امام علی (ع): كسى كه دانشى را زنده كند هرگز نميرد.
با توجه به حساسیت اهالی فرهنگ و رسانه و همچنین هنرمندان خوزستان ، انتصاب دکتر خسرو نشان مدیرکل اسبق ارشاد خوزستان به عنوان مشاور فرهنگی و مطبوعاتی ، موجی از مخالفت ها و موافقت ها را ایجاد کرده است.
برخی ها با خرسندی از این انتصاب بر این باورند که دوران طلایی ارشاد خوزستان در زمان تصدی "دکتر خسرو نشان" بود. او عضو هیئت علمی دانشگاه شهید چمران اهواز است که از سال 76 تا 81 مدیریت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان خوزستان را عهدهدار شد. در این دوره همزمان با پایهگذاری ساخت بناهایی چون موزه هنرهای معاصر در اهواز، برگزاری بسیاری از جشنوارههای ملی و بینالمللی در خوزستان، برای نخستین بار کلید خورد.
برخی دیگر نیز معتقدند " نشان " چندان مناسب این سمت نیست و مجددا تنش ها در حوزه فرهنگ سر باز می کند. این عده بر این باورند که دوره مدیریت وی به سر آمده و بهتر است از نیروهای جوان تر و کسانی که در این سال ها در این حوزه بالیده اند استفاده شود. نشان مدیریتی آماری و جشنواره ای در خوزستان داشت و به کارهای زیربنایی نپرداخت.
به هر حال ، فارغ از برخی حاشیه ها ، چنین واکنش هایی را – چه مثبت و چه منفی - باید به فال نیک گرفت چرا که نشان می دهد اهالی فرهنگ و هنر نسبت به وضعیت فرهنگی استان حساسیت ویژه ای دارند و بی تفاوت نیستند.
نشان چندان مناسب این سمت نیست
من به مهندس مقتدایی خوش آمدعرض می کنم و خواهش دارم مختارطاهریان را به عنوان فرماندارهندیجان منصوب بکند.
نشان دبير جشنواره تىاتر فجر هم بوده
تهيه كننده فبلم ناصر تقوايي هم بودن
داور جشنواره سينما حقيقت فرانسه هم بودن
و ...
كاش خبر بهتر تنظيم مي شد
جناب دكتر نشان بايد در حوزه تخصص خود فعاليت نمايند و استان خوزستان فرصت تجربه اندوزي و آزمون و خطا را ندارد و هم اكنون هم بسيار دير شده و از قطار توسعه فرسنگ ها عقب افتاده ايم
امیدوارم خوزستان مظلوم به حداقل حقوق اقتصادی و فرهنگی و طبیعی خودش برسه. خوزستان غبار هشت سال جنگ را به خودش گرفت و کسی کمکش نکرد تا این غبار رو به طور کامل پاک کنه. خوزستان بالاترین درجه دما رو تحمل کرده اما کسی بهش توجهی نکرده. خوزستان رتبه یک آلودگی هوا را به سبب طوفان های گردوغبار کسب کرده و اشکی براش ریخته نشد. خوزستان آب کارونش رو برای استان های مرفه دیگه فرستادن و کسی نتونست مانع بشه تا جایی که باران اسیدی بارید و هزاران نفر مسموم و راهی بیمارستان شدند و هیچ اتفاق دیگه ای به نفع اون نیفتاد. همه اینها جدا و آب شور و احیانا پر گل و لایی که در لوله های آب شهری به خانه ها می رسه جدا. و نفت و گازی که از این زمین خارج میشه و چرخ اقتصاد کشور رو میچرخونه ولی هرگز مردم این استان در اون سهم چندانی نداشتند و در فقر به سر بردند
بازم بگم....از مظلومیت و بی عدالتی که این مردم تحمل کردند یا هیچ فایده ای از این گفته ها نیست و وضعیت همچنان به حال خویش باقی خواهد ماند؟؟؟؟!!!!