شوشان تولبار
آخرین اخبار
شوشان تولبار
کد خبر: ۱۵۶۰
تاریخ انتشار: ۱۷ ارديبهشت ۱۳۹۱ - ۰۵:۳۳

روزنامه فرهنگ جنوب در ستون ویژه های خود نوشت : با پایان یافتن انتخابات مرحله دوم نهمین دوره مجلس شورای اسلامی، چهره هشت منتخب جدید مردم در استان خوزستان نیز معرفی شد. خوزستان در مجلس شورای اسلامی 18 نماینده دارد که تکلیف10 نماینده در دور اول انتخابات معلوم شد و این افراد توانستند با کسب اکثریت آرای مردم حوزه انتخابیه خود به بهارستان راه یابند ولی برای انتخاب هشت نماینده دیگر مردم در مرحله دوم پای صندوق های رای رفتند.

* در حوزه انتخابیه اهواز رقابت بین چهار نامزد که همه از جبهه متحد اصول گرایان بودند برگزار شد که در نهایت از مجموع 239 هزار و 752 رایی که مردم در صندق های رای انداختند سید شکر خدا موسوی با 122 هزار و 589 رای و ناصر سودانی با 99 هزار و 65 رای حائز اکثریت آرا شدند به عنوان نمایندگان مردم اهواز به مجلس راه یافتند. در این حوزه انتخابیه دکتر شبیب جویجری نماینده فعلی مردم اهواز با قرار گرفتن در جایگاه سوم موفق به حضور در مجلس برای بار سوم نشد. محمدجعفر فلسفی نیز در این دوره در جایگاه چهارم قرار گرفت. سید شریف حسینی پیش از این و در مرحله اول به عنوان نماینده از سوی مردم اهواز انتخاب شده بود.

* در حوزه انتخابیه آبادان که دارای سه نماینده است در همان مرحله اول جواد سعدون زاده با به دست آوردن اکثریت آرا به عنوان نماینده مردم آبادان وارد مجلس شد و رقابت بین غلامرضا شرفی، محمدسعید انصاری، سید حسین دهدشتی و جلیل مختار برگزار شد که در نهایت از مجموع 55 هزار و 252 رای صحیح، محمدسعید انصاری نماینده چندین دوره قبل آبادان و نامزد مورد حمایت جبهه متحد اصول گرایان با 23 هزار و 121 رای و سید حسین دهدشتی نماینده اصولگرای فعلی آبادان با 20 هزار و 201 رای به بهارستان راه یافتند. شرفی نامزد مورد حمایت جبهه متحد و جلیل مختار نیز در رده های سوم و چهارم قرار گرفتند و موفق به حضور در نهمین دروه مجلس شورای اسلامی نشدند.

* در حوزه انتخابیه ایذه و باغملک در غیبت علیرضا دهقانی نماینده این حوزه و شرکت وی از تهران رقابت نفسگیری بین سایر رقبا برگزار شده بود در نهایت از 141 هزار و 72 رای صحیح دکتر حجت الله درویش پور با 87 هزار و 556 رای به مجلس راه یافت و سید هادی طباطبایی موفق به حضور در مجلس نشد.

* در حوزه انتخابیه بهبهان به علت عدم حضور نماینده این شهر سید حاجی محمد موحد رقابت بسیار جدی بود و در نهایت از مجموع 46 هزار و 687 رای صحیح محمدباقر شریعتی با 24 هزار و 748 رای به مجلس راه یافت و عزیز الله سالاری نتوانست کرسی نمایندگی مجلس را به دست بیاورد.

* در حوزه انتخابیه دزفول به علت عدم احراز صلاحیت علیرضا آوایی نماینده این شهر رقابت بین چهره های جدید شروع شد و در نهایت از 107 هزار و 497 رای صحیح عباس پاپی زاده با 61 هزار و 779 رای وارد مجلس شد و محمدعلی قاسمی نتوانست ردای نمایندگی را به تن کند.

* در حوزه انتخابیه دشت آزادگان رقابت در مرحله دوم بین نماینده فعلی و یک رقیب جدید برگزار شد که در نهایت از مجموع 38 هزار و 594 رای صحیح ناصر صالحی نسب با 25 هزار و 958 رای به مجلس راه یافت و هاشم سواری از حضور مجدد در در مجلس ناکام ماند. جالب توجه ان است که مهندس سواری و مهندس صالحی نسب هر دو رییس سازمان جهاد کشاورزی دشت آزادگان بوده اند و از این جایگاه به مجلس رفته اند که نشان دهنده اهمیت ارتباط با کشاورزان در این حوزه پر ظرفیت ابی و خاکی است.

* در مرحله دوم نیز دو نماینده دیگر به نام های شبیب جویجری از اهواز و هاشم سواری از دشت آزادگان نیز از حضور در مجلس بازماندند تا تعداد نمایندگانی که به مجددا به مجلس راه نیافتند به رقم 14 برسند.

بر همین اساس از میان 18 نماینده خوزستان، سید جاسم ساعدی از شوش، امیدوار رضایی از مسجدسلیمان، عبدالله کعبی و سید علی موسوی جرف از آبادان، مصطفی مطورزاده از خرمشهر، مجید ناصری نژاد از دشت آزادگان، علیرضا دهقانی از ایذه و باغملک، سید احمد آوایی از دزفول، سید حاجی محمد موحد از بهبهان، سید ناصر موسوی از رامهرمز، خلیل حیات مقدم از ماهشهر و فریدون حسنوند از اندیمشک نیز به مجلس راه نیافته بودند. سهم خوزستان 18 نماينده است كه از اين تعداد چهار نماينده فعلي به مجلس نهم راه يافتند كه اين نمایندگان عبارتند از : سيدشريف حسيني، ناصر سوداني، سيدحسن دهدشتي و سيد محمدسادات ابراهيمي است.


نام:
ایمیل:
* نظر:
شوشان تولبار