من نمی دانم برخی چه از جان خوزستان می خواهند و با نشر اکاذیب دنبال چه هستند، فقط به انها بگویم من به گردن کلفت تر از شما باج نداده ام و از برخی خبرنگاران می خواهم به فکر شرف خود باشند نه اینکه بدنبال باج خواهی از من که به فکر توسعه استان هستم.
شوشان -میثم حلالی نصب
ساعت 6 و 30 دقیقه صبح است که خود را به استانداری می رسانم، آسمان هنوز حتی سپیده هم نزده که سرهنگ دوم غفاری در آن هوای شرجی جلوی در حراست مسئول بازرسی از من می شود و وقتی اجازه ورود می گیرم تازه سربازی از اتاقک نگهبانی و از زیر کولر خود را می رساند و می بیند که مافوقش اجازه ورود به من داده و دوباره به اتاقک نگهبانی برمی گردد!
بعد به محلی میرسم که باید از انجا سوار مینی بوس حامل خبرنگاران شوم و راننده که احساس می کند من از نیروهای استانداری هستم از من می خواهد کمک اش کنم تا کارتن پر از ظرف های یک بار مصرف آش صبحانه را به مینی بوس بیاورم و باز قصه ماجرای سفر به شوشتر تکرار شد و به علت اینکه خبرنگاران بیشتر از 5 نفر نشدند از مینی بوس به خودرو تندرو منتقل شدیم و این بار راننده گویا دست فرمون بهتری داشت و با سرعت ما را به خرمشهر و حتی زودتر از استاندار و هیئت همراهش رساند و خبری هم از خراب شدن خودرو و ماندن در راه نبود.
واحد تولید پوشاک کارگاهی و کفش ایمنی اولین مکانی بود که در شهرک صنعتی خرمشهر مورد بازدید قرار گرفت و مشکلات آن به سمع و نظر استاندار و هیئت همراه رسید، یونسی صاحب این کارگاه می گفت متاسفانه واحدهای بزرگ و خوب صنعتی استان که نیاز اولیه به لوازم تولیدی ما دارند آن طور که باید و شاید به ما توجه ای ندارند و بعضا حتی از ما نیازهای خود را تامین نمی کنند و این موضوع باعث نارضایتی ماست، این در حالی است که اصفهانی ها کالای ما را خریداری می کنند.
وی می گفت که در این کارگاه حدود 40 نفر مشغول فعالیت هستند و ظرفیت خوبی برای تولید وجود دارد و بازاریاب ما هم بارها به شرکت های بزرگ برای عرضه کالای تولیدی ما مراجعه کرده اما مشکلات عدم خرید از ما کماکان وجود دارد، استاندار هم به تمامی کارگران و مسئولین واحد تولیدی پوشاک قول همکاری داد.
کارگاه دومی که مورد بازدید استاندار و هیئت همراه قرار گرفت واحد تولیدی صنایع چوب و فلز بود. سلسله سهامدار عمده کارگاه گفت: زمانی در این کارگاه 183 نفر مشغول کار بودند ولی بدلیل عدم حمایت کارگاه را تعطیل کردیم و اکنون در دور جدید تنها با 42 نفر مشغول کار هستیم و خوشبختانه با قرارداد 5/1 میلیاردی که بسته شده توانستیم در دو شیفت صبح و شب مشغول کار هستیم و علیرغم اینکه ظرفیت تولید 400 میز و نیمکت مدارس در روز است اما اکنون تنها بدلیل درخواست پایین و عدم توجه تنها به تولید 150 مورد در روز بسنده کرده ایم.
وی گفت: 80 درصد قراردادی که با ما امضاء شده است خرج تامین مواد اولیه برای تولید می شود و تنها با 20 درصد باقی مانده نیاز کارگران و خودمان را برطرف می کنیم و انتظار داریم مسئولین به ما در این راستا توجه کنند. لازم به ذکر است که کارگاه فوق تولیداتی از قبیل مبلمان شهری، نیمکت پارک، تجهیزات خوابگاهی، سالن کنفرانس، طراحی و دکوراسیون داخلی، ام دی اف، میز و صندلی مدارس و ... را بر عهده داشت. همچنین استاندار خوزستان که به دلیل بیکار شدن 140 نفر از این کارگاه بدلیل عدم حمایت از تولید داخل بسیار ناراحت بود گفت که بیشترین آمار سرقت کابل برق در استان خوزستان است و متاسفم که احساسم می گوید عمده این مشکلات بدلیل بیکار شدن جوانان است و این موضوع حتی به تولید هم ضربه می زند و کار را برای چند ساعتی هم که شده متوقف می کند.
