به نظر می رسد که در روزهای پیش رو باید شاهد برداشته شدن اختلاف و کدورت میان دکتر هاشمی وزیر بهداشت و درمان و دکتر مقتدایی نیز باشیم...
روز جمعه بیستم دیماه جاری بالاخره پس از هفته ها کدورت و جدایی دکتر مقتدایی استاندار خوزستان دکتر ایدنی رییس دانشگاه علوم پزشکی اهواز را در دفتر کار خود به حضور پذیرفت. خبر آشتی این دو مدیر موثر استان بدون شک موجب خوشحالی دلسوزان خواهد شد.
در جلسه آشتی کنان دکتر حیات ممبینی مدیر کل اسبق بهداشت و درمان ومشاور کنونی استاندار نیز حضور داشت.
دکتر مقتدایی بارها گفته بود که میان او و دکتر ایدنی احترام قائل است . ایدنی نیز در این مدت صبر پیشه کرد و سخنی علیه استاندار خوزستان بر زبانش جاری نشد.
ما اهالی خوزستان صرف نظر از قومیت و زبان و خرده فرهنگ هایمان به نوعی خویشاوند هستیم مانند اعضای یک طایفه ، لذا نقار و دشمنی میان ما نمی تواند ابدی باشد.
زراء نژاد رییس گروه مشاوران استاندار خوزستان در برقراری این رابطه بی تاثیر نبوده است اما آنچه که بیش از همه چیز در رفع کدورتها موثر افتاده سفر قریب الوقوع رییس جمهور روحانی به خوزستان است. وزیر بهداشت و درمان رییس جمهور را در این سفر همراهی می کند و هم اکنون در استان خوزستان است.
مردم آقای مقتدایی را انسانی اخلاقی و مهربان شناخته اند و آقای ایدنی نیز صاحب خلق پسندیده ای می باشد. به هرحال هر انگیزه ای که این دو مدیر خوشنام خوزستانی را به هم نزذیک نموده باشد مبارک ومیمون است.
به نظر می رسد که در روزهای پیش رو باید شاهد برداشته شدن اختلاف و کدورت میان دکتر هاشمی وزیر بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی و دکتر مقتدایی استاندار خوزستان نیز باشیم، اهالی دستگاه سلامت استان باید خود را برای روزهای بهتری آماده سازند.
به هر حال به قول نگارنده مطلب که البته خیلی هم به استاندار لطف داشته خدا کند ماجرا به پایان خوش رسیده باشد اما قطعا می بایست رویه رفتاری جناب استاندار که مردم و نخبگان فعلا به ایشان امید بسته اند تغییر نماید.
استانداری در جریان سید رسول و مشاور مطبوعاتی خیلی منفعل برخورد کرد. اقایان از یک طرف خیلی دوست دارند خود را قلدر نشان دهند اما از طرف دیگر حکمی را که زدند بر اثر فشار عده ای پس گرفتند و قرائت نکردند!
چه کسی است که نداند انفعال با قلدری مورد ادعا نمی خواند؟>
بالا بردن اعتبارات خوزستان، اختصاص 2 درصد از فروش نفت به مناطق نفتخیز کشور و خوزستان، تغییرات در رویه های ناصحیح منطقه ازاد اروند و بیرون اوردن انجا از حالت حیات خلوت برای گروه های سیاسی و انتصابات خانوادگی و تبدیل ان به موتور محرکه ای برای خوزستان و ... تعیین تکلیف آباد سازی اراضی 800 هزار هکتاری و مقاومت در برابر اینکه مجریان طرح حرف از 550 هزار هکتار بجای 800 هزار هکتار می زنند مهم ترین مسائل خوزستان است. از طرفی وضع شهرداری های استان هم خوب نیست و مهندس سیاحی هم با همه توانایی های خود در مدیریت آبفا متاسفانه تجربه ای در شهرداری ها نداشته و یک روز هم شهردار نبوده تا بتواند شهرداری ها را راهبری نماید و خود اقای استاندار هم همین طور در شهرداری ها فاقد تجربه موثر هستند. بنابراین شهرداری ها علاوه بر سیستم سنتی فاقد درآمد و دعوا و مرافعه با شوراها و متاسفانه سهم خواهی نادرست برخی اعضا و ... با چالش درامدی و کارآمدی مواجه هستند که ستاد استانداری باید به رفع انها بکوشد.
به نظر می رسد استاندار باید نخبگان را به کمک بطلبد تا در فضایی بدون رودربایستی با رییس جمهور مطالبات منطقی خوزستان را بگویند. حواس تان هم باشد که رییس جمهور منتخب همه ملت است و افرادی تحت عنوان ستاد انتخاباتی و از این قبیل عناوین روحانی را دوره نکنند. یادتان باشد که روحانی اول همین امسال یعنی در نوروز که به خوزستان امد در فرودگاه فقط 5 نفر به استقبال ایشان رفت! و اینهایی که الان روحانی روحانی می کنند خیلی هایشان بخاطر پست طلبی است. رییس جمهور متعلق به همه ایرانی ها و خوزستانی های اگاه است و نباید مصادره افرادی خاص شود.
بهتر است این اقایان اگر دلسوز هستند بدانند که روی آنها چه مواضعی هست و خودشان دور استاندار را خالی کنند و بگذارند نخبگان ارتباط بگیرند و دنبال مصادره استاندار برای خودشان نباشند.
به مقتدایی باید کمک کرد اگر خود او بخواهد. او باید بداند که صاحب و مالک استاندار نیست بلکه خدمتگزار خوزستانی هاست و خصلت هایش را فروتنانه کند.
رییس جمهور دارد می آید و یکی از مشکلات اصلی خوزستان هم مشکل بهداشت و درمان است. استاندار که نمی تواند با وزیر در این خصوص صحبت نکند. طرفین می بایست آشتی می کردند. کاش این ماجرا را تا اینجا طول نمی دادند
شما خبر ندارید
استاندار [...]