شماری از اعضای هیات علمی دانشگاه شهید چمران اهواز در خصوص آنچه اعتراض به عدم تغییر رییس فعلی دانشگاه شهید چمران اهواز عنوان داشتند بیانیه اعتراضی صادر کردند. متن بیانیه بدین شرح است:
شماری از اعضای هیات علمی دانشگاه شهید چمران اهواز در خصوص آنچه اعتراض به عدم تغییر رییس فعلی دانشگاه شهید چمران اهواز عنوان داشتند بیانیه اعتراضی صادر کردند. متن بیانیه بدین شرح است:
بسمه تعالی
به دلیل اعتراض شمار زیادی از اعضاء هیات علمی دانشگاه شهید چمران اهواز در خصوص عدم تغییر رئیس فعلی دانشگاه، روز شنبه مورخه 12/11/92 تعداد 17 نفر از اعضای هیات علمی دانشگاه به نمایندگی از سایر اعضای هیات علمی و به نشانه اعتراض در محل استانداری خوزستان تجمع نموده و با استاندار محترم خوزستان دیدار و گفتگو نمودند. پس از اظهار نظر معترضان، جناب آقای دکتر مقتدایی استاندار محترم خوزستان ضمن دعوت آنان به خویشتنداری، قول پیگیری جدی موضوع را به نمایندگان معترضان ابلاغ نمودند. معترضان پس از استماع سخنان استاندار محترم خوزستان، با صدور بیانیه ای محل تجمع را ترک کردند.
1- مردم شهید پرور استان خوزستان و به تبع اولی دانشگاهیان شهید چمران با حضور در حماسه سیاسی(انتخابات 24 خردادماه 1392) و رای بالا به دکتر روحانی، بیش و پیش از هر استانی شایسته بهره مندی از تغییرات و تحولات مدیریتی بوده و می باشند؛ خصوصاً اینکه ریاست محترم جمهور در اظهارات صریح خود در جمع دانشگاهیان و نخبگان استان فرمودند " خطکشیهای موجود سیاسی و قومی را قبول ندارم، مبادا روزی در استان از فرد شایستهای به دلیل سوابق سیاسی و وابستگیهای قومی استفاده نکنیم که این موضوع خیانت به ملت و ظلم به مردم است.»
2- از این رو، معترضان خواستار تغییر هر چه سریعتر رئیس فعلی دانشگاه، به دلیل انتقال دایم وی به دانشگاه تهران و عدم حضور مستمرایشان در محل کار و عدم پیشرفت امور می باشند.
3- نمایندگان دانشگاهیان حمایت خود را از جناب آقای دکتر صفایی مقدم که از رزمندگان و فرماندهان دفاع مقدس می باشد و فردی متعهد و دارای سابقه مدیریتی درخشان بوده و مورد قبول اکثریت اعضاء هیات علمی دانشگاه شهید چمران می باشند، اعلام داشتند. با توجه به نظر مثبت وزیر محترم علوم تحقیقات و فناوری، ما نیز ضمن پشتیبانی، خواستار صدور هر چه سریعتر حکم انتصاب ایشان می باشیم.
4- اساتید معترض در پاسخ به درخواست استاندار محترم خوزستان، مبنی بر خاتمه دادن به تجمع اعتراضی، ضمن خاتمه دادن به تجمع خود، همچنان پیگیر مطالبه بحق خود از راه های قانونی بوده و تا کسب نتیجه فعالیت های خود را در این زمینه ادامه خواهند داد.
نمایندگان اعضا هیات علمی معترض دانشگاه شهید چمران اهواز
1- دکتر محمد رضا علم
2- دکتر کرم زاده
3-دکتر حسین آقایی
4- دکتر قدرت ا.. محمدی
5- دکتر راسخ
6-دکتر رعایایی
7- دکتر نامداری
8-دکتر چینی پرداز
9-دکتر عرفانی مجد
10-دکتر سجادی
11-دکتر حسن دادخواه
12-دکتر مهرعلی زاده
13-دکتر آرمن
14-دکتر محمودیان شوشتری
15-دکتر منصور میاحی
16-دکتر مهدی قمشی
17-دکتر عبدالرضا نواح
رونوشت:
جناب آقای دکتر فرجی دانا- وزیر محترم علوم تحقیقات و فناوری
جناب آقای دکتر مقتدایی- استاندار محترم خوزستان
اکثر اساتید،دانشجویان و کارکنان منتظر تغییر مدیریت فعلی هستند
دانشگاه خیلی ضرر کرد بویژه در سفر آقای روحانی!
