گزارش شوشان از همایش نقش زنان در توسعه خوزستان/ حسین زاده معاون استاندار: میزان برخی آسیبهای اجتماعی در خوزستان بالاتر از میانگین کشوری است/ معتقد به شکاف جنسیتی یا قومیتی در استان نیستم / مطالبات زنان باید دسته بندی شود تا پیرامون آن بتوان برنامه ریزی کرد / فاصله هایی ناشی از عدم استفاده از ظرفیت ها در استان وجود دارد
تقویت نهادهای مدنی و کاهش آسیبهای اجتماعی دو راهبرد اساسی برای توسعه استان هستند که از سالهای گذشته آغاز شده و اکنون دنبال میشوند.
شوشان: معاون سیاسی اجتماعی استاندار خوزستان در همایش «نقش زنان در توسعه استان» با محوریت بررسی نقش زنان در توسعه فرهنگی، سیاسی، اجتماعی و اقتصادی استان که صبح امروز چهارم شهریور ماه در اهواز برگزار شد ، با اشاره به این که در حماسه انتخابات، برای مشارکت مردم فارغ از جنسیت آن ها دعوت شد، اظهار کرد: در بحث مشارکت صحبت از شاخصها و سرمایههای انسانی، اجتماعی میشود در هنگام صحبت از مشارکت برای اقتدار، تفاوتی بین زن و مرد قائل نمیشویم بنابراین انتظار می رود که در سایر بخشها هم این گونه رفتار کنیم و شاهد یکپارچگی و استفاده از ظرفیتها در کشور باشیم.
معاون سیاسی اجتماعی استاندار خوزستان با تاکید بر این که مطالبات زنان باید دسته بندی شود تا پیرامون آن بتوان برنامه ریزی کرد و آن ها را به اجرا درآورد، اذعان داشت: علی رغم تلاشهای صورت گرفته، کشور ما از برخی فاصله ها رنج میبرد که جزو واقعیتهای امروز جامعه ما است یعنی فرصتهای برابر را در اختیار دو طرف نسخ قرار نداده ایم.
وی افزود: با توجه به ظرفیتهای موجود باید فرصتهای برابر را در اختیار دو طرف قرار دهیم تا در آینده این فاصله ها کاهش پیدا کنند.
حسین زاده با اشاره به وجود دو راهبرد کلی در راستای کاهش فاصله های جنسیتی، قومیتی و..در استان عنوان کرد: معتقد به شکاف جنسیتی یا قومیتی نیستم ولی فاصله هایی ناشی از عدم استفاده از ظرفیت ها در استان و کشور وجود دارد بنابراین در خوزستان بر دو راهبرد به عنوان استراتژی های کار توسعه در استان مدنظر قرار داده شد و دنبال میشود.
وی ادامه داد: راهبرد نخست برای استفاده از مشارکت مردم در رفع مشکلات، تقویت نهادهای مدنی برای سازماندهی مطالبات مردم و اعمال اندیشه مردم در سیاستها و اندیشهها است. این راهبرد از سال گذشته آغاز و تقویت شده است و امیدواریم با گسترش این نهاد، گامهای موثری در توسعه استان برداشته شود.
معاون سیاسی اجتماعی استاندار خوزستان دومین راهبرد را کاهش آسیب های اجتماعی خواند و گفت: با توجه به این که میانگین برخی آسیب های اجتماعی از جمله کودکان کار، بازمانده از تحصیل و خیابانی، طلاق، اعتیاد از میانگین کشوری بالاتر است تلاش کردیم تا اقدامات موثری صورت دهیم؛ ولی مهم ترین بحث مقابله با آسیب ها در تئوری جدید توجه به خانواده است چون نقش موثر خانواده در کاهش آسیب ها در حوزه آموزشی تربیتی و کنترل بیبدیل است و باید در بحث کاهش این آسیب ها، به نهاد خانواده اهمیت ویژه ای داد.