مقتدایی بیان داشت: متاسفانه ما برای خرید شیر مدرسه چون هر پاکت 100 تومان گرانتر تولید وبه فروش می رسد رو به استانهای دیگر می آوریم، آن وقت برای تهیه میز و نیمکت مدارس باید استانهای دیگر را ببینیم و این واقعا تاسف آور است و تولیدی ما هم مجبور می شود بدلیل عدم توجه نیروهای جوان خود را از کار بیکار کند. تمام مدیران استان باید با جرات باشند و بسیاری از نیازهای خود را بدون برگزاری مناقصه اجرا کنند و ترک تشریفات باشد و از تولید استان خرید کنند و اگر حمایت ما نباشد قطعا تولید در استان رونق نمی گیرد و بسیار ضربه می خوریم.
استاندار خوزستان گفت که وقتی تولید داخل استان از سوی ما حمایت نشود مجبور می شویم به تولید کننده بگویم نگاهت به عراق باشد و کالای تولیدی خود را به عراقی ها بفروش، این در حالی است که خوزستان نیازهای خود را از خارج استان تهیه می کند و ما نباید بگذاریم که حتی یک کالای تولیدی استان روی دست تولید کننده بماند و اگر دیوان محاسبات و بازرسی مانع این کار شد، بگذارید من با آنها درگیر شوم، زیرا نمی توانیم دیوان محاسبات و بازرسی را قبول کنیم که حمایت از تولید استان را اولویت خود قرار نمی دهد، ما به هیچ دستگاه نظارتی بدهکار نیستیم و آخرین نفرمن هستم که قرار به پاسخگویی هستم و بگذارید من درگیر این مسائل شوم.
مقتدایی گفت که از آقای تقی زاده می خواهم تا جایی که می توانند خریدهای خود را از واحدهای تولیدی استان انجام دهند و با ترک تشریفات مشکلات را مرتفع نمایند، سپس با عصبانیت دست هایش را به هم می کوبد و می گوید هر کاری کردم شهرداری های بزرگ استان را نتوانستم قانع کنم که باکس های زباله و میز و نیمکت مبلمان شهری خود را از واحدهای تولیدی استان خریداری کنند و واقعا از این بابت ناراحت هستم.اگر شوش و بهبهان و رامهرمز که در تولید لبنیات بسیار فعال هستند بتوانند یک کاسه شوند بسیار در تولید لبنیات موفق می شویم و این گونه ماست بهبهان بدون فعالیت های بهداشتی به بازار عرضه نمی شود، همچنین باید فکری شود تا بتوانیم با حمایت های لازم شیر مدارس را از تولید داخل استان تامین نمائیم و دیگر شاهد تامین شیر مدارس از استانهای دیگر نباشیم.استاندار خوزستان گفت: حمایت های ما باعث می شود که طرح مقام معظم رهبری در خوزستان تا 2 سال دیگر از یک واحد صنعتی کانالت های مورد نیاز خود را تامین کند و باید این اتفاق در استان برای تمامی واحدهای خوزستان رخ دهد و تولیداتشان پیش فروش شوند.
مکان دیگری که استاندار خوزستان در خرمشهر مورد بازدید قرار داد شرکت نفت و گاز اروندان بود و اهم صحبت های داغ استاندار در سالن جلسات این شرکت زده شد و جالب قضیه این بود که استاندار حدود 5 طبقه ایی به همراه هیئت همراه پله ها را طی کرد و از آسانسور استفاده نکرد.
وی گفت: نمی دانم چرا هر چه سعی می کنم از برخی علاقمندی های خودم فاصله بگیرم نمی توانم و شیر زندگی ما گویا به سمت ابادان و خرمشهر می باشد، زیرا ازدواج و سربازی و جنگ و ... را در این شهرها بوده ام و اینجا بسیار برای من با ارزش است.
