بابد به دنبال بخش های دیگر خدماتی بویژه خدمات بیمه ای در درون استان باشیم.
استاندار خوزستان گفت: 22دستگاه دکل حفاری خشکی توسط شرکت ملی حفاری ایران در هفت سال گذشته تولید و بومی سازی شده که جزو افتخارات این شرکت است.
عبدالحسن مقتدایی روز یکشنبه در حاشیه آیین گشایش نمایشگاه تولیدات استانی طرح 550هزار هکتاری موسوم به مقام معظم رهبری در پاسخ به سوال ایرنا در جمع خبرنگاران رسانه های گروهی در اهواز اظهار کرد: باید به مدیریت و نیروهای شرکت ملی حفاری ایران تبریک گفت که این کار را با جسارت انجام داده اند.
وی اضافه کرد: در زمینه ساخت دکل دریایی هم هفته گذشته از کشتی سازی هرمزگان بازدیدی داشتیم تا دکل های دریایی خارجی هم در داخل کشور ساخته شود.
استاندار خوزستان اظهار کرد: به غیر از بحث دکل دریایی، به موازات این که باید از سهم خود روی مخازن مشترک استفاده کنیم یا باید صبر کنیم تا در مدت طولانی دکلی ساخته شود که این هم ضرر و زیان به دنبال دارد و یا این که در کنار اهمیت دادن به تولید داخلی از ظرفیت پیمانکارهای خارجی هم استفاده کنیم.
وی با بیان اینکه در ارتباط با شرکت های چینی موفق نبودیم گفت: این شرکت ها در این سو پیمانکار ما بودند و در آن سو در سمت عراق سرمایه گذاری کردند که به این سبب خلع ید شده اند.
استاندار خوزستان همچنین با بیان اینکه این استان قلب و قطب صنعت کشور است افزود: درست است که در برخی استان ها بخش های صنعتی قوی و تخصصی داریم اما وجود صنایع نفت، گاز و پتروشیمی، بنادر و سدسازی و نیز حجم کار و اعتبارات موجود در خوزستان بیانگر این است که این استان به عنوان غول کشاورزی می تواند غول صنعتی هم باشد.
وی گفت: یکی از اشکالات اساسی که بعد از انقلاب با آن مواجه شدیم این است که مدیریت ها در استان مقیم نبوده اند.
مقتدایی افزود: دوران جنگ بر مدیریت صنعت خوزستان و پیکره آن ضربه زد، در دوران بازسازی مدیران کمتر آشنا در بخش اجرا تاثیر گذاشته اند و در دوره توسعه هم سرمایه گذاری های سنگین صورت گرفت و مدیریت های منطقه ای کمتر به کار گرفته شد.
وی گفت: این ها دست به دست هم داده که در نتیجه آن بخشی از اطلاعات مغفول مانده و یا از استان خارج شده اند و فرد مدیر با بریدگی و کمبود اطلاعات مواجه شود.
مقتدایی ادامه داد: هم اینک خوزستان از مدیریت کاملا بومی برخوردار است که مجلس، داخل و خارج از کشور را تجربه کرده و تیم موجود در استان تیم با تجربه ای در مدیریت های مختلف است و این بهترین فرصت برای جامعه تولیدی و خدماتی است که وارد کار شوند.
استاندار خوزستان ادامه داد: تولیدکنندگان و ارائه کنندکان خدمات درون استانی از حساسیت خاصی برخوردارند چرا که از اوایل سال گذشته اصرار و تاکید بر شناسایی و استفاده از ظرفیت های اشتغالزایی است که باید مدیریت شود و این نیازمند سرمایه گذاری جدید نیست.
وی با تاکید بر ضرورت بهره مندی از تولیدات استانی گفت: بابد به دنبال بخش های دیگر خدماتی بویژه خدمات بیمه ای در درون استان باشیم.
استاندار خوزستان گفت: در شرایطی که کشور با مسایل مالی و کمبود نقدینگی مواجه است خوزستان متفاوت از دیگر استان ها به سمت و سویی رفته که کاهش بیکاری قابل ملاحظه ای داشته باشد.
استاندار محبوب و موفق خوزستان .
شرکت هواپیمایی نفت خوزستان نیز بعنوان اولین شرکت هواپیمایی در کشور با قدمت بیش از 86 سال از صنایع- سازمان های بومی این خطه میباشد که متاسفانه از ابتداء سال1393 بدلیل اداره آن توسط مدیران غیربومی و غیر مرتبط ؛ اعم از اینکه غیر نفتی بوده و یا اینکه غیر هواپیمایی بوده میباشند نیازمند توجهات فوری-خاص حضرتعالی میباشد . انشاءالله
زخودت شروع کنی خبیرازاستان ایلام است وازانجا فرماندار میاورداین یعنی بومی گزینی بخصوص بااستدلال هایش درخصوص انتقال اب به اصفهان وبی کفایتی مدیران خوزستانی