شوشان تولبار
آخرین اخبار
شوشان تولبار
کد خبر: ۷۱۳۲۸
تاریخ انتشار: ۲۱ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۹:۵۷
دکتر دادخواه عضو هیات علمی دانشگاه شهید چمران اهواز در گفتگو با شوشان: انتظاراتمان از دولت باید به اندازه اختیارات دولت باشد / خوزستان عقب افتادگی ها و مشکلات فراوانی دارد / روحانی مصمم است به امور زیربنایی خوزستان رسیدگی کند
مردم و تشکل ها و احزاب و اقوام باید بدانند که همگرایی و وحدت و کنار هم نشستن و پرهیز از سهم خواهی...


شوشان: دکتر حسن دادخواه عضو هیات علمی دانشگاه شهید چمران اهواز در گفتگو با شوشان در رابطه با آرای بالای خوزستانی ها به روحانی در انتخابات ریاست جمهوری گفت: بر اساس آمار اعلام شده ، مردم خوزستان در سنجش با دوره های پیشین انتخابات ریاست جمهوری ، رای نسبتا بالایی به صندوق ها ریختند و بیشتر این رای ، به دکتر روحانی بود . این در حالی بود که رقیبان وی نوید و خبر پرداخت یارانه چند برابر میزان کنونی را به مردم دادند.

وی افزود: در واکاوی این اقبال به برنامه های دکتر روحانی می توان به دلایل ذیل اشاره کرد: 

1 -  بالاتر رفتن میزان آگاهی های عمومی مردم 

2 -  آگاهی به این واقعیت اقتصادی که دریافت کمک نقدی بیشتر، بر طرف کننده ریشه ای مشکلات نیست و شیرینی گذرا و کوتاه مدت است ولی موجب تورم و گران شدن کالاها می گردد 

3 - مردم فهمیده اند که این نویدها و وعده ها، فقط برای جلب آراست و به نوعی توهین به مردم است.

4- مردم می دانند که افزون بر نیازهای مادی و معیشتی، نیازهای دیگری نیز دارند مانند آزادی های فردی و اجتماعی و تعامل با کشورهای دیگر و ترجیح منافع ملی. مردم دریافتند که رقیبان اقای روحانی در عرصه های اجتماعی و هنری و روابط بین الملل ایده هایی داشتند که به نفع منافع ملی و آرامش و ثبات داخلی منجر نمی گردید

عضو هیات علمی دانشگاه شهید چمران اهواز در خصوص مطالبات استان و اولویت دارترین مطالبه استان از رییس جمهور ، گفت: : این تصور که بلافاصله پس از رای دادن ، به دنبال مطالبات باشیم چندان منطقی نیست. به زبان دیگر، انتخاب مردم خوزستان صرفا برای دریافت امکانات نبوده و نباید باشد. انتظاراتمان از دولت باید به اندازه اختیارات دولت باشد. دولت، یک سری محدودیت های قانونی و یک سری محدودیت های نانوشته دارد و به همه خواسته ها نمی تواند پاسخ گوید. 

دکتر دادخواه افزود: ما باید اختیارات قانونی دولت را بدانیم و در چهارچوب آن اختیارات، از آن انتظار داشته باشیم. دولت مجری سیاست هایی است که نقشی در وضع آن سیاست ها ندارد ولی مسئول اجرای آن است. آن سیاست ها، تبعات منفی برای مردم و کشور به دنبال دارد و مردم نیز، دولت را مسئول آن تبعات منفی می دانند.

وی ادامه داد: استان خوزستان عقب افتادگی ها و مشکلات تاریخی دارد که ریشه های آن به سال های پیش بازمی گردد و حل آن نیز به سالها صبر و شکیبایی نیاز دارد. البته مردم باید نشانه های بهبودی اوضاع را به چشم ببینند. طبق گزارشات، دولت بعدی به ریاست روحانی مصمم است به امور زیربنایی خوزستان رسیدگی کند و بودجه های کلانی را به این کار اختصاص داده است.

عضو هیات علمی دانشگاه شهید چمران اهواز افزود: مسایل مربوط به آب و محیط زیست، کارآفرینی، توسعه فرهنگی، رونق صنایع و تقویت بخش خصوص و تامین امنیت از نیازهای ضروری استان خوزستان است. البته مردم و تشکل ها و احزاب و اقوام باید بدانند که همگرایی و وحدت و کنار هم نشستن و پرهیز از سهم خواهی، پیش نیاز بر طرف شدن مشکلات است. با بد زبانی و پرخاش و ایجاد تنش با دولت و مقامات ارشد کشور نمی توانیم به خواسته های خویش برسیم.


نام:
ایمیل:
* نظر:
شوشان تولبار