مقتدایی بیان داشت: متاسفانه برخی نگاه ها از سوی دولتمردان به خوزستان نگاه منصفانه ایی نیست و سعی کردیم بیشتر در این استان فقر را توزیع کنیم، این در حالی است که اگر قرار بر هر پیشرفتی در کشور بوده آخر سر، سراغ خوزستان آمده ایم و از این استان کمک گرفته ایم، شما نگاه کنید رهبر معظم انقلاب هر سال در نوروز به خوزستان سفر می کند و این موضوع پیام های بسیار مهمی دارد به موضوع کشاورزی و صنعت و آب ما اشاره می کنند ولی متاسفانه بدلیل درک پایین صحبت های آقا در خوزستان اجرایی نمی شوند، حضرت آقا دستور داده اند که طرح 800 هزار هکتاری در خوزستان باید به نتیجه برسد، اما آقایان دم از عدم تامین آب مورد نیاز به دلیل کمبود آب می زنند، این در حالی است که ما می دانیم آن قدر آب وجود دارد که بتوانیم حالا که طرح به 550 هزار هکتار کاهش یافته تمامی نیاز را برطرف کنیم و موظف هستند و وظیفه شان هست که آب بدهند.
وی ادامه داد: من متاسفم که 2 درصد نفت را اینگونه در مجلس تصویب کردند، چطور است که بیشترین میزان تولیدی نفت در خوزستان است، خانواده های ما در جنگ بقچه به سر داشتند آواره شدند و از این شهر به آن شهر برای نجات از بمب های صدام فرار می کردند و در انقلاب در شهرهایی مثل کرمان و سیستان خبری از بمبگذاری نبود، اما اکنون این شهرها باید در کنار ما از 2 درصد نفت بهره مند شوند.
مقتدایی گفت: اگر 3 استان استراتژیک در کشور وجود دارد یکی هرمزگان بدلیل وجود تنگه هرمز، یکی تهران بدلیل مسائل سیاسی و یکی خوزستان بدلیل مسائل اقتصادی است و اگر از استان اقتصادی کشور صیانت نشود قطعا بسیار متضرر می شویم، از این رو باید تمامی مسئولین درک کنند که در اینجا چه اتفاقاتی افتاده است و اگر قرار است فکری به حال استان و مناطق مرزنشین ما شود آنرا با دیدگاه منت گذاشتن بر روی ما به شمار نیاورند، شما در نظر بگیرید در 35 سال گذشته خوزستان 5 جنگ را پشت سر گذاشته است، جنگ با عراق، جنگ عراق با آمریکا، آمدن داعش، عراق با کویت و ... که باعث شد سرمایه های ما به این کشورها برود و دشمن استراتژیک ما یعنی صدام و عراق اکنون به دوست استراتژیک ما تبدیل شده و نمی توانیم از کنار این موضوع به سادگی عبور کنیم.
وی تصریح کرد: در دولت قبل قرار بود شرکت ملی نفت به خوزستان بیاید و یک فرد ذی نفوذی مانع این کار شد و علاقه شدیدی داشت که این اتفاق در استان فارس رخ بدهد اما بدلیل اینکه چنین موضوعی حق استان فارس نبود نه نصیب آنها این موضوع شد و نه نصیب خوزستان، از این رو در تلاش بودند تا شرکت ملی حفاری را به استان دیگر ببرند و اگر ما ساختمان ملی حفاری را نساخته بودیم اکنون خبری از 16 هزار شغل مختص خوزستانی ها در ملی حفاری که دیگر اگر فلک هم شوند نمی توانند آنرا از خوزستان ببرند نبودیم و از 2 میلیارد تومان با 14 میلیارد تومان این ساختمان در خور شان را ساختیم.
استاندار خوزستان گفت: اکنون از نفت و گاز اروندان می خواهم که به فکر احداث ساختمان جدیدی باشند تا مبادا این شرکت از خرمشهر بیرون برود و نسل بعد ما بتوانند به راحتی در این شرکت کار کنند، در غیر این صورت احتمال جابجایی این شرکت وجود دارد و هیئت مدیره ساخت آن را جزء باقیات و صالحات خود بدانند و به گونه ای عمل نشود که مردم به این شرکت احساس تعلق نداشته باشند و بشود مثل شرکت های کشت و صنعت.