حالا هم خوبه ایشالله به نتیجه برسه هرچه سریعتر
درود بر صفایی مقدم فرمانده هشت سال دفاع مقدس و کسی که قبای ریاست دانشگاه تنها زیبنده اوست
دانشگاهیان میدانند که انتصاب روسای دانشگاهها قاعده خاصی دارد. وزیر فهیم علوم تحقیقات و فناوری با بررسی همه جانبه موضوع و با توجه به جایگاه خطیر دانشگاه فردی میتواند در دولت تدبیر و امید سکان هدایت دانشگاه را بعهده بگیرد که علاوه بر داشتن صلاحیتهای عمومی، علمی، مدیریتی و .... بتواند فضای آرامی در دانشگاه ایجاد نموده تا بستر توسعه علمی و تولید علم را که یکی از دغدغه های مقام معظم رهبری است تامین نماید. با نگاهی به لیست امضاکنندگان(17 نفر) قریب به 3 درصد اعضای هیات علمی شهید چمران(570 نفر) پرواضح است که این افراد دغدغه پست دارند ولاغیر. ولی بهتر از همه حالتها آن است که اجازه بدهند وزیر فهیم با مشورت مدیران استان و در راس آنها آستاندار ساعی تصمیم بگیرند.
پس این جمع حداقل به نمایندگی از آنها رفته بودند استانداری
باید تمامی رئیسان نالایق [...] که به خاطر باند بازی و مطیع بودن و نه از روی شایستگی بر صندلی ریاست چسبانده شده اند هرچه سریعتر تغییر کنند
از جمله رئیس و معاونان دانشگاه [...] که پاتقی خانوادگی شده است برای مسئولان فعلی دانشگاه.
سلام بر شما ؛
نخست آنکه : بنا بر فرمایش جنابتان، کارمند رسمی دانشگاه بوده اید که باید عرض کنم شما مستخدم کشوری هستید فلذا قرار هم نیست کارمندی از ابتدای خدمت تا پایان خدمت در یک واحد مشغول باشد.از طرفی برخی کارکنان پس از جابه جایی شایستگی های بیشتری از خود نشان می دهند و می توانند مؤثرتر واقع شوند.تغییر و تحول لازمه ی پیشرفت هر کاری است اگر درست و به جا انجام شود.
و البته سابقه فعالیت حقیر در دانشگاه و معاونت فرهنگی هم دو روز نیست و مجموعه فعالیت های حقیر در دانشگاه همواره روشن و شفاف بوده و هست و در مجموعه نشریات دانشگاهی هم همین طور که در اینجا لازم نمی دانم به آن اشاره ای داشته باشم.
دوم آنکه : آن کارگردانی که قبلا در کانون های فرهنگی مسئولیت داشت اکنون از ستون های معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه است و مسئولیت بیشتری به وی واگذار گردیده است و البته این حقیر افتخار همکاری و هم نشینی در محل کار با ایشان دارم.
سوم آنکه : مسئول انجمن های علمی به درخواست خود جابه جا شده اند و اکنون در مسند دیگری (کانون مطالعات فرهنگی) مسئولیت دارند و به فعالیتی بهتر از گذشته می پردازند که بر همگان روشن است.
چهارم آنکه : مسئول جدید کانون های علمی نیروی جوان،خوشنام و با سابقه همسایه معاونت فرهنگی یعنی معاونت دانشجویی است که به واسطه فعالیتهای مشترکی که با معاونت فرهنگی و اجتماعی داشتند ایشان را به این سمت منصوب کردند تا بیشتر از تجاربشان استفاده شود.
