شوشان تولبار
آخرین اخبار
شوشان تولبار
کد خبر: ۱۵۵۷۶
تعداد نظرات: ۱۴ نظر
تاریخ انتشار: ۳۰ دی ۱۳۹۲ - ۱۸:۱۲
در آیین مدیرعامل سازمان آب و برق خوزستان مطرح شد :
در این چند سال اخیر حتی اجازه کار کردن توسط استاندار وقت به من داده نشد.
شوشان : آیین تودیع و معارفه مدیرعامل سازمان آب و برق خوزستان با حضور رحیم میدانی معاون وزیر در امور آب و آبفا در سالن اجتماعات گیت بوستان برگزار شد.
در این آیین نوری موسی معاون سازمان آب و برق خوزستان، رضانیا مدیرعامل سابق آب و برق خوزستان، آیت اله موسوی جزایری نماینده ولی فقیه در استان، آیت اله شفیعی نماینده مردم استان در مجلس خبرگان رهبری ، احمد سیاحی معاون امور عمرانی استانداری خوزستان، رحیم میدانی معاون وزیر نیرو به ایراد سخنرانی پرداختند.

آیت اله موسوی جزایری : احیای 550 هزار هکتار از اراضی مستعد کشاورزسی استان پیگیری شود 
آیت اله موسوی جزایری نماینده ولی فقیه در استان در این آیین بر پیگیری برای اجرای وعده های رییس جمهور در سفر به خوزستان تاکید کرد.
نماینده مردم استان در مجلس خبرگان رهبری گفت: مساله احیای طرح مقام معظم رهبری مبنی بر زیر کشت بردن 550 هزار هکتار از ارضی مستعد کشاورزی استان خوزستان که در زمره وعده های رییس جمهور بود باید پیگیری و محقق شود. این طرح مشابه ای دیگر در کشور ندارد. وی یادآورشد: منفعت اجرای این طرح باعث رونق اقتصادی و اشتغال استان ، کشور و کشورهای همسایه خواهد شد.
نماینده ولی فقیه در استان بر صیانت از رودخانه کارون تاکید کردو گفت: رییس جمهور در سفر به استان خورستان به خوبی بر احیای رودخانه کارون تاکید کرد. حیات خوزستان با انتقال آب کارون به مخاطره می افتد. مردم خوزستان نسبت به انتقاال آب شرب هیچ مخالفتی ندارند اما نباید این اقدام را دستمایه ای برای انتقال آب برای مصارف غیر از شرب قرار داد.
نماینده مردم استان در مجلس خبرگان رهبری همچنین با حمایت از اعلام شدن کل شهرهای خرمشهر و آبادان به عنوان منطقه آزاد گفت: این طرح برای ایجاد اشتغال یک طرح زودبازده و نقد است.
آیت اله موسوی جزایری در پایان خواستار پیگیری وعده های رییس جمهور به مردم استان شد و در این ارتباط پیشنهاد تشکیل کارگروه ویژه برای تحقق وعده ها شد. 

معاون امور عمرانی استانداری خوزستان: معتقدیم در استان آب مازاد وجود ندارد
احمد سیاحی معاون امورعمرانی استانداری خوزستان نیز در این نشست گفت: سازمان آب و برق خوزستان از جمله سازمان هایی است که از لحاظ وجود نیروهای متخصص و کارآمد کمبودی احساس نمی کند.


سیاحی گفت: انتخاب اولین سفر استانی رییس جمهور به استان خوزستان نشان از اهمیت این استان استراتژیک است. این نگاه باید در سطوح وزرا و مدیران میانی کشور نیز به خوزستان انتقال یابد. معاون امور عمرانی استانداری خوزستان به دستور صریح رییس جمهور مبنی بر عدم انتقال آب برای مصارف غیر از شرب اشاره کرد و گفت: نگرانی های استان در خصوص انتقال آب کارون همچنان ادامه دارد. استان با سرانه مصرف شرب آشناست. استان با سیاست کلی نظام مبنی بر انتقال آب کارون برای مصارف شرب مخالفتی ندارد.
