شوشان تولبار
آخرین اخبار
شوشان تولبار
کد خبر: ۱۱۲۶۴۷
تاریخ انتشار: ۰۶ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۱:۱۵
گروه جهادی تیپ مستضعفین استان خوزستان با حضور در منطقه کم‌برخوردار شهرستان لالی، بیش از سه هزار خدمت تخصصی پزشکی و دندان‌پزشکی و توانبخشی رایگان به نیازمندان ارائه کردند.
هم‌زمان با نخستین سالگرد شهادت رئیس‌جمهور مردمی، شهید آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی و یاران همراهش، و سالروز آزادسازی خرمشهر، تیپ جهادی مستضعفین استان خوزستان با همکاری نهادهای انقلابی و مردمی، اردوی جهادی پزشکی، دندان‌پزشکی و توانبخشی را در شهرستان لالی برگزار کرد.

موسی خنافره، مسئول این اردوی جهادی، در گفت‌وگو با خبرنگار  گفت: این اردو نودوششمین اردوی جهادی تیپ مستضعفین در سطح کشور و هشتمین اردوی استانی در خوزستان بود که از 31 اردیبهشت تا 2 خرداد 1404 در بیمارستان امید شهرستان لالی اجرا شد.

وی با اشاره به تنوع خدمات ارائه‌شده افزود: در مجموع بیش از سه هزار خدمت رایگان در حوزه‌های دندان‌پزشکی، چشم‌پزشکی، داخلی، زنان و زایمان، آزمایش پاپ‌اسمیر، توانبخشی، دارو و مشاوره سلامت به مردم منطقه ارائه شد.

این برنامه با همکاری بنیاد علوی، کمیته امداد، دانشگاه علوم پزشکی جندی‌شاپور اهواز، شهرداری و شورای شهر لالی و با حمایت محمد امیر، نماینده مردم اهواز، باوی، حمیدیه و کارون در مجلس شورای اسلامی برگزار شد.

در روز پایانی اردو، اعضای گروه جهادی با حضور در منزل شهید قاسم خدادادی از شهدای عملیات غرورآفرین بیت‌المقدس، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره این شهید والامقام ،در آستانه سالروز آزادسازی خرمشهر و به منظور پاسداشت مقام شامخ شهدای والا مقام هشت سال دفاع مقدس از خانواده  محترم شهید تجليل کردند

 موسی خنافره در پایان خاطرنشان کرد: این اردو به نیت ادامه راه شهید خدمت، آیت‌الله رئیسی، و در پاسخ به مطالبه رهبر معظم انقلاب مبنی بر محرومیت‌زدایی، برگزار شد. اعتقاد داریم راه خدمت بی‌وقفه به محرومان، بهترین مسیر برای زنده نگه‌داشتن یاد و راه شهداست.
نام:
ایمیل:
* نظر:
شوشان تولبار