رییس هیات فوتبال خوزستان با بیان اینکه مسوولان استقلال خوزستان به دنبال سقوط تیم بودند که در این زمینه نیز موفق شدند، گفت: آنها نمیخواستند هزینه کنند و به همین دلیل با ضعیفترین بازیکنان وارد مسابقات شدند.
عبدالکاظم طالقانی درابتدا درخصوص جلسه هماندیشی با باشگاههای استان، اظهارکرد: در این جلسه دو باشگاه بزرگ استان درخواست داشتند که باتوجه به مشکلاتی که برای اینباشگاهها و دیگر باشگاهها وجود دارد، دیگر در رقابتهای فوتبال پایه کشور شرکت نکنند که افت تحصیلی بازیکنان و هزینه ها نیز از دلایل موضوع مطرحح شده از سوی آنها بود.
وی بیان کرد: این باشگاهها توضیحات لازم را دادند ولی در نهایت توصیه من این بود که باشگاهها در بخش پایه حضور فعال داشته باشند، هرچند تصمیم با خود باشگاهها است. زیرا همانطور که دانید باشگاههای زیر نظر نفت با کاهش بودجه مواجه بودند و حضورشان در مسابقات به نوعی منع شده بود.
رییس هیات فوتبال خوزستان گفت: یکی از انگیزههای اصلی جوانان ما شرکت در مسابقات کشوری است و اگر باشگاهها در ابن رقابتها شرکت نکنند، این جوانان برای استانهای دیگر به میدان خواهند رفت. در هر صورت من توجه به فوتبال پایه را در این جلسه خواستار بودم. البته برخی باشگاهها میگفتند که این موضوع ثمرهای برای آنها ندارد، در حالی که پر کردن اوقات فراغت جوانان و ایجاد شرایط اجتماعی و جنب و جوش بین جوانان، بالاتربن ثمره است. پس اگر به این صورت باشد اصلا در لیگ برتر هم نباید شرکت کرد. ما باید از بیشتر فرصتها استفاده کنیم.
وی با بیان اینکه خوزستان در حال حاضر 87 تیم در لیگهای کشوری دارد، عنوان کرد: این مهم برای خوزستان یک برند است و یکی از دلایلی که هیات خوزستان در ارزیابی عملکرد فدراسیون در سال 96 رتبه نخست را کسب کرد، داشتن این تعداد تیم کشوری فعال است.
طالقانی در خصوص فوتبال بانوان استان نیز گفت: باشگاهها باید برای تیمداری اعلام آمادگی و هزینه کنند ولی باوجود اینکه ما نیز پیگیر فعالیت آنها در بخش بانوان بودیم ولی تاکنون تمایلی به این موضوع نشان ندادهاند. در هر صورت باشگاهها باید در این زمینه همکاری کنند اما یکی از دلایل آنها در عدم تیمداری، دیده نشدن فعالیت در بخش بانوان و هزینههای این بخش بوده است. باید در کشور همه دست به دست هم دهند تا تیمداریهای موفقی در فوتبال بانوان صورت بگیرد، البته خدا را شکر باشگاههای خوزستانی در فوتسال بانوان عملکرد موفقی داشتهاند.
وی در ادامه درخصوص وضعیت تیم فوتبال استقلال خوزستان که در آستانه سقوط به لیگ یک است نیز عنوان کرد: مسوولان این باشگاه به دنبال سقوط تیم بودند که موفق هم شدند زیرا نمیخواستند هزینه کنند و به همین دلیل با ضعیفترین بازیکنان وارد مسابقات شدند. اکنون باتوجه به چنین عملکردی و مدیریتهای ضعیف برخی باشگاهها میگویند خوزستان نمیتواند بیشتر از یک یا دو تیم داشته باشد.
رییس هیات فوتبال خوزستان با بیان اینكه ما در هزینه کرد ضعف داریم و تا زمانی که شرایط درآمدزایی فراهم نشود، این موضوع باعث میشود که باشگاهها ضعیفتربن بازیکنان را جذب کنند، ادامه داد: ندادن حق پخش تلویزیونی که حق مسلم باشگاهها است برای باشگاهها مشکل ایجاد کرده است. صدا و سیما حتی در بخشهایی نیز برای پخش برنامههای ورزشی، خواستار دریافت پول است. به طور مثال وقتی میخواهیم مراسم پایانی مسابقات و جوانان موفق را به مردم نشان دهیم، بابت آن باید به صدا و سیما پول بدهیم.
وی عنوان کرد: به هر حال تا وقتی صدا و سیما پول حاصل از حق پخش تلویزیونی را به باشگاهها ندهد، باشگاهها هیچ وقت نمیتوانند روی پای خودشان بایستند و درآمدزا نمیشوند. در حالی در ایران با چنین شرایطی مواجه هستیم که در کشورهای دیگر برای اینکه باشگاه روی پای خودشان باشند و فعالیت کنند، حق پخش تلویزیونی به آنها پرداخت میشود و حتی استودیو مجزا دارند و از تمام درآمدهای تبلیغاتی برای خودکفایی استفاده میکنند.