این مقام مسئول بر ضرروت هماهنگی کامل میان سازمان آب و برق خوزستان و جهادکشاورزی استان در اجرای احیای 550 هزار هکتار از اراضی کشاورزی استان تاکیدکرد. ما معتقدیم آب مازاد در استان وجود ندارد. باید میزان نیاز مصارف آب شرب ، صنعت و کشاورزی در استان به طور شفاف بیان شود. معاون امور عمرانی استانداری خوزستان بر لزوم تسریع بر اجرایی شدن پروژه تصفیه خانه فاضلاب شرق اهواز تاکید کرد. دیگر نهرمالح جوابگو دفع فاضلاب شهر اهواز نیست.
سیاحی همچنین بر لزوم اجرای طرح آبرسانی غدیر اشاره کرد و گفت: اتمام فازدوم طرح آبرسانی غدیر به 4 هزار میلیارد تومان نیاز دارد. طرح آبرسانی شمال غرب و جنوب شرق استان نیز باید پیگیری شود. سیاحی بر لایروبی رودخانه اروند نیز تایکد کرد و گفت: در خصوص سدگتوند نیاز باید بحث های پایشی صورت گیرد. اختصاص 50درصد از مصوبات هیات دولت در سفر به خوزستان مربوط به وزارت نیرو است و این حساسیت منابع آبی را نشان می دهد. 

رییس مجمع نمایندگان خوزستان : کارون در حال احتضار است و باید احیا شود
جواد سعدون زاده رییس مجمع نمایندگان استان خوزستان نیز در این نشست با توصیف آیین تودیع و معارفه به گردش نخبگان گفت: معتقد هستیم که باید از مهندس شمسایی در جایگاه بالاتر از مدیریت سازمان آب و برق خوزستان در وزارت نیرو استفاده می شد. وزیر نیرو به خوزستان در این ارتباط بدهکار است و باید جبران مافات کند.

نماینده مردم آبادان در مجلس شورای اسلامی با معنی کردن واژه احیای کارون گفت: کارون نیمه جان و در حال احتضار است و باید آن را احیا کرد. وی گفت: باید با ارائه آمارهای کذب و خودساخته توسط برخی از نهادهای تابعه وزارت نیرو و سیاست بازان به مراکز تصمیم ساز مقابله کرد.
سعدون زاده بیان داشت: برداشت آب کارون از سرشاخه ها در مقیاس 2 میلیارد مترمعکب است. این درحالی است که مصرف آب شرب 2 درصد منابع زیر زمینی را شامل می شود. این میزان متر معکب آب در خوشبینانه ترین حالت برای مصارف صنعتی و در بدبینی ترین حالت برای مصارف کشاورزی است.
نماینده مردم آبادان در مجلس بیان داشت: انتقال آب کارون برای مصارف غیرشرب برخلاف مصالح ملی است. این سخن از روی تعصب به استان خوزستان نیست بلکه براین اساس است که بر منافع ملی معتقدیم.
در این زمینه باید زنگ خطر را به صدا دربیاوریم. برداشت های بی حساب و کتاب از رودخانه کارون جلگه سرسبز خوزستان را از بین می برد. برداشت آب حتی برای مصارف آب شرب در شرایط فعلی خطرناک است. در این فصل سازی شوری آب در بدترین حالت قرار دارد. تمام شاخص های کارون نشان می دهد که کارون نیاز به مراقبت ویژه دارد. اجرای طرح مقام معظم رهبری می تواند کابوس مرگ و بیکاری را از سپهر خوزستان بزرگ بزداید.
نماینده مردم آبادان در مجلس شورای اسلامی بیان داشت: لایروبی اروند یکی از اساسی ترین مطالبات ماست. احیای اروند و کارون می تواند حلقه مکمل حیات اقتصادی در خوزستان باشد. 

مدیرعامل سابق سازمان آب و برق خوزستان: طرح آبرسانی غدیر 4200 میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد
علیرضا رضا نیا مدیرعامل سابق سازمان آب و برق خوزستان نیز در سخنان کوتاهی بر ضرورت اجرای کامل طرح آبرسانی غدیر تاکید کرد.
وی میزان اعتبار مورد نیاز برای اجرای فازدوم این طرح را حدود 4200 میلیارد تومان عنوان کرد.
مدیرعامل سابق سازمان آب و برق خوزستان گفت: طرح آبرسانی غدیر می تواند مسائل کیفیت رودخانه آب شرب و بهداشت را حل کند. با اجرای این طرح به 26 شهر و حدود هزار روستا آبرسانی می شود. همچنین طرح شمال و جنوب شرق به ترتیب 720 و 1200 میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد. رضا نیا بیان داشت: اجرای شبکه های اصلی و فرعی برای طرح مقام معظم رهبری نیاز به 1100 میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد.
