شوشان تولبار
آخرین اخبار
شوشان تولبار
کد خبر: ۳۹۳۵۳
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار: ۰۱ تير ۱۳۹۵ - ۱۵:۱۱
آیت الله جزایری: باید همگی به استاندار جدید کمک کنیم
خوزستان آنچنان غرق مشکلات است که دیگر جای دعوا و اختلاف وجود ندارد. باید همگی به استاندار جدید کمک کنیم تا مشکلات را حل کنند.

شوشان: آیت الله جزایری در نشست اصحاب رسانه خوزستان که دوشنبه شب در محل بیت وی برگزار شد در رابطه با استاندار جدید خوزستان ، ضمن تبریک به شریعتی و انتصاب وی از سوی هیات دولت گفت: باید همگان انتخاب شریعتی به عنوان استاندار جدید را قبول کنند با اینکه می دانم عده ای در درون و خارج از استان مخالف وی هستند اما باید به تصمیم دولت احترام گذاشت.

به گزارش شوشان ، وی ادامه داد: خوزستان آنچنان غرق مشکلات است که دیگر جای دعوا و اختلاف وجود ندارد. باید همگی به استاندار جدید کمک کنیم تا مشکلات را حل کنند. آیت الله جزایری در ادامه افزود: استاندار جدید خوزستان باید ضمن استفاده از نیروهای جوان و کارآمد زمینه تحقق اقتصاد مقاومتی در استان را مهیا نماید.

امام جمعه اهواز با تقدیر از عبدالحسن مقتدایی استاندار سابق خوزستان اضافه کرد: وی تلاش پیگیرانه ای را در راستای تامین نیازهای شرکت های نفتی و صنعتی از تولید کنندگان داخل صورت داد و همین امر باعث شده که ما در اجرای طرح های مورد نظرمان در شهرها تا اندازه ای تجربه کسب کرده و جلوتر حرکت کنیم.


به گزارش شوشان ، آیت الله جزایری در ابتدای نشست ، اقتصاد مقاومتی را یکی از مهمترین نیازهای کشور و خوزستان دانست و خاطر نشان کرد: می بایستی اصحاب رسانه در جهت فرهنگ سازی و دنبال کردن این اصل مهم که از فرمایشات و تاکیدات مقام معظم رهبری است همراه شوند.
وی اظهارکرد: باتوجه به نامگذاری سال و تاکیدات فراوان رهبر معظم انقلاب در زمینه اجرای سیاست های اقتصاد مقاومتی، تمامی مسئولان خوزستان باید از هیچ تلاشی در این خصوص دریغ نکرده و هریک به نوبه خود قدمی در این زمینه بردارند.

ایشان حضرت علی علیه السلام را نمونه بارز اقتصاد مقاومتی دانست و گفت: جوانان امروز ما متاسفانه سعادت را در راه علی نمی دانند و نمی بینند و به دنبال چیزهای دیگری مانند لباس، ماشین و زندگی های آنچنانی هستند.

آیت الله جزایری تاکید داشت: ایجاد شغل، تولید و امنیت غذایی جامعه امروزه از مهمترین نیازهای کشور می باشد و به دستور و تاکید رهبر انقلاب باید اقتصاد مقاومتی را اجرا کنیم زیرا دشمنان مستقیم و غیر مستقیم با ما در حال مقابله هستند. 


نماینده ولی فقیه در خوزستان ادامه داد: در شرایط کنونی کشور ما با مشکلات اقتصادی روبه رو است که نمی توانیم با وجود این مشکلات به کارها و طرح های هزینه بر روی آوریم و باید اقداماتی را در دستور کار قرار دهیم که ضمن هزینه پایین سوددهی بالایی داشته باشد. وی بیان کرد: جامعه را می توان به دو بخش شهری و روستایی تقسیم کرد و برای هر یک به نوبه خود با در نظر گرفتن ظرفیت های موجود برنامه ریزی کرد.

وی در ادامه به فعالیت های سپاه و کمیته امداد امام خمینی(ره) در خوزستان در زمینه کار آفرینی و اشتغال در روستاهای محروم اشاره کرد و گفت: در سال های اخیر اقدامات خوبی از سوی سپاه و کمیته امداد خوزستان در زمینه کار آفرینی صورت گرفته که نتایج خوبی را نیز برای این مناطق به دنبال داشته است.

