حیدری با بیان اینکه برای نامگذاری اماکن عمومی، معابر و میادین به نام شهدا از طرف بنیاد شهید هیچ ممنوعیتی وجود ندارد، خاطرنشان کرد: اولویت نامگذاری نام خیابانهای هر منطقه با شهدای همان منطقه است.
عضو شورای اسلامی شهر اهواز گفت: نامهایی که برای نامگذاری منطقه کوی علوی این شهر استفاده شده است ریشه فارسی عربی دارد.
حسین حیدری در گفتوگو با خبرنگار فارس در اهواز اظهار کرد: نامگذاری خیابانهای فرعی در منطقه کوی علوی اهواز بر اساس مصوبه شورای نامگذاری متشکل از 9 نفر عضو صورت گرفته است.
وی تصریح کرد: این شورا متشکل از 9 عضو به نمایندگی از شورای شهر اهواز، اساتید دانشگاه، ارشاد اسلامی اهواز، سازمان تبلیغات اسلامی، بنیاد شهید استان و آموزش و پرورش است که دبیرخانه این شورا در روابط عمومی شهرداری اهواز مستقر است.
حیدری با بیان اینکه برای نامگذاری اماکن عمومی، معابر و میادین به نام شهدا از طرف بنیاد شهید هیچ ممنوعیتی وجود ندارد، خاطرنشان کرد: اولویت نامگذاری نام خیابانهای هر منطقه با شهدای همان منطقه است.
مخبر کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر اهواز با اشاره به نامگذاریهای جدیدی که در خیابانهای فرعی منطقه کوی علوی اهواز انجام شده است، افزود: 35 شهید از اهالی این منطقه شناسایی و نام تمام خیابانهای اصلی منطقه کوی علوی بهنام مبارک آنها مزین شده است.
وی ادامه داد: خیابانهای جدیدی که به نامهای پارسا، پندار، عرفان، وحدت و عارف نامگذاری شده است خیابانهای فرعی منطقه کوی علوی است.
عضو شورای شهر اهواز با اشاره به حساسیتهایی که پس از نامگذاری این خیابانها در نزد مردم منطقه ایجاد شده است، گفت: اهالی این منطقه خواستار استفاده از نام بزرگان علمی، تاریخی، مذهبی و ملی برای نامگذاری خیابانهای این منطقه هستند.
وی خاطرنشان کرد: تمام نامهایی که برای نامگذاری استفاده شده ریشه فارسی ـ عربی دارند ضمن اینکه از حروف الفبای فارسی 28 حرف با لغات عربی مشترک است.
حیدری اظهار داشت: استان خوزستان مفاخر علمی و ملی زیادی دارد اما شورا هیچ پیشنهادی از جانب شهروندان و یا سازمان و ارگان خاصی در منطقه برای نامگذاری نداشته است که به شور بگذارد، لذا خود برای نامگذاری خیابانهای منطقه کوی علوی تصمیم گرفت.
وی در پایان بیان کرد: شورای نامگذاری نه تنها در این منطقه بلکه در تمام مناطق اهواز که خیابانهای آن فاقد نامگذاری هستند نام جدید معرفی میکند.