سرپرست اداره کل امور بانوان و خانواده استانداری خوزستان با هشدار درخصوص رواج قرص های اعتیادآور در سالن های آرایش و باشگاه ها گفت: متأسفانه برخی بانوان با تصور اینکه این قرص ها برای لاغری مفید هستند به آنها معتاد می شوند.
سیده فرانک موسوی چهارشنبه در جلسه ساماندهی پارک های بانوان، بازارچه های خوداشتغالی و کمپ ترک اعتیاد با انتقاد از اینکه زیرساخت های فرهنگی شهر اهواز برای بانوان در گذشته مغفول مانده اظهار کرد: با وجود تلاش هایی که برای اصلاح این زیرساخت ها در شورای پیشین صورت گرفت اما در عمل نتیجه مطلوبی حاصل نشد.
وی با اشاره به جمعیت 2 میلیون و 200هزار نفر بانوان خوزستان افزود: در خوزستان تنها یک مرکز ترک اعتیاد با ظرفیت 25 تا 28 نفر وجود دارد که آن هم دارای مشکلات بسیاری است.
موسوی دوران پس از ترک اعتیاد بانوان در خوزستان را هم یک معضل عنوان کرد و یادآور شد: باید شرایطی فراهم شود تا این افراد بار دیگر به سمت اعتیاد روی نیاورند. وی با بیان اینکه در شهرهای دیگر خوزستان خیرین به کمک شورای شهر و شهرداری ایجاد اشتغال کرده اند گفت: تأثیرگذاری زنان در خانواده و جامعه بسیار بیشتر از مردان است از همین رو اعتیاد هر زن به معنای به خطر افتادن جامعه است.
پارک های بانوان هیچ امکاناتی برای بانوان ندارند
وی در ادامه به مشکلات پارک بانوان گلستان اهواز اشاره کرد و اظهار کرد: عبور کابل فشار قوی برق، اشرافت ساختمان های مجاور، و عبور لوله های فاضلاب منازل از این پارک از عواملی است که سبب می شود این پارک گزینه مناسبی برای بانوان نباشد.
موسوی با بیان اینکه عنوان بانوان باید از این پارک برداشته و در اختیار خانواده ها قرار گیرد یادآور شد: پارک بانوان تعریف خاصی دارد و باید ویژگی فرهنگی، اجتماعی و ورزشی بانوان داشته باشد ضمن آنکه فضاهایی برای خوداشتغالی، برگزاری کلاس های آموزشی و نمایشگاه داشته باشد. وی درخصوص دیگر پارک بانوان در اهواز نیز گفت: این پارک فقط یک فضای سبز و پیست دوچرخه سواری دارد و امکاناتی همچون فضای سرپوشیده و غرفه های خوداشتغالی ندارد.
شهرداری اهواز مشکل حقوقی پارک حجاب را حل کند
سرپرست اداره کل امور بانوان و خانواده استانداری خوزستان درخصوص پارک حجاب و کانون فرهنگی اجتماعی استانداری خوزستان در اهواز نیز گفت: غرفه های بازارچه خوداشتغالی در اختیار افرادی است که هیچ موضوعیتی با بانوان ندارند.
وی با اشاره به اینکه این غرفه ها با هدف حمایت از زنان بی سرپرست ایجاد شده اند افزود: شهرداری باید مشکل حقوقی این پارک را حل کند. متاسفانه کانون فرهنگی اجتماعی بانوان به حالت مخروبه تبدیل شده است.
سهم زنان خوزستان در مناصب مدیریتی کم است
سرپرست اداره کل امور بانوان و خانواده استانداری خوزستان در بخشی دیگر از سخنان خود در خصوص لزوم بکارگیری زنان در مناصب مدیریتی اظهار کرد: طبق برنامه ششم توسعه وزارتخانه ها و استان ها موظف شده اند که 30درصد مناصب مدیریتی را در رده کلان و میانی به بانوان اختصاص دهند که این سهم در خوزستان تاکنون اندک بوده است.
وی با اشاره به انتخاب یک شهردار زن در خوزستان افزود: زنان تا زمانی که در مناصب مدیریتی نباشد نمی توانند در تصمیم گیری ها هم تأثیر بگذارند.
موسوی با اشاره به اینکه اگر به فکر سلامت روحی و نشاط بانوان جامعه نباشیم در آینده باید مراکز ترک اعتیاد تاسیس کنیم یادآور شد: متاسفانه تاکنون از ظرفیت های بانوان خوزستان به خوبی استفاده نشده که بخشی از این کاستی به خود بانوان باز می گردد.