مقتدایی در بخش دیگری از صحبت های خود به خودروهای پلاک اروند اشاره می کند و می گوید: اگر مسئولی نمی تواند برای استان خود امتیاز بگیرد از بی عرضگی خودش است و من هیچ کار غیرقانونی انجام نداده ام و از مدیران استان هم می خواهم از امتیازات قانونی خود استفاده کنند، اگر تردد خودروهای اروند در استان تخلف است باید حداقل ظرف یک تا دو ماه اعلام می شد نه بعد از گذشتن این همه مدت آن هم یک شبکه تلویزیونی برای جذب مخاطب روی به این مسئله بیاورد.
وی ادامه داد: من نمی دانم برخی چه از جان خوزستان می خواهند و با نشر اکاذیب دنبال چه هستند، فقط به انها بگویم من به گردن کلفت تر از شما باج نداده ام و از خبرنگاران می خواهم به فکر شرف خود باشند نه اینکه بدنبال باج خواهی از من که به فکر توسعه استان هستم، من جواب تلفن وزیر را که خودرو اروند را مورد انتقاد قرار داده بود در برنامه تلویزیونی ندادم آن وقت خبرنگاری در سایت های خبری م نیوز و ج نیوز بدنبال گرفتن باج از من می باشد.
مقتدایی گفت: خوزستان از نادر استان های می باشد که 4 نعل در مسیر توسعه در حال تاختن است و من برای اینکه به این مهم برسیم از نصف قرص روزانه به 6 قرص رسیده ام و خجالت نمی کشید از من باج می خواهید و با اقدامات صهیونیستی و ضد انقلابی خود چوب لای چرخ توسعه استان می گذارید، این نوع حرکت شما چه فرقی با صهیونیست و ضد انقلاب دارد و من فکر می کنم تصمیم دارید شهرهای مرزی را از افراد زحمتکش و متعهد تخلیه کنید.
وی اضافه کرد: هر دولتی که روی کار باشد و به فکر خدمت رسانی به مردم است باید دستش را بوسید، از این رو در دولت احمدی نژاد تصمیم خوبی برای آوردن وزارت نفت به خوزستان گرفته شد و به این نتیجه رسیده بودند که هیچ استانی به غیر از خوزستان لیاقت چنین مهمی را ندارد، اما متاسفانه عده ای مخالف این موضوع شدند، اما باید برای این تفکر دولت احمدی نژاد احترام قائل بود و از وی تشکر کرد.
استاندار خوزستان گفت: من 41 سال پیش در خیابان آرش خرمشهر بنایی کرده ام و امیدوارم روزی آرش با کمان اش بیاید و تیری بزند شاید اتفاقی رخ بدهد، از این رو به خوبی فوت های لازم کوزه گری را بلدم و برگ برنده آخر را هنوز برای خودروهای پلاک اروند که به صورت قانونی این مهم صورت گرفته است رو نکردم تا خیانت و روسیاهی این افراد معلوم شود، اما به موقع این مهم را هم رو می کنم تا روسیاهی برای افراد خائن بماند.
مقتدایی گفت: من تعجب می کنم چرا این افراد که شرافت خود را زیر پا گذاشته اند، نمی آیند و بگویند که تولید پالایشگاه از 600 هزار بشکه به 400 هزار بشکه رسیده، چرا کسی از لایروبی رودخانه ها حرفی نزد، چرا کسی از بندر خرمشهر که اولین و بزرگترین بندر کشور بود و اکنون با مشکل مواجه است حرفی نزد و مطلبی روی خروجی سایت های خود قرار نداد و چرا مشکلات خوزستان که می تواند باعث توسعه استان بشود را یاداور نشد.
وی بیان داشت: تا زمانی که من هستم به این افراد اجازه نمی دهم به اهداف خود برسند و خوشبختانه ظرف 2 سال گذشته تمامی مرزهای ما فعال شده اند و سفرهای من به شهرستانهای مرزی برای رونق مرزها و بنادر می باشد، متاسفانه در دوره قبلی ما یکی از علت های اصلی بمب گذاری در تهران همین عدم توجه به مرزها بود و اکنون که مرزها فعال شده اند چنین موضوعی دیگر رخ نمی دهد، در همان دوره قبل هم نزدیک بود سه بار کشته شوم، اما پاپس نکشیدم و بر این باورم هنر مدیریتی استان در این است که بتواند از بندهای قانونی خود استفاده کند و از مدیران استان می خواهم از هیچ چیز نترسند و با تمام توان از کالاهای تولید خوزستان حمایت و خرید کنند و به سمتی برویم که مناطق ویژه ما یعنی اروند و ماهشهر به خوبی بهره مند شوند و رونق فراوانی پیدا کنند.