مدیرعامل پیشین سازمان آب و برق خوزستان انتقال آب کارون تنها برای مصارف شرب را حاصل از رایزنی ها و ارسال کارهای کارشناسی شده متخصصان سازمان آب و برق خوزستان دانست. 

معاون وزیر نیرو در امور آب و آبفا: اجرای وعده های رییس جمهور نیاز به عزم همگانی دارد
معاون وزیر نیرو در امور آب و آبفا نیز در این آیین گفت: وضعیت 80 درصد ازغنی ترین منابع آب های زیرزمینی کشور بحرانی است و به نوعی سفره های آب های زیر زمینی کشور به شدت کاهش یافته است.
رحیم میدانی افزود: اگر به فکر حل مشکل کاهش آب های نباشیم درآینده مشکلات بسیاری خواهیم داشت. وی با اشاره به اینکه مدیریت در حوزه منابع آب کشور به بازنگری نیاز دارد گفت: باید به همان اندازه که به بخش سازه ای و مهندسی حوزه آب اهمیت داده می شود به ارتقاء سطح مدیریت در منابع آب نیز توجه شود.
معاون وزیر نیرو در امور آب و آبفا گفت: بزرگترین سازه های آبی و بلندترین سد های جهان در ایران ساخته می شود و مانند بسیاری از فعالیت های سد سازی انجام شده در تمام جهان ممکن است در کشور ما نیز در این زمینه اشتباهاتی وجود داشته باشد.وی افزود: هنر این است که از تمامی اشتباهات و کاستی های گذشته درس گرفته و به ضعف ها آگاه باشیم.
معاون وزیر نیرو در امور آب و آبفا خاطرنشان کرد که همه مدیران کشور و حوزه صنعت آب در مقطع بسیار سختی هستند و امیدواریم با تلاش همه همکاران در کشور از این آزمون سخت سربلند بیرون بیاییم.میدانی گفت: یکی از علل مشکلات جزو آب کشور مشکلات خشکسالی چند سال گذشته و تمرکز منابع آبی کشور در نقاط خاص است.
وی با اشاره به اینکه ایران نسبت به جمعیت و وسعت کشوری کم آب است گفت: خشکسالی های اخیر مشکلات حوزه های آبی کشور را چندین برابر کرده است.معاون وزیر نیرو در امور آب و آبفا گفت: از نظر خدمات مهندسی در زمینه سد سازی،شبکه های آبیاری،زهکشی و ساخت و تجهیزات این صنعت در جایگاه رفیعی قرار داریم، در حالی که در ابتدا، مهندسان صنعت سد سازی کشور با دست خالی وارد این عرصه شدند.
میدانی افزود: وقتی صحبت از مشکلات دریاچه ارومیه می شود،مدیران تنها به فکر انتقال آب از دریاچه خزر هستند ، که علاوه برزمان بر بودن این پروژه بخش قابل توجهی از منابع مالی کشورنیز باید در این زمینه هزینه شود در صورتی که می توان با اصلاح الگوی کشت و استفاده صحیح از آب های زیر زمینی برخی از مشکلات دریاچه ارومیه را حل کرد.
میدانی با اشاره به سفر هیات دولت به استان خوزستان گفت: همه در کنار یکدیگر بسیج شده ایم تا به تمام وعده هایی که در سفر هیات دولت به استان خوزستان و از سوی رییس جمهوری به مردم استان داده شده است عمل شود، زیرا به دلایل مختلف مردم خوزستان این حق را بر گردن تمام کشور دارند و باید مورد توجه قرار گیرند.

مدیرعامل جدید سازمان آب و برق خوزستان : دولت تدبیر و امید وارث ندانم کارهای دولت گذشته است 
محمدرضا شمسایی مدیرعامل جدید سازمان آب و برق خوزستان نیز در سخنان گلایه آمیز گفت:وجود منابع خدادادی و عظمی و اراضی مستعد کشاورزی این استان را به پرظرفیت ترین استان تبدیل کرده است. در این میان منابع انسانی موجود استان را دچار عقب ماندگی جدی کرده است. بعد از پایان جنگ تحمیلی زیرساخت های استان دچار مشکلات جدی شد.