پنجم آنکه : ان شاء الله هر که شایسته مدیریت است به مردم و جامعه دانشگاهی خدمت می کند و البته به شما عرض می کنم هدف ما کار برای افراد نیست بلکه رضای خداوند متعال را در نظر می گیرم و لاغیر و تمام تلاشمان در وهله اول اعتلای دانشگاه پرافتخار شهید چمران و دوم سربلندی استان خوزستان برای میهن اسلامی است.
ششم آنکه : از شوشان عزیز به خاطر درج نظرات همه کاربران بسیار تشکر می کنم و امیدوارم خداوند متعال به همه خدمتگزاران واقعی نظام اسلامی توفیق روز افزون عنایت فرماید ان شاءالله
همانطور که در پیام اول عرض کردم شما کارمند فرهنگی نیستید [....]که اگر بودید شهامت به خرج می دادید برای یکبار هم که شده از عملکرد معاون فرهنگی و مجموعه سیاستهای آن انتقاد می کردید و البته در اینجا هم با نام واقعی نظرتان را درج می کردید.به هر حال بنده در دانشگاه هستم.ضمناً بر فرض بنده از سادات نباشم مثلاً می خواهید چه چیزی مرقوم بفرمائید!ان شاء الله خداوند متعال به شما "شهامت" روزافزون عنایت فرماید.
رو تیتر رو یه نگاه بندازید
واما در جواب این همکار عزیزمان که می فرمایند اعضای هیئت علمی دانشگاه بیش از 500 نفر می باشد باید متذکر شوم که در این بیانیه آمده است این 17 نفر به عنوان نماینده شماری از اعضای هیئت علمی بیانیه داده اند لابد این همکار عزیز ما می داند که تعداد کثیری که تعدادشان بیش از نصف این رقمی که ایشان می گویند قبلأ از وزیر محترم درخواست تغییر جناب دکتر مروتی را داده بودند پس دوست عزیز شما هم برای به سامان شدن اوضاع دانشگاه همکاری کن تا خواست اکثریت اجرا شود وبه قولی قاعده بازی را رعایت کن ودر اوت بازی نکن
شما واقعا فکر می کنی تغییری داره اتفاق می افته؟ بله مردم رآی به تغییر دادند، اما کدام تغییر؟ تغییر قهقرایی به دوران خفقان 15 سال پیش؟!با مدیریت های فسیل و ذهن های منجمد که معنای هزار مفهوم جدید مدیریتی و توسعه ای را باید تازه برایشان توضیح بدهند؟؟؟؟ تا آقایان در مراسم های مختلف مربوط به بزرگداشت ارزش های نوین، حرفی بتوانند بزنند!!!!
استاد تمام عزیز؛ لطفا این سوال این دانشجوی بیسواد را پاسخ دهید: شما واقعا این پسرفت دردناک و این تکرار دوباره تاریخ اصلاحات و سازندگی را تغییر سازنده و رو به جلو می دانید؟ برگشتن به سیاست های کوپنی دوره هاشمی، رای تغییر مردم در 24 خرداد بود؟آیا براستی نمی دانید یا میخواهید از 24 خرداد 2 خردادی دیگر علم کرده و به عنوان نقطه عطفی دیگر در تاریخ قهقرایی و شرماگین این دیار، تا حد پیروزی ملت در 22 بهمن 57 بالا ببرید؟!
شاید بین 500 نفر، اکثریت 17 نفر باشن؟
[...] دوستان و حامیانش چگونه اینرا توجیه می کنند؟ [...]
[...]که بازنشسته است
[...] که به رفتن مروتی به تهران معترض است مدتهاست در تهران مسیولیت دارد خانوادهاش هم تهران است
اصلاح طلبان تمانیت خواه اول نسبت 17 به 540 را حساب کنند و بعد ادعا نمایند
این افراد حتی نماینده تمام اطلاح طلبان هم نستند
مطمئن باشید که اگر دوستان اعلام سراسری می کردند، این 17 نفر حتما به بیش از صد نفر می رسید.