دبیر شورای ارتقای آگاهی های عمومی قوه قضائیه از فیلمنامه شدن پرونده های قضائی شاخص خبر داد.
دبیر شورای ارتقای آگاهی های عمومی قوه قضائیه از فیلمنامه شدن پرونده های قضائی شاخص خبر داد.
مهدی افتخاری در جمع خبرنگاران گفت: در سال ٨٩ معاونت پیشگیری راه اندازی شد اما متاسفانه بخش اجتماعی آن مغفول ماند و بیشتر به موضوعات قضایی پرداخته شد.
وی افزود: این معاونت در سال های اخیر به موضوعات اجتماعی پرداخته و یکی از موضوعاتی که ما در سال های اخیر از آن استفاده کردیم حوزه هنر بود.
افتخاری به کارهای انجام شده از سوی معاونت اجتماعی اشاره و تصریح کرد: با ساخت یک نماهنگ در زمینه طلاق کار خود را آغاز کردیم و در این راستا از ظرفیت جشنواره فیلم فجر هم استفاده کردیم. با ساخت ١٤ تیزر تلویزیونی و اخذ مجوز معاونت بازرگانی صدا و سیما ٤٠ میلیارد مساعدت کردند تا دست ما برای ساخت تیزرها باز باشد.
وی با تاکید بر اینکه زمانی پیشگیری محقق می شود که مردم و حاکمیت دست به دست هم به میدان بیایند، گفت: در جشنواره فیلم فجر به عنوان کارگروه فنی فیلم ها را مورد برررسی قرار دادیم. امسال ورودمان جدی تر شده و حتی در انتخاب فیلم هایی که قرار است در جشنواره انتخاب شود نقش داشتیم.
افتخاری تصریح کرد: با معاونت سینمایی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در مورد یک فیلم که نکات پیشگیرانه زیادی داشت صحبت کردیم که این فیلم در جشنواره حضور داشته باشد.
وی با بیان اینکه پرونده های زیادی در سطح کشور بدون بهره برداری اجتماعی رسیدگی و به بایگانی ارجاع می شد، گفت: نامه ای نوشتیم به روسای دادگستری های کل کشور و مکاتبه کردیم که حداقل یک پرونده را به عنوان شاخص به ما معرفی کنند. تاکنون از هر استان دو پرونده که قابل تبدیل به فیلمنامه باشه به دست ما رسیده است.
/مهر