شوشان تولبار
آخرین اخبار
شوشان تولبار
کد خبر: ۶۲۴۶۹
تاریخ انتشار: ۱۰ دی ۱۳۹۵ - ۲۰:۴۴
در نشست مشترک مدیران هلال احمر و آموزش و پرورش خوزستان عنوان شد:
مدیرعامل جمعیت هلال احمر خوزستان گفت: همکاری های تنگاتنگ و توسعه یافته در راستای افزایش توانمندی اقشار مختلف به ویژه دانش آموزان به عنوان سرمایه اصلی و سکانداران آینده جامعه از اولویت های این جمعیت است.
شوشان: دکتر علی خدادادی در نشست بررسی طرح دانش آموز آماده در شرایط سخت «طرح دادرس» که با حضور مدیرکل و معاونان آموزش و پرورش استان به میزبانی هلال احمر خوزستان برگزار شد، اظهار کرد: امیدواریم که این نشست مشترک سرآغازی برای شروع همکاری های تنگاتنگ و توسعه یافته در راستای افزایش توانمندی اقشار مختلف به ویژه دانش آموزان به عنوان سرمایه اصلی و سکانداران آینده جامعه باشد.


وی افزود: این همکاری های مشترک در راستای برنامه ریزی صحیح و دقیق در جهت مؤثرتر کردن طرح دادرس و سایر برنامه هایی که را جمعیت هلال احمر برای مقابله با آسیب های طبیعی و اجتماعی و مصونیت سازی دانش آموزان و آحاد جامعه دارد، بسیار مؤثر است.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر خوزستان با اشاره به وضعیت جغرافیایی و طبیعی استان و وجود بیش از 28 نوع از مخاطراتی که جامعه را تهدید می کند، بیان کرد: با وجود حوادث مختلف و به ویژه بحران هایی مثل ریزگردها و مشکلات تنفسی که در چند سال اخیر به این مخاطرات اضافه شده، قطعاً داشتن آمادگی در پیشگیری و مقابله با این حوادث می تواند بسیار مؤثر باشد.

خدادادی افزود: باید شرایطی را فراهم کنیم که علاوه بر آمادگی لازم در مقابله با این تهدیدات، نقش مداخله جویانه جوانان استان را در وجوه سیاسی و اجتماعی افزایش داده و در این راستا زمینه رشد و بالندگی این عزیزان مهیا شود که در قالب طرح های مختلف مانند دادرس، پیشگیری از آسیب های اجتماعی مثل اعتیاد و طلاق می توان به این مهم دست یافت.

وی با بیان اینکه برنامه های هلال احمر خوزستان در راستای کاهش اثرپذیری در مقابل مخاطرات مختلف انجام می شود، گفت: یکی از مشکلات جدید جامعه جوان ما فضای مجازی و خطراتی است که به دنبال دارد.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر خوزستان افزود: نکته اساسی این است که بتوان افکار عمومی جامعه را با توجه به فضای مجازی که در حال حاضر در جامعه وجود دارد، مدیریت کرد و اگر با نگاه آسیب شناسانه به آن بنگریم، یکی از تهدیداتی که شاید در آینده گریبانگیر جامعه ما بشود، این فضای همه گیر است که البته اگرچه می تواند به عنوان یک فرصت گرانبها هم تلقی شود، لیکن باعث آسیب های خانمان سوز دیگری مانند طلاق هم خواهد شد.

خدادادی تصریح کرد: البته از منظرهای دیگری از قبیل پاتولوژی و درمانی، سیاسی و امنیتی و حتی هم به عنوان دستیاری برای مدیریت افکار عمومی از خارج از مرزها می توان به مقوله فضای مجازی نگاه کرد و اگر بتوان برنامه مشخصی را به صورت بومی در این حوزه بسیار مهم در کنار طرح دادرس در مدارس اجرا کرد، بی شک به کاهش اثرات نامطلوب آن در میان جوانان کمک شایانی می شود.

وی با بیان اینکه ترویج خودمراقبتی در مقابل آسیب های مختلف یکی از اهداف اصلی جمعیت هلال احمر خوزستان محسوب می شود، اظهار کرد: در حوزه های مختلف می توان به ترویج مقوله مهم و حیاتی خودمراقبتی اهتمام ورزید چرا که هدف اصلی دستگاه های حوزه بحران، کاهش آسیب پذیری و افزایش تاب آوری و آمادگی جامعه در مقابل مخاطرات است.

عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز با تأکید بر فراهم کردن زمینه شادی برای دانش آموزانی که از محرومیت مفرط در رنج هستند، ادامه داد: جمعیت هلال حمر و حتی آموزش و پرورش در این راستا فضای مناسبی را در اختیار ندارد و اگر هم دارد، بسیار فرسوده و بدون حمایت دستگاه های دیگر است. البته می توان برخی از فضاها را با تغییر اندک و رسیدگی متوسط برای اردوهای دانش آموزی تبدیل کرد که باز می تواند به خلأ موجود کمک کند.

خدادادی با بیان اینکه ما در مقابل دانش آموزان این استان مسئولیم، تصریح کرد: به پیش دبستانی ها باید توجه ویژه ای داشته باشیم چرا که روند فزاینده ای در خصوص آسیب های اجتماعی ایجاد شده که هویت بخشی به نسل آینده به صورت مؤثر فارغ از مشکلات موجود در جامعه یکی از وظایف اصلی ماست چرا که این آسیب ها یک تهدید جدی برای جوانان ما قلمداد می شود و اگر از آن غافل شویم، در آینده جامعه را دچار مشکلات عمیقی خواهد کرد.

وی افزود: با ارتقاء کیفی و کمی دانش آموزان آماده در شرایط سخت و اجرای صحیح طرح دادرس، کاری اساسی صورت می گیرد که مستلزم همکاری، هم افزایی و همگرایی مدیران و همکاران آموزش و پرورش و هلال احمر خوزستان خواهد بود؛ هرچند این علاقمندی و پشتکار وجود داشته و دارد و با نگاه وسیعی که در مدیرکل آموزش و پرورش و معاونان ایشان و البته همه مشکلات موجود از قبیل کمبود منابع مالی وجود دارد، می توان به آینده طرح دادرس خوشبین بود.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر خوزستان با بیان اینکه باید اعتماد عمومی در جامعه افزایش یابد، اظهار کرد: خانواده های دانش آموزان باید نسبت به این هدف آشنا شوند که تمامی برنامه های اجرا شده برای افزایش توانمندی و مصونیت سازی فرزندان آنها در مقابل حوادث و آسیب ها انجام می شود که این فعالیت مهم قطعاً در راستای امیدزایی و رفع نگرانی ها در جامعه مؤثر خواهد بود.

خدادادی با اشاره به اجرای طرح توانمندسازی دانش آموزان مناطق محروم و کم برخوردار استان گفت: اگر بتوانیم این برنامه ها را به صورت پایدار در جامعه اجرا بکنیم، بی شک به رفع محرومیت ها کمک خواهیم کرد و در این راستا باید دستگاه های ذیربط با انسجام و وحدت به این امور مهم اهتمام بورزند تا طرح های اجرا شده عقیم نشده و به صورت مداوم اجرا شوند.

وی تصریح کرد: جمعیت هلال احمر خوزستان با تمام قوا حامی آموزش و پرورش استان در اجرای برنامه های با هدف مصون سازی و توانمندسازی دانش آموزان به ویژه در مناطق محروم است تا بتوان حداقل بخشی از مشکلات موجود در حوزه آموزش و پرورش را مرتفع کرد.


نام:
ایمیل:
* نظر:
شوشان تولبار