شمسایی بیان داشت:این استان تا پیش از جنگ دومین استان برخوددار پس از استان تهران بود اما در حال حاضر در بسیاری از شاخص های توسعه در رده های انتهایی در میان سایر استان ها قرار داریم. مدیرعامل جدید سازمان آب و برق خوزستان ادامه داد: حفظ منابع انسانی سازمان آب و برق خوزستان در دستور کار سازمان آب و برق خوزستان قرار دارد. دولت باید منابع مورد نیاز را تامین کند.این یک واقعیت است که بخش اعظمی از درامد کشور از این استان استحصال می شود و باید مشکلات این استان مورد توجه ویژه قرار گیرد.
شمسایی به اجرای طرح 800 هزار هکتاری مقام معظم رهبری اشاره کرد و گفت: متاسفانه علیرغم گذشت 18 سال از این طرح توسط مقام معظم رهبری تنها 200 هزار هکتار به مرحله بهره برداری رسیده است . درحوزه احداث کانال های فرعی آبیاری نیز زیر 100 هزار هکتار به مرحله بهره برداری رسیده است.
مدیرعامل جدید سازمان آب و برق خوزستان ادامه داد: با توجه به تغییر شرایط اقلیمی در کشور و کاهش نزولات آسمانی برداشت های آب از بالادست رودخانه ها کیفیت آب در پایین دست رودخانه را با مشکل مواجه کرده است. شمسایی ادامه داد: ما دریک منطقه خشک زندگی می کنیم. در خوزستان علیرغم حجم آب قابل ملاحظه اما بدلیل استفاده از آب های سطحی جهت مصارف کشاورزی ، صنعتی و شرب بحث کیفیت آب از اهمیت خاصی برخودار است.
مدیرعامل جدیدسازمان آب و برق خوزستان ادامه داد: اگر بخواهیم مساله آب شرب را در استان حل کنیم باید طرح انتقال آب از مخازن سدهای استان را به سرانجام برسانیم. با بهره برداری کامل از طرح آبرسانی غدیر مشکل عدم کیفیت آب شرب 65 درصد از شهرها و روستاهای استان برطرف خواهد شد.
شمسایی ادامه داد: همزمان باید اجرای طرح آبرسانی شمال شرق و جنوب شرق استان را نیز در دستور کار قرار دهیم. اجرای این طرح نیاز به 7 هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد.
مدیرعامل جدید سازمان آب و برق خوزستان به دغدغه نخبگان، صاحبنظران در خصوص انتقال آب کارون اشاره کرد و گفت: در دلوت تدبیر و امید طرح انتقال آب مورد بازنگری مجدد قرار گرفته است. من اطمینان دارم که وزارت نیرو در بحث برداشت آب از سرشاخه های کارون اجازه بروز مشکلاتی برای پایین دست را نخواهد داد.
شمسایی گفت: دولت تدبیر و امید وارث مشکلات گذشته، ندانم کاری ها و بی تدبیری ها و بی برنامه گی های چند سال اخیر است . برای جبران عقب ماندگی ها باید روحیه جهادی و کار شبانه روزی را در دستور کار خود قرار دارد.
مدیرعامل جدید سازمان آب و برق خوزستان گفت: بدون میل درونی و رغبت خود محبور به ترک استان شدم در حالیکه خانواده ام در اهواز سکونت داشتند. معتقدم کارشناسان و مدیران این استان باید در استان باید بمانند.
وی از بی مهری نسبت به خود در چندسال اخیر توسط استاندار وقت خوزستان اشاره کرد و گفت: در این چند سال اخیر حتی اجاز ه کار کردن در استان توسط استاندار وقت به من داده نشد. بعداز 2 سال بیکاری، به مدت 15 ماه مجبور به ترک استان شدم در حالی که خانواده ام در استان مستقر بودند.
مدیرعامل جدید سازمان آب و برق خوزستان استفاده از جوانان را جزو برنامه های کاری خود عنوان کرد و گفت: برخی از افراد که در این سال ها به مردم و پرسنل سازمان طلم کردند باید پاسخگو باشد. البته من قصد تلافی در پاسخ به ناملایمات نسبت به خود را ندارم.