وی افزود: این تجربه مفید می تواند در ادامه راه به طرحی که برای محرومیت زدایی و اشتغال زایی در روستاهای خوزستان تدوین شده کمک کرده و بسیاری از معضلات روستایی را برطرف سازد. آیت ا... موسوی جزایری اظهار کرد: فعالیت های کمیته امداد امام خمینی(ره) در سطح خوزستان در جهت کمک به مددجویان زیر پوشش است اما طرحی که ما در دستور کار قرار داده، عموم مردم را در بر می گیرد.

وی ادامه داد: سپاه خوزستان نیز حدود سه سال است که در زمینه محرومیت زدایی و ایجاد اشتغال برای روستاییان قدم های خوبی را برداشته که امید است در کنار آنها بتوانیم ما نیز طرح های خوبی را در این زمینه اجرایی کنیم.

وی بیان کرد: در بند هفتم اصل اقتصاد مقاومتی که رهبر معظم انقلاب آن را مورد تایید قرار داده بحث امنیت غذایی و دارویی مورد تاکید قرار گرفته، اما تا زمانی که بستر مناسب را برای کشاورزی و دامداری فراهم نکنیم نمی توانیم به تعهدات خود نسبت به این بند قانون اقتصاد مقاومتی عمل کنیم. وی به میزان تسهیلات مورد نظر برای کارآفرینی در بخش روستایی اشاره کرد و گفت: باتوجه به بررسی صورت گرفته دراین طرح روستایی می توانیم با رایزنی با بانک های عامل از 100 تا 300 میلیون ریال تسهیلات را در اختیار کارآفرینان قرار دهیم.

وی یادآورشد: پرورش قارچ، مرغ خانگی، گاوداری و گاومیش داری ، کشاورزی و کشت های گلخانه ای همواره در مناطق روستایی به بهبود وضعیت معیشت و اقتصاد خانوارها کمک فراوانی کرده و همچنین در تهیه غذای سالم و سلامت افراد نیز تاثیر بسزایی داشته است.

وی ادامه داد: تسهیلاتی که برای ایجاد اشتغال به کارآفرینان اعطا می گردد نباید با سود بالا باشد بلکه باید به صورت تسهیلات قرض الحسنه با سود پایین بوده و بازپرداخت آن نیز از زمان سود دهی کار آغاز شود.

نماینده ولی فقیه در خوزستان همچنین به اجرای طرح اشتغال زایی و بهبود شرایط اقتصادی دربرخی از شهرهای خوزستان نیز اشاره کرد و گفت: باتوجه به این که حدود 70 درصد از جمعیت خوزستان در شهرها ساکن هستند نیاز است که شرکت های بزرگ صنعتی استان نظیر نفت، فولاد و پتروشیمی و حفاری تمامی نیازهای خود را از درون استان تهیه کرده و اولویت جذب را به نیروی استان بدهند.



comment
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱
انتشار یافته: ۲
comment
comment
امسعود گذاری
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۶:۰۷ - ۱۳۹۵/۰۴/۰۱
comment
2
0
comment با سلام
راه های همکاری با این رسانه چگونه است جهت سرویس ورزشی و اجتماعی و فرهنگی
روزنامه نگار مسعود گذاری
comment
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۲:۵۴ - ۱۳۹۵/۰۴/۰۲
comment
0
0
comment Ⓜ️Ⓜ️Ⓜ️ اعتدالی نماها هم پیمان جبهه پایداری؛ اصلاح طلبان در خواب زمستانی/ روایت روزنامه شرق از لابی های شب آخر "آقای رئیس" به نفع جبهه پایداری/ از متن گزارش:

➖ بعدازظهر شنبه، تماس‌هایی از سوی رئیس مجلس با برخی از اصلاح‌طلبان کمیسیون آموزش برقرار و از آنها خواسته شده بود با توجه به تخصصشان و با توجه به اینکه کمیسیون حقوقی و قضائی نیاز به نیروی متخصص دارد، به این کمیسیون بروند.

➖ البته محمدرضا تابش که خودش ریاست یکی از شعب را برعهده دارد، در گفت‌وگو با «شرق» می‌گوید در جلسات رؤسای شعب و نواب رئیس مجلس با نمایندگانی که مازاد بر سقف مورد نیاز کمیسیون‌ها بودند، بیش از ٩٥ درصد مشکل حل و قرار شد حدود پنج درصد از این نمایندگان با ورود مستقیم «آقای رئیس» و رایزنی ایشان تعیین تکلیف شوند. تابش می‌گوید این افراد با رضایت خودشان بعد از رایزنی‌های «آقای رئیس» به کمیسیون‌های دیگر رفته‌‌اند و تأکید می‌کند «آقای رئیس» در این مسئله بدون سوگیری سیاسی عمل کرده است، اما آنچه همچنان در راهروهای مجلس درباره‌اش سؤال می‌شود، نتیجه سیاسی تغییرات شب آخر کمیسیون آموزش در تعیین رئیس این کمیسیون است.

