شوشان تولبار
آخرین اخبار
شوشان تولبار
کد خبر: ۳۸۱۰۸
تاریخ انتشار: ۱۹ خرداد ۱۳۹۵ - ۲۱:۴۱
بهره برداری از نخستین سایت لیزری دانش آموزی کشور در اهواز / زراسوند: باید دانش آموزان را پژوهش محور پرورش داد / جمشید کمایی : 33 پژوهش سرا در خوزستان وجود دارد/ رضایی راد : خوزستان موفقیت های زیادی را کسب کرده است
سایت لیزری دانش آموزی با اعتبار بالغ بر 500 میلیون ریال توسط آموزش و پرورش ناحیه دو اهواز راه اندازی شده است.
 

شوشان: نخستین سایت لیزری دانش آموزی کشور روز چهارشنبه در پژوهش سرای غدیر ناحیه دو اهواز به بهره برداری رسید.

 در آیین بهره برداری از این سایت لیزری ، رئیس بنیاد نخبگان خوزستان ، معاون آموزش متوسطه اداره کل آموزش و پرورش خوزستان و مدیر پژوهش سرای غدیر ناحیه دو اهواز حضور داشتند. 

 به گزارش شوشان ، در همین زمینه مدیر پژوهش سرای غدیر ناحیه دو اهواز با بیان اینکه  پژوهش سرای غدیر از سال 86 راه اندازی شده و دارای امکانات متنوع در زمینه آزمایشگاهی و کارگاهی است گفت: در این پژوهش سرا موفقیت های زیادی در سطح کشور کسب کرده ایم که اخیرا تیم هوا فضای مرکز پژوهش سرای غدیر آموزش و پرورش ناحیه 2 اهواز رتبه نخست هفتمین دوره مسابقات طراحی و ساخت سامانه های هوا فضایی کشور را کسب کرد. 


رضایی راد افزود: در سال تحصیلی 95-94 مقام دوم کشوری را از بین 500 پژوهش سرا به دست آوردیم . بیش از 1000دانش آموز در مقاطع مختلف تحصیلی به صورت پیوسته و فعال با ما در ارتباط هستند. 

وی در ادامه در رابطه با نخستین سایت لیزری گفت: علوم نوین در همه دنیا بازار کار بسیار مناسبی دارد و لیزر در عرصه پزشکی و نظامی و ...  کاربردهای بسیاری دارد. سایت لیزری پژوهش سرا با اعتبار 500 میلیون ریالی راه اندازی شد تا از هم اکنون دانش آموزان با این علم نوین آشنا شوند.


رییس بنیاد نخبگان خوزستان در حاشیه این مراسم در گفتگو با خبرنگار شوشان گفت : تصور نمی کردم در استان خوزستان چنین شرایطی وجود داشته باشد که از نظر علمی اینقدر بتوان برای دانش آموزان فضا ایجاد کرد. به جرات می توان گفت استانداردهایی که مدنظر داشتم در این پژوهش سرا مشاهده کردم. خیلی از جاهای دیگر ساختمانی های پژوهش سرا دارد اما این پویایی را در آن ها شاهد نیستیم. در واقع آموزش و پرورش در حال طی کردن مسیر توسعه ی پژوهش سراهاست.

علیرضا زراسوند افزود: باید دانش آموزان را پژوهشگر و شهروند پرورش داد. باید موجی در خانواده ها ایجاد کرد که آنها فرزندان خود را به سمت پژوهش هدایت، و اوقات فراغت فرزندان خود را در پژوهش سراها سپری کنند. 


وی افزود: بنیاد نخبگان خوزستان این آمادگی را دارد تا با همکاری پارک علم و فناوری و آموزش و پرورش نمایشگاه دائمی مهارت های دانش آموزی را در خوزستان راه اندازی کند. زراسوند افزود: بنیاد نخبگان از جشنواره های خلاقانه و پژوهش سراها حمایت می کند و همواره در طرح شهاب، دنبال شناسایی دانش آموزان با استعداد است. 

رییس بنیاد نخبگان استان خوزستان اضافه کرد: دانش آموزانی که در جشنواره ها رتبه های برتر کشوری را کسب کنند زیر پوشش بنیاد نخبگان قرار می گیرند. 

معاون آموزش متوسطه اداره کل آموزش و پرورش خوزستان نیز در این آیین اظهار کرد: می توان فضایی را فراهم کرد تا دانش آموزان در پژوهش سراها با حرفه های هنری و فنی همچون شیشه گری و یا مجسمه سازی نیز آشنا شوند که برای انجام این کار نیاز به فضا و اعتبار است.

جمشید کمایی بیان کرد: هم اکنون 33 پژوهش سرا در خوزستان وجود دارد که مجوز ساخت هشت پژوهش سرای دیگر در این استان نیز در حال صدور است. سایت لیزری دانش آموزی با اعتبار بالغ بر 500 میلیون ریال توسط آموزش و پرورش ناحیه دو اهواز راه اندازی شده است.

در این سایت دانش آموزان با صنعت لیزر و کاربردهای آن در بخش های مختلف صنعت، پژشکی و سایر علوم آشنا می شوند.


 

نام:
ایمیل:
* نظر:
شوشان تولبار