comment
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۴
انتشار یافته: ۱۴
comment
comment
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۸:۳۹ - ۱۳۹۲/۱۰/۳۰
comment
9
3
comment اظهارات شمسايي در رابطه با استاندار قبلى [درست نیست] چون خيلى از مديران خصوصا در زمان استيضاح از ايشان حمايت و پشتيبانى كردند
و استاندار در راس انها بود وخيلى هم تلاش كرد ايشان استيضاح نشود
هر چند كه مشكل شورا با استاندار بخاطر حمايتش از شمسايي بود
پاسخ ها
comment
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۲۱:۴۷ - ۱۳۹۲/۱۰/۳۰
comment
comment پس واقعا شما از چیزی خبر ندارید.
comment
شهرداريچي
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۰:۲۸ - ۱۳۹۲/۱۰/۳۰
comment
2
2
comment جناب ناشناس شما لازم نيست بيخودي از استاندار ضعيف قبلي حمايت كني چون مردم خودشون بهتر از هر كس خدمتگزار را از كسي كه مسءوليت را فقط بخاطر مسءول بودن ميخواد تشخيص ميدن. كافي تو يه انتخابات محمدرضاشمسايي كانديدا بشه جعفر حجازي هم كانديدا بشه انوقت فرق اين دو نفر رو ميفهمي عزيزم
comment
علی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۲:۳۳ - ۱۳۹۲/۱۰/۳۰
comment
0
0
comment حجازی ادم جاه طلب و [...] به استان بود چون خوزستانی نبود اقای هلالی همونطورکه غیرمستقیم نظرات مخالفان شمسایی رومیاری اگه راست میگی اسم حجازی روحذف نکن
مدیر پایگاه برادر عزیز. ما خود در دوره مدیریت دکتر حجازی به گواه مطالب منتشره با ایشان زاویه جدی در مورد مسائل فرهنگی و اجتماعی استان داشتیم و مطالب و موضع گیری ها موجود و قابل جستجو هستند خاصه در مورد مسائل خانه مطبوعات و اشتباهی که به ایشان تحمیل شد از طرف مدیرکل سیاسی وقت برای راه اندازی نهاد موازی دولت ساخته به نام شورای راهبردی و در رقابت با ما.
اما دکتر حجازی هم زحمات زیادی برای استان کشید و در آخر هم لاین عوض نکرد و علیرغم نزدیکی اش با جریان آقای هاشمی - به واسطه مسئولین معاون استانداری در دوره ایشان -  و کارگزاران پای مرام دولت آقای احمدی نژاد تا روز آخر و تا فیلم تودیع و معارفه پیش رفت که منشی قابل احترام است. به نظر ما مشی خوبی نیست که به جای نقد رویه ها به اشخاص بتازیم. 
ما ضمن حرمت گزاری به شخصیت دکتر حجازی اما منتقد ایشان در حوزه فرهنگی اجتماعی بودیم و مدیرمسئول شوشان آقای امید حلالی که عضو شورای فرهنگ عمومی خوزستان بود جدی ترین نقدها و طرحهای فرهنگی و به روز ترین مسائل معتنابه جامعه را در جلسه ای که ایشان اداره می کرد بیان می کرد که چندان هم راستا با افکار دکتر حجازی نبود. 
به هر حال اگر نظر شما با اسم بردن از آقای حجازی تامین می شود بفرمایید این هم انتشار اسم. اما وااسفا بر نخبگان استانی که استاندارش رکورد مدیریتی بشکند اما حین مدیریت وی یا پس از کنار رفتن حتا یک نقد جدی یا حتا نیم بند بر عملکرد 6 و نیم ساله ننوشته اند و منتشر نشده و فقط به حرف های کلی و فاقد استدلال و سند و مدرک بسنده می کنیم که به قطع این مرده بادها و زنده بادها ما را به جایی نمی رساند.
 با پوزش از محضر شما برادر عزیز!
