض خود در نظر نگرفته ایم.
مدیرعامل کشتارگاه صنعتی اهواز بیان داشت: خوشبختانه فاضلاب ما به هیچ عنوان وارد رودخانه کارون نمی شود و تصفیه خانه ما تمام پساب را در خود جمع آوری و بعد از تصفیه به فضای سبز می دهیم و رسوبات را هم در برومی به شکل کاملا بهداشتی دفن می کنیم.
وی در پایان با اشاره به اینکه فرمانداران ملاثانی و کارون مراقب مجوزی که برای ساخت کشتارگاه به برخی افراد می دهند باشند گفت: از تعهدات 10 ساله ما با شهرداری راه اندازی کامل کشتارگاه صنعتی، پرداخت اجاره بها، ساخت صنایع تبدیلی و جانبی و همچنین تامین مخارج جاری است.