مدیرکل امور بانوان استانداری خوزستان گفت: نگاه جنسیتی داشتن به محیط کار، غلط است و این که بخواهند با نگاه جنسیتی کارها را زنانه و مردانه کنند، ما را آزار میدهد.
مدیرکل امور بانوان استانداری خوزستان گفت: نگاه جنسیتی داشتن به محیط کار، غلط است و این که بخواهند با نگاه جنسیتی کارها را زنانه و مردانه کنند، ما را آزار میدهد.
الهه موالیزاده اظهار کرد: اگر هدف ایجاد آرامش و آسایش برای زنان باشد خوب است ولی نه این که بین زن و مرد دیوار بکشند و ارتباط آنها با هم را قطع کنند.
وی افزود: این که محل استقرار زن و مرد به نوعی باشد که آرامش هر دو را به دنبال داشته باشد، حمایت میشود، ولی این که با تفکیک جنسیتی، زنها برای انجام امور تنها به کارمندان زن و مردها تنها به کارمندان مرد مراجعه کنند، اصلا عملی نیست.
موالیزاده ادامه داد: در بحث مشاغل، داشتن نگاه جنسیتی و نام بردن از عناوینی مانند شغل مردانه و شغل زنانه را نمیپسندیم مگر در برخی حوزههای پزشکی و کارهای بسیار سخت از جمله کار در معادن.
مدیرکل امور بانوان استانداری خوزستان تصریح کرد: در خدماترسانی عام، تفکیک کردن زنان و مردان معقول نیست.
تجربه ثابت کرده است که حرمت زنان با حجاب مشخص میشود و حرمت زنان با فضایی سالم و بدور از اما و اگر باید باشد
چرا عاقل کند کاری که باز آرد پشیمانی؟
پس باید به همدیگر احترام گذاشت و فضایی مناسب برای هردو تدارک دیده میشود
شما که جامعه شناسی مدرک گرفتی
به قول دوستان صاحب نظر می باشید
این را هم خوب می دانید تجویزهردارویی باید متناسب با شخص و نوع بیماری فرد باشد تا درمانی حاصل شود
با این مقدمه به اصل مطالب می پردازم
بافت و فرهنگ ایران هم دچار بیماری ایست باید متناسب با این فرهنگ و باور ها هم دارو تجویز شود
بنابراین این تفکیک جنسیتی به معنای تفکیک زن و مردنیست بلکه تفکیک هنجار از ناهنجاری است این عامل باعث حفظ حیاء، عفت در درون هم زن و هم مرد و بروز پوشش مناسب در ظاهر افراد متناسب با فرهنگی است که افراد باور دارند و در آن زندگی می کنند