یا علی مدد

پاسخ ها
comment
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۳:۵۴ - ۱۳۹۲/۱۱/۰۲
comment
comment حتی صحیح است حتا غلط
comment
مجدالدین
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۳:۳۸ - ۱۳۹۲/۱۰/۳۰
comment
0
2
comment پایه های لرزان سفر رئیس جمهور به خوزستان
«باید به همان اندازه که به بخش سازه ای و مهندسی حوزه آب اهمیت داده می شود به ارتقاء سطح مدیریت در منابع آب نیز توجه شود.» شاه بیت سخن معاون وزیر نیرو این جمله ها بود. تحلیل ساده ی این فراز اینست که به فکر پول نباشید! بروید مدیریت خودتان را اصلاح بکنید و بهره وری را ارتقاء بدهید و قس علیهذا! یعنی نخود سیاه را پیدا کنید! قبل از میدانی، هادی شریفی مقاله ای را با عنوان «عامل کمیاب و شاید نایاب در خوزستان» در سایت الف نوشت و ادعا کرد که مشکل خوزستان بودجه و اعتبار نیست! بلکه مدیران توانا است. گرچه این موضوع با واکنش سید شریف حسینی با مقاله ای تحت عنوان «رنج نامه ای در پاسخ به مقاله دردآور «الف»:خوزستان را دریابید، نرنجانید» مواجه شد اما الف دست از سر سید شریف برنداشت و در پی اثبات بی کفایتی مدیران خوزستان است! بی کفایتی و بی تدبیری گرچه در برخی مدیران قابل مشاهده است اما موضوعی نیست که خاص خوزستان باشد. دکتر مرتضی افقه استاد دانشکده اقتصاد دانشگاه شهید چمران در نامه ای به رئیس جمهور که در خوز نیوز منتشر شد، فقدان رویکرد توسعه ای در مدیران و روحانیان و روشنفکران خوزستانی را عامل عقب افتادگی و نه عقب نگهداشتگی! خوزستان می داند. وی اینگونه نتیجه گیری می کند: «نتیجه آنکه توسعه فرایندی تربیتی است که نیاز به زمان دارد. لذا برای نیل به توسعه، پیش از آنکه سرمایه گذاری های فیزیکی و مالی با بهره گیری از درآمدهای حاصل از فروش نفت راهگشا باشند، سرمایه گذاری های فرهنگی، اجتماعی و مذهبی در جهت تغییر نگرش انسان های با بینش توسعه نیافته به انسان های توسعه یافته (انسانی با تعریف فوق) زمینه ساز پیشرفت جامعه در همه ابعاد (توسعه) خواهد بود.»
در جلسه تودیع و معارفه مدیر عامل سازمان آب و برق؛ دکتر رضانیا، سیاحی معاون استاندار و دکتر سعدون زاده رئیس مجمع نمایندگان و خود شمسایی بر تامین بودجه طرحهای آب تاکید کردند اما معاون وزیر هیچ قولی نداد! و هیچ واکنشی به سخنان آنها نشان نداد! بلکه بر ارتقاء سطح مدیریت منابع آب تأکید کرد.
در حالیکه مسئولان دولتی در استان سرمست نتایج سفر هستند امروز معاون استاندار در این مراسم گفت: «نگرانی های استان در خصوص انتقال آب کارون همچنان ادامه دارد.» در سمت دیگر به گزارش رهیاب نیوز احمد توکلی در نطق میان دستور خود در جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی، گفت: «آقای رییس‌جمهور در سفر اخیرشان فرمودند که ما تمام شهر آبادان و خرمشهر را منطقه آزاد اعلام می‌کنیم، صرف‌نظر از اینکه این کار چقدر خوب یا بد و تا چه اندازه به نفع مردم است باید بگویم که حدود این کار را قانون مشخص ‌می‌کند و مجلس باید با آن موافقت کند و ایشان این موضوع را خوب می‌دانند.»
حالا من از خوانندگان شوشان می خواهم که این پازل ها را در کنار همدیگر بگذارند و به یک تحلیل برسند! اگر برای توسعه منطقه آزاد اروند به کل آبادان و خرمشهر نیاز به مصوبه مجلس باشد ، سرگذشتش مانند دو درصد نفت خواهد شد که به همه مناطق کشور تسری پیدا کرد. یعنی دعوای برای هیچ! چون دیگر نمایندگان کشور به این راحتی به این مصوبه رای نخواهند داد و تا نمدی برای حوزه ی انتخابیه شان از آن نبافند می خواهد سر به تن آبادان و خرمشهر نباشد به آنها چه مربوط!!! اینجا معامله است بده و بستان است! وضعیت بودجه طرح غدیر و دو طرح دیگر و نیز 550 هزار هکتار زمین کشاورزی هم در نگرانی آیت الله جزایری بود. ایشان در تمام این سالها سردی و گرمی روزگار را چشیده و می داند چه پیشنهادی داده «کارگروه پیگیری به ریاست استاندار» یعنی از این مشک کره ای نمی ماسد!!!
comment
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۰:۵۱ - ۱۳۹۲/۱۱/۰۱
comment
1
0
comment از اینکه آقای مهندس شمسایی مورد بی مهری در استان قرار گرفته ناشی از طرز بینش و کوته بینی عوامل دولت قبلی است. آقای شمسایی اکنون با بینشی گسترده و دور نگر وارد شده است. امیدوارم از مدیرانی استفاده کند که حداقل دارای توان مدیریتی در حد خود او باشند و با بررسی پرونده مدیران خطاکاری که مردم را آلوده هوی و هوس خود نمودند آنها از صحنه حذف نمایند
comment
نوید
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۵:۰۴ - ۱۳۹۲/۱۱/۰۱
comment
0
0
comment میشه در مورد این گفته مهندس شمسایی کسی برام توضیح بده چطور میشه؟؟؟؟؟؟
مدیرعامل جدید سازمان آب و برق خوزستان به دغدغه نخبگان، صاحبنظران در خصوص انتقال آب کارون اشاره کرد و گفت: در دلوت تدبیر و امید طرح انتقال آب مورد بازنگری مجدد قرار گرفته است. من اطمینان دارم که وزارت نیرو در بحث برداشت آب از سرشاخه های کارون اجازه بروز مشکلاتی برای پایین دست را نخواهد داد.
comment
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۸:۲۱ - ۱۳۹۲/۱۱/۰۱
comment
0
1
comment آقای شمسایی خواهشمنداست درخصوص سه موضوع ذیل به همکارانتان دستور فرمایید اقدام عاجل معمول نمایند . اول:تپه های خاک وآشغال که دور ایستگاه برق (آزادشهر فازدو پاداد) را احاطه کرده تخلیه شود.
دوم : خ بهاران یک منازل جهاد جنب ایستگاه برق یادشده بدلیل لجبازی همکارنتان و شهرداری منطقه 8درخصوص جابجایی مهارسیم پایه برق ، تکمیل خیابان مذکور 12ماه کذشته وتاکنون بلاتکلیف باقی مانده است.
سوم احداث پیاده رو دور ایستگاه برای جلو گیری از ریختن آشغال درآن محل
انشالله رسیدگی شود..........
comment
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۸:۳۸ - ۱۳۹۲/۱۱/۰۱
comment
0
0
comment آقای شمسایی خانه نشین شدن و بی مهری به شما نتیجه [...] شما در زمان مدیریتتان در آب و برق بود، تقدیر بر این شد که به شهرداری بروید و [...]در ضمن شما مدیر توانمندی هستید حالا که خداوند دوباره به شما فرصت داده سعی کنید تقوا پیشه کنید و فقط فکر خدمت به مردم باشید.
comment
امیر اهوازی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۸:۴۰ - ۱۳۹۲/۱۱/۰۱
comment
1
0
comment استان به مدیران جسور و توانمندی مانند شمسایی نیاز دارد.مدیریت حجازی در استان را همه دیدیم "[...]قربان" بودن افتخار نیست!!
comment
محسن
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۰۴ - ۱۳۹۲/۱۱/۰۱
comment
0
0
comment [...] نگو تمامی [...]استان وشورا با هماهنگی استاندار بود نگاهی به قراردادهای شهرداری به دوران سرپرستی صفری که بعد از مهندس شمسایی در شهرداری مستقر شد متوجه قضایا می شوید بعنوان مثال مطالعات پارک شهروند با مشاوری که استاندار ارتباط تنگاتنگی با ان داشت و...........
comment
خوزستانی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۳:۳۰ - ۱۳۹۲/۱۱/۰۱
comment
0
1
comment باسلام
لطفا به آقای نیک سرشت بگوئید از اون مقالهای عجیب و قریب بنویسد در وصف آقای شمسایی.
comment
موسوی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۲:۴۲ - ۱۳۹۲/۱۱/۰۳
comment
1
0
comment نیک سرشتو خوب اومدی
نام:
ایمیل:
* نظر:
شوشان تولبار