شوشان تولبار
آخرین اخبار
شوشان تولبار
کد خبر: ۱۱۲۷۲۰
تاریخ انتشار: ۲۷ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۳:۴۲
شوشان ـ محمود تیلا :

امام باقر (علیه‌السلام) فرمود: «گویا مردمی را در مشرق زمین می‌بینم که حق را مطالبه می‌کنند ولی حق را به آن‌ها نمی‌دهند، دوباره اقدام می‌کنند و دوباره هم حق را به آن‌ها نمی‌دهند. وقتی می‌بینند حق‌شان را نمی‌دهند شمشیر می‌کشند. شمشیر کشیدن‌شان را که دشمنان می‌بینند حاضر می‌شوند حق‌شان را به آن‌ها بدهند. ولی اینجا دیگر آن‌ها راضی نمی‌شوند. شمشیر می‌کشند تا حق را به صاحب امر تحویل دهند.»
سپس امام باقر (علیه‌السلام) می‌فرمایند: «اگر من آن زمان را درک کنم جانم را برای صاحب این امر نگه می‌دارم.»
شاید این روایت، حال امروز ما مردم ایران باشد.
رژیم منحوس صهیونیستی در طول عمر پر از نکبت خود برای جهانیان از بدو تولد نامشروع خود در منطقه از طریق دسیسه‌ای آشکار از سوی استکبار در قالب طرح قیمومیت جامعه ملل برای ناامن سازی منطقه به‌عنوان یک نیروی نیابتی، نشان داد که هیچ‌گاه تابع هیچ قانون و قاعده بین‌المللی نبوده و نخواهد بود، چرا که همواره پدرخوانده‌های او ادعای حقوق بشر و نهادگرایی را پوششی برای مصون نگه‌داشتن این غده سرطانی در منطقه قرار داده بودند تا هر وقت صلاح بدانند همچون سگ هاری او را به جان کشورهای مسلمان منطقه بیندازند.
بنابراین دشمنی این دشمنان نه با جمهوری اسلامی و نه با نظام و نه با نیروهای مسلح است بلکه دشمنی و کینه اینان با مردمی که میراث‌دار تمدن سازی بر اساس نگاه الهی در کهن سرزمین ایران زندگی می‌کنند، رقم خورده است.
رژیم جنایتکاری که هم درگیر جنگ، اعتراضات درونی، نفرت و فشار افکار عمومی مردم دنیاست و هم متحمل خسارت‌های مادی، نیرویی و نظامی با صرف هزینه‌های بسیار سنگین شده است.
امروز در قبال پاره شدن زنجیر این سگ هار وحشی و تجاوز وحشیانه به خاک میهن، باید نترسیم و نترسانیم و ضمن تنبیه سخت متجاوز، به سمت تثبیت اوضاع و تدبیر امور پیش برویم.
ضرورت انسجام و اتحاد ملی و صبر و شکیبایی عمومی و پرهیز از هرگونه اقدامات هیجانی و احساسی جهت حفظ آرامش اجتماعی و تقویت روحیه جهادی برای سربازان خط مقدم در تامین امنیت و دفاع از این مرز و بوم یک راهبرد جدی است که باید بدان پایبند باشیم. چراکه هرگونه اقدام و تحرکات اجتماعی متاثر از احساسات یا هیجانات عمومی برخاسته از افکارسازی دشمن در فضای مجازی، بستری برای تضعیف قدرت کنشگری نیروهای امنیتی و تمرکز حاکمیت در پاسخگویی قاطع به جنایات دشمن خواهد بود.
بدون تردید سوخت موشک‌های انتقام از این رژیم تروریست و جنایتکار؛ وحدت و حضور همه‌جانبه مردم انقلابی، ولایی و غیرتمند ایران‌زمین در صحنه به‌عنوان پشتوانه‌ی اصلی نظام اسلامی است. و بهترین تصمیم برای نابودی این غده‌ی چرکین سرطانی، طبق سنت الهی و نوید‌های قرآنی، اطاعت از فرامین ولی امر مسلمین جهان در اجرای بی‌و‌قفه‌ی وعده‌های صادقِ پی‌درپی است، باذن‌الله.
نام:
ایمیل:
* نظر:
شوشان تولبار