وزیرکشور در نشست شورای مبارزه با مواد مخدر استان خوزستان در محل استانداری خوزستان افزود: با توجه به توانایی مدیریتی که در استان وجود دارد قادر هستید به عنوان استان نمونه در امر مبارزه همه جانبه با معضل مواد مخدر برنامه ریزی کرده و آن را عملیاتی کنید.
عبدالرضا رحمانی فضلی وزیرکشور از تلاش های عبدالحسن مقتدایی استاندار خوزستان در امر مبارزه با مواد مخدرو حضورش درکارگروه مباره با مخدر دراستان همچنین ازسایردستگاههای مسوول دراین زمینه قدردانی کرد و گفت :در مبارزه با معضل اجتماعی مواد مخدر باید از همه ظرفیت های فرهنگی ، دینی و اجتماعی کشور برای غلبه بر این بلای خانمانسوز استفاده شود و به نوعی همه پای کار بیایند.
وزیرکشور در نشست شورای مبارزه با مواد مخدر استان خوزستان در محل استانداری خوزستان افزود: با توجه به توانایی مدیریتی که در استان وجود دارد قادر هستید به عنوان استان نمونه در امر مبارزه همه جانبه با معضل مواد مخدر برنامه ریزی کرده و آن را عملیاتی کنید.
رحمانی فضلی افزود: برای مهار و کنترل مصرف مواد مخدر در کشور کارهای خوبی انجام شده ولی کافی نیست و در این ارتباط باید از قدرت رسانه ، نخبگان و صاحب نظران برای ریشه کنی معضل اجتماعی مواد مخدر بهره گرفت.
وی با اشاره به اینکه همه ساله کشور از ناحیه مصرف مواد مخدر و ترانزیت آن متحمل خسارت های انسانی و مادی می شود افزود: ایران در امر کشف و مبارزه با قاچاق مواد مخدر در صدر کشورهای جهان قرار دارد.
وزیرکشور به اهمیت پیشگیری و درمان اعتیاد و حوزه اجتماعی در کشور اشاره کرد و در این ارتباط از کارهای انجام شده در خوزستان ابراز رضایت کرد.
رحمانی فضلی از پیشنهاد استاندار خوزستان در ارایه طرح جامع مبارزه با مواد مخدر که می تواند استان خوزستان را در ردیف استان های پاک از لحاظ مواد مخدر قرار دهد استقبال کرد و گفت: این طرح باید در برگیرنده مسایل حوزه درمان ، پیشگیری ، مقابله و صیانت باشد.
رییس شورای مبارزه با مواد مخدر کشور در ادامه گفت: در صورت موفقیت این طرح ، خوزستان می تواند به عنوان پایلوت مطرح و تجربیات آن در اختیار سایر مناطق کشور قرار گیرد.
رحمانی فضلی از استاندار خوزستان خواست طرح جامع دوساله را ظرف دو ماه آینده با بهره گیری از نظرها و پیشنهادهای نخبگان و صاحب نظران مسایل اجتماعی جمع بندی و در اختیار این شورا قرار دهد.
وی گفت: تجربیات مبارزه با معضل مواد مخدر استان خوزستان باید مستندسازی شود تا امکان تسری آن به سایر نقاط کشور فراهم شود.
وزیرکشور استان خوزستان را سرزمین پاکان توصیف کرد و گفت: این استان شهادتگاه مردان و زنانی است که با عشق به اسلام و میهن اسلامی مقابل دشمن بعثی ایستادند و تا ابد برای ایران اسلامی افتخارآفرین شدند.
در این نشست "عبدالحسن مقتدایی" استاندار خوزستان نیز گفت: اگر کمبودهایی که در حوزه مواد مخدر وجود دارد برطرف شود قادر خواهیم بود طرح جامع ای در حوزه های پیشگیری , مبارزه ، درمان و صیانت را با موفقیت بالا در خوزستان اجرا کنیم و این استان به عنوان پایلوتی برای اجرای این طرح درسایرمناطق کشور باشد.
وی تعامل ، مشارکت و همراهی دستگاه های اجرایی و تشکل های مردم نهاد درخوزستان را در امر مبارزه با مواد مخدر را بسیار مطلوب توصیف کرد و گفت: با توجه به اهمیت زیاد خوزستان در ابعاد اقتصادی ، اجتماعی و امنیتی ، این استان باید سرآمد در همه زمینه ها باشد.
سردار محمدرضا اسحاقی فرمانده انتظامی خوزستان نیز دراین نشست در گزارشی اعلام کرد: در نیمه نخست سال جاری یک هزار و 800کیلوگرم انواع مواد مخدر در استان کشف شده که درمقایسه با مدت مشابه پارسال 102درصد افزایش نشان می دهد.
وی گفت: درحوزه فرهنگی و اجتماعی و درمان کارهای خوبی با مدیریت دستگاه های اجرایی و تشکل های مردم نهاد انجام شده که درخور تقدیر است ضمن آنکه درحوزه سوء مصرف مواد مخدر روند رو به کاهش است.
در این نشست که فرمانداران سراسر استان ، معاونان استاندارخوزستان و شماری از مدیران فرهنگی و اجتماعی استان حضور داشتند پیشنهادهایی در حوزه مبارزه با مواد مخدر مطرح شد.
درپایان این نشت از پرتال جامع مبارزه با مواد مخدرو اسیب های اجتماعی استان خوزستان تحت نام "سرخوش نیوز"توسط وزیرکشور رونمایی شد.
وزیر کشور و هیات همراه بعدازظهر روز چهارشنبه برای سفری دو روزه وارد خوزستان شد و در بدو ورود در فرودگاه اهواز مورد استقبال استاندار خوزستان ، فرماندهان نظامی و انتظامی و مسوولان و مدیران استان استان قرار گرفت.