حیدری به متوقف کردن تخریب ها توسط اداره میراث فرهنگی شهرستان باوی اشاره کرد و افزود: محوطه عسکر مکرم بسیار بزرگ است که بخشی از آن حفاظت می شود اما بخشی از آن که به ناچار در اختیار مالکان اطراف آن است تخریب می شود.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خوزستان گفت: تا زمانی که پایگاه پژوهشی محوطه باستانی 'عسکر مکرم' راه اندازی نشود، حفاظت از این محوطه کامل نمی شود.
افشین حیدری در خصوص جلوگیری از تخریب شهