شوشان تولبار
آخرین اخبار
شوشان تولبار
کد خبر: ۲۱۷۶۲
تاریخ انتشار: ۱۲ آذر ۱۳۹۳ - ۱۳:۴۷
سمینار پروژه های خاتمه یافته نیروگاه رامین با حضور آل محمد مدیردفترتحقیقات سازمان توسعه برق ایران،مدیران و کارشناسان شرکت برق منطقه ای خوزستان و نیروگاه رامین اهواز در محل نیروگاه برگزار شد.
سمینار پروژه های خاتمه یافته نیروگاه رامین با حضور آل محمد مدیردفترتحقیقات سازمان توسعه برق ایران،مدیران و کارشناسان  شرکت برق منطقه ای خوزستان  و نیروگاه رامین اهواز در محل نیروگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شرکت برق منطقه ای خوزستان، در این سمینار یک روزه ابتدا نتایج پروژه علمی – کاربردی توسط آقایان رجبی و جمالی  با موضوع شناسایی و تحلیل منابع نویز اکوستیکی در نیروگاه رامین و ارایه راهکارهای لازم و علمی جهت کاهش آن ارائه شد.
هدف از انجام این پروژه شناسایی و تحلیل منابع نویز آکوستیکی در توربین هال نیروگاه رامین اهواز وارایه راهکارهای لازم و عملی جهت کاهش اثرات صدا به عنوان یکی از انواع آلودگی های محیطی بر افراد شاغل درون سالن واحدهای تولید این نیروگاه می باشد.
در این سمینار شرح مختصری بر ملاحظات اندازه گیری ، نتایج حاصل از اندازه گیری میدانی، تدوین نقشه های صوتی به دست آمده و آنالیز طیف های فرکانسی منابع اصلی و در نهایت شناسایی و تحلیل منابع صوتی موجود بر اساس استاندارد ملی کشوردر مورد                           "حدود مجاز مواجهه شغلی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی" ارایه گردیده است.
همچنین در ادامه پروژه دیگری با موضوع "تهیه و تدوین دانش فنی و ساخت 7 ردیف پره های توربین بخارتوربوفیدنیروگاه رامین اهواز" در این برنامه تحقیقاتی یک روزه ارایه شد.
گفتنی است تا قبل از زمان اجرای این پروژه، پره های توربین بخار از منابع خارجی تامین می شده و پره های تامین شده از منابع داخلی در حد استاندارهای بین المللی نبودند که در این پروژه سعی شده ضمن رقابتی بودن هزینه های تامین قطعات پره نسبت به تامین کنندگان خارجی و داخلی ، بالا بردن کیفیت پره های تولیدی و قابل رقابت با انواع خارجی و همچنین انطباق با استانداردها و مدارک فنی لحاظ گردد.
پژوهش حاضر، تدوین دانش فنی ، نمونه سازی و در نهایت  تولید یک ست کامل پره های توربین فید واترپمپ نیروگاه رامین گامی مثبت در جهت نهادینه کردن بهره مندی از توان و تخصص داخلی و حرکت به سوی خودکفایی و حتی صدور خدمات و قطعات مهندسی قلمداد                 می گردد.
مدیر دفترتحقیقات و استانداردهای شرکت برق منطقه ای خوزستان در این سمینار یک روزه گفت:  با توجه به اینکه صنعت مهم , اساسی  و راهبردی برق به دلیل نیاز ضروری ، گستردگی و پیچیدگی و تنوع از جایگاه ویژه‌ای درمیان سایر صنایع کشور برخوردار است بنابراین نقش طرحهای تحقیقاتی در آن بسیار مهم و بنیادی است.
محمد امین انصاری با اشاره به سند چشم انداز 1404 تحقیقات در شرکت برق منطقه ای خوزستان  اظهار داشت : ایجاد فضای مناسب برای محققان در امر نوآوری و خلاقیت، استفاده از تحقیقات و نوآوری در راستای تحقق اهداف شرکت، مطالعات فنی – اقتصادی افزایش بهره وری در نیروگاهها و واحدهای مختلف بهره برداری و طرحهای توسعه ، ارتقای کیفیت خدمات شرکت برق منطقه ای از طریق افزایش عملکرد و اثربخشی کارکنان و  مطالعات کاهش تلفات در بخش تولید , انتقال و بهره برداری از جمله اهداف شرکت برق منطقه ای خوزستان درسند چشم انداز1404 تحقیقات هستند.
نام:
ایمیل:
* نظر:
شوشان تولبار