➖ با تغییر دقیقه نودی که به توصیه علی لاریجانی انجام شده بود، محمدجواد فتحی، از کمیسیون آموزش به کمیسیون حقوقی و قضائی منتقل شده بود و به جای او «اعزازی» که از نیروهای نزدیک به تفکر جبهه پایداری است، به کمیسیون آموزش آمده است. با این تغییر موازنه، از صبح دیروز بدیهی بود که امکان رقابت گزینه‌های مورد نظر فراکسیون امید با زاهدی منتفی شده و همه‌چیز برای ریاست زاهدی بر کمیسیون آموزش مهیاست. زاهدی، یعنی یکی از قافله‌سالاران استیضاح فرجی‌دانا، بود

➖ فتحی در پاسخ به این سؤال که چرا با وجود نیاز به نیروی فراکسیون امید در کمیسیون آموزش، این درخواست لاریجانی را پذیرفته می‌گوید: «من با قید شرایطی این درخواست را پذیرفتم، ولی متأسفانه بعد از انتقال من به کمیسیون حقوقی و قضائی، به آن شرایط عمل نشد». فتحی در پاسخ به این سؤال «شرق» که آیا شرایطی که به آن اشاره می‌کنید، درباره نفر جایگزین بوده است، می‌گوید: من قصد ندارم الان موضوع را بیان کنم، ولی به‌هرحال این موردی که شما می‌گویید مطرح بود، اما در نهایت به جای من آقای اعزازی [از نیروهای جبهه پایداری] را به کمیسیون آموزش آوردند

➖ فتحی، نماینده تهران: آقای دکتر ساری را از کمیسیون انرژی کنار گذاشتند تا یک نفر که مد نظرشان بود، رئیس این کمیسیون شود. الان از خوزستان ٩ نفر در کمیسیون انرژی هستند و من به‌جرئت می‌گویم آقای دکتر ساری با دکترای انرژی باید نفر اول این ٩ نفر می‌بود. آقای نجفی را با ٢٠ سال سابقه صنعتی از کمیسیون صنایع کنار گذاشتند و با همه این کارها به ما می‌گویند مهندسی می‌کنید که این جای تعجب دارد

➖ فتحی با اشاره به اینکه الان یک پزشک که سابقه طبابت در پادگان را هم داشته و همین‌طور یک کارشناس علوم آزمایشگاهی در کمیسیون امنیت ملی پذیرفته شده‌‌اند و من با سال‌ها سابقه تدریس در حوزه حقوق بشر و دادرسی منصفانه که می‌توانستم در حل بسیاری از مشکلات حقوق بشری کشور در کمیته حقوق بشر این کمیسیون مؤثر باشم، در این کمیسیون پذیرفته نشدم

➖ رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس، عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی محسوب می‌شود و به‌این‌ترتیب زاهدی همچنان در این شورا یک حق رأی خواهد داشت. شورایی که نقشی تعیین‌کننده در اموری همچون تعیین رؤسای دانشگاه‌ها دارد

➖ درحالی‌که همه گمانه‌زنی‌های قبلی از ریاست عبدالکریم حسین‌زاده بر کمیسیون عمران خبر می‌داد، دیروز او کاندیدای هیچ سمتی در کمیسیون نشد تا محمدرضا رضایی به ریاست این کمیسیون برسد. حسین‌زاده برخی بی‌اخلاقی‌ها را علت کاندیدا‌نشدن خود بیان کرد و این درحالی بود که پس از فضاسازی‌هایی که راه او را برای رسیدن به هیأت‌رئیسه مجلس مسدود کرد، زمزمه‌هایی مبنی بر ادامه تخریب‌ها برای جلوگیری از ریاست او در کمیسیون هم به گوش می‌رسید

➖ رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس نیز از اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی است و حالا در این کمیسیون هم تنها جای سالک با پژمانفر (رئیس جبهه پایداری استان خراسان) تغییر کرد تا اصولگرایان به مردم پیغام «تغییرنکردن» مجلس را از بهارستان مخابره کنند.
نام:
ایمیل:
* نظر:
شوشان تولبار