رحمن قلاوند افزود: در این راستا از رئیس مرکز آموزش فنی و حرفهای خرمشهر خواستهایم تا از میان کسانی که به آموزش نیاز دارند گروههایی را تشکیل داده و آن ها را به شرکتها و گروههای کارآفرینی مرتبط کند.
کارگاه آموزش میناکاری، این هنر قدیمی با قدمت ۵ هزارساله مردم ایران در خوزستان کلید خورد.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای خوزستان در گفتگو با کابان نیوز، با نگاه ویژه به خرمشهر در لحاظ کردن طرحها گفت: با توجه به دینی که ما به خرمشهر داریم، نگاه به این شهرستان ویژه است و طرحهای نوینی همچون بحث آموزش، تولید و بازار فروش را به طور جدیتری در خرمشهر نسبت به سایر شهرستانها دنبال میکنیم.
رحمن قلاوند افزود: در این راستا از رئیس مرکز آموزش فنی و حرفهای خرمشهر خواستهایم تا از میان کسانی که به آموزش نیاز دارند گروههایی را تشکیل داده و آن ها را به شرکتها و گروههای کارآفرینی مرتبط کند.
وی با اشاره به شکل گیری کارگاه آموزش میناکاری در خرمشهر عنوان کرد: به دنبال انعقاد تفاهم نامه سه جانبه با کارآفرین و صندوق کارآفرین امید با هدف اشتغالزایی و حمایت از کسب و کار در خرمشهر، اکنون یکی از شرکتهای خصوصی در حوزه فنی و حرفهای به آموزش هنرجویان خرمشهری میپردازد و تعدادی از علاقمندان در سه رشته در قالب صنایع دستی در حال گذراندن دورههای آموزشی در این شهرستان هستند.
به گفته قلاوند، معرفی محصولات از طریق ارائه آن در فضاهای مجازی در فروش شان و ایجاد درآمدزایی نقش بسزایی دارد.
مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای خوزستان از تامین بازار فروش این محصولات توسط شرکت آموزشدهنده خبر داد و گفت: شرکت مهردرخشان که مسئولیت آموزش این افراد را پذیرفته، بازار فروش محصولات را نیز فراهم میکند و خود نیز این محصولات را که از کیفیت بسیار خوبی نیز برخوردارند به فروش میرساند.
آمنه غوابش، مدیرعامل شرکت مهردرخشان در این رابطه گفت: در راستای ایجاد اشتغال برای جوانان خرمشهری، هنرهای دستی از قبیل تابلوفرش، معرق چوب، منبت، منبت چوب، قلم زنی و مینا کاری آموزش داده شده و سپس برای فروش به بازار عرضه می شوند.
شایان ذکر است برپایی نمایشگاه دستاوردهای مهارتی در خرمشهر و کشورهای همسایه با درنظر گرفتن فرهنگ آن کشورها در زمینه میناکاری و سفال در دستورکار مرکز آموزش فنی و حرفه ای استان خوزستان قراردارد تا زمینه بازاریابی آن به نحو گسترده تری ایجاد شود.