به گزارش خبرنگار ایسنا – منطقه خوزستان، روز گذشته (سهشنبه، 8 شهریور 96) باحضور مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خوزستان، فرماندار کارون و مقامات محلی علاوه بر ساختمان میراث فرهنگی شهرستان کارون، کارگاه آموزشی صنایع دستی این شهرستان نیز افتتاح و از چند طرح فرهنگی صنایع دستی بومی رونمایی شد.
حسن ناصر، رییس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شهرستان کارون، در این مراسم اظهار کرد: این ساختمان با متراژ 320 مترمربع، با اعتبار 200 میلیون تومان ساماندهی، مرمت و احیا شد.
وی افزود: در کنار افتتاح اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شهرستان، کارگاه آموزش صنایع دستی کارون نیز تجهیز و راهاندازی شد.
رییس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کارون از رونمایی از نوآوریهای کارآموزان شهرستان کارون در بخش حصیربافی هم خبرداد و عنوان کرد: در صنایع نساجی شهرستان از جمله شله، بشط و چفیه هم گامهای خوبی برداشته شده است.
وی ادامه داد: کارون تنها شهرستانی است که چرخ تولید صنایع دستی، محصولات غذایی و البسه را دارا است.
ناصر در ارتباط با تعدادکارآموزان کارگاه حصیربافی اظهار کرد: در اولین دوره این آموزشها 35 نفر شرکت داشتند که در پایان 15 نفر به صورت تکمیلی دوره دیدند و گواهینامه برای آنها صادر شد و اکنون به صورت حرفهای به فعالیت مشغول هستند.
او با بیان اینکه در اولین دوره این آموزشها، کارآموزان اقدام به ابداع زیورآلات حصیری زنان کردند افزود: این موضوع در نوع خود بینظیر و بسیار زیبا است؛ ضمن اینکه اولین دوره کارگاه از آموزش تا تولید و تجاریسازی 90 روز به طول انجامید.
رییس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کارون خاطرنشان کرد: بستنی خرمایی یکی دیگر از طرحهای بومی شهرستان کارون است که از آن رونمایی شد. بستنی خرمایی به عنوان یکی از سوغاتهای جدید شهرستان کارون به زودی وارد بازار خواهد شد.
وی با اشاره به اینکه اداره میراث فرهنگی شهرستان کارون با هدف احیای کلیه صنایع بومی منسوخشده اقدام به برگزاری کلاسهای کارگاه آموزشی نموده است اضافه کرد: این اقدام با هدف اشتغالزایی پایدار، نشان دادن ظرفیتهای تلفیق (کاربردی کردن) زندگی سنتی با زندگی مدرنیته و پرورش تفکر کاهش تولید زباله و تولید محصولاتی هماهنگ با محیط زیست. انجام شده است.
به گزارش ایسنا در پایان این مراسم از عملیات مرمت پل کوت سیدصالح بازدید به عمل آمد.