مقتدایی گفت: شما هیچ درخت بی ثمری را نمی توانید پیدا کنید که پایش سنگ باشد، اما درختی که ثمر می دهد سنگ پایش است و بدون شک ما هم در حال خدمت هستیم و این موضوع باعث شده عده ای هم به ما سنگ بزنند و علیرغم اینکه حق شکایت را برای خودم محفوظ می دانم از رسانه های استان می خواهم که از حقوق مردم دفاع کنند، زیرا هر وقت نبض خوزستان زد و قلب خوزستان سالم بود، نبض کشور می زند در غیر این صورت کشور فلج می شود و نمی توانیم به هدف خود برسیم.
وی گفت: اگرمن همین فردا به استان هرمزگان بروم و آنجا 100 هزار نفر جمعیت داشته باشد، بدلیل فعالیت های خوبی که انجام داده ام 120 هزار رای خواهم داشت و مردم تقلب می کنند تا به جای 100 هزار رای 120 هزار رای در صندوق ها به نام من باشد، از این رو از مسئولین می خواهم به نحوی کار کنند که هر زمان دست فرزند و یا نوه خود را گرفتند و در شهر می خواستند گشتی بزنند بتوانند با افتخار بگویند که این فعالیت ها را من انجام داده ام، از این رو من می خواهم روزی که فوت کردم برای تشییع جنازه ام یک سر خودروها ورودی شهر اهواز از سمت کوت عبداله باشد و یک سر خودروها بهشت آباد تا مطمئن شوم برای استان خوزستان کم نگذاشته ام.
استاندار خوزستان در بخش دیگری از صحبت های خود و در خصوص استقبال از زائرین اربعین حسینی گفت: فعالیت هایی که در این زمینه صورت می گیرد 2 بخش است یک بخش دائمی است مثل راه و ساخت پایانه و سیستم های آبرسانی و یک بخش هم غیر دائم، از این رو با هیچ دستگاهی برای فعالیت و خدمت رسانی تعارف نداریم و هر دستگاهی که تخصصی در این زمینه دارد باید پای کار بیاید و اینکه بگوید پول نیست را نمی پذیریم، زیرا ما هر چه داریم از امام حسین می باشد و باید با افتخار و سرپنجه های خود بایستیم و کارها را انجام بدهیم تا فعالیت های ما بیشتر نمایان شود.
گفتنی است وقتی از پایانه شلمچه تصمیم به خروج بود، یک عراقی و ایرانی که تصمیم داشتند به کشور عراق بروند و گویا ایرادی در پاسپورت هایشان وجود داشت نزد استاندار آمدند و عاجزانه از او خواستند تا مشکل آنها را برطرف کند و استاندار از فرماندار خرمشهر خواست که سریعا مشکل آنها را برطرف کند.
منصفانه ایشان تاکنون عملکرد نسبتاً مطلوبی داشتند و فقط در انتخاب برخی از فرمانداران و بخشداران باید تجدید نظر نمایند .
دكتر مقتدايي نشان داده كه در صف مردم است . وي علاوه بر سادگيي و مردم داري ، بسيار مطالبه گر است و ثابت كرده كه بله قربان گوي بالادستي هاي خود نيست و همين موضوع از ايشان شخصيتي كاريزماتيك و محبوب در دل مردم خوزستان ساخته است.
مقتدايي مچكريم
ما مردم خوزستان همواره پشتیبان شما هستیم و خواهیم ماند
البته باید ساماندهی بشن تا مزاحم بقیه نباشن.
ای کاش بقیه مسئولین هم چنین فهم و درکی داشته باشن.
دکتر مقتدائی دوستت داریم.
با عرض سلام و خسته نباشید و تشکر از زحماتتون
خواهشا اگه قصد روشنگری دارین بصورت واضحتر از کارشکنان اسم ببرین و یه توضیحی هم در مورد بلایی که گرد و خاک سر خوزستانیها آورده و بلایی که سر آب کارون اومده بدین