محمد کیانوش راد / شوشان:
رفاقت و دوستی باحمیدرضا نوربخش از خوانندگان بنام آواز ایرانی و رییس خانه موسیقی ، زمینه و فرصتی بودتا پس از دوم خرداد ۷۶ فرصت دعوت و حضور برخی از چهره های موسیقی اصیل ایرانی در اهواز فراهم گردد .
پرویز مشکاتیان ، حمیدرضا نوربخش ، شهرام ناظری ، حسام الدین سراج ، جلیل عندلیبی و ...که توسط معاونت دانشجویی دانشگاه شهید چمران دعوت شدند .
اجرای کنسرت های بینظیر در سالن پنج هزارنفری دانشکده تربیت بدنی دانشگاه پرداختند . رخدادی فراموش نشدنی و کم نظیر در خوزستان رقم خورد .
چند سال بعد که دیگر مسولیتی در دانشگاه نداشتم ، حسین علیزاده را به خوزستان دعوت کردیم ، اما متاسفانه تجربه تلخ سنگ اندازی و بهانه تراشی یکی از مسولین که در تدین وتشرع زبانزد بود مانع حضور استاد حسن علیزاده ، از مفاخر موسیقی ایرانی گردید و بلیط های سفر لغو شد .
با روی کار آمدن شورای شهر سوم در اهواز ، یکی از پرسنل علاقمند شهرداری با اشتیاق و مجددانه از من می خواست تا زمینه حضور استاد شجریان را در اهواز فراهم سازم . می گفت شورا و یا حداقل برخی اعضا و شهرداری حمایت خواهند کرد . من نیز مشتاقانه از طریق حمیدرضا نوربخش که اکنون رییس خانه موسیقی ایران و خود از شاگردان بنام استاد شجریان است و در زمینه آواز ایرانی و ردیف شناسی تقریبا بی بدیل است ، صحبت های اولیه و موافقت برای انجام مقدمات حضور شجریانبرای کنسرت را انجام دادم .
اما در یک لحظه دچار تردید گشتم و عقب نشینی کردم ، حیف شد . علت اصلی آن وضعیت بی سرو سامان فرهنگی شهر و عدم اطمینان به قول و قرارهای مسولین ذیربط بود . تجربه لغو برنامه استاد حسین علیزاه به بهانه واهی در سالن شرکت ملی حفاری مرا نگران کرده بود.
نمی خواستم فرصت دعوت شجریان را با لغو برنامه ی احتمالی برای مردم خوب و عزیز خوزستان از دست دهم و امیدوار بودم با رفع برخی موانع فرهنگی مدیریتی در خوزستان و در اولین فرصت به دعوت و حضور ایشان اقدام کنم .
فرصتی که دیگر فراهم نشد، اما یاد و صدای ماندگار استاد شجریان ، بر فراز دیوارها و مرزها و نقشه ها در دل ایرانیان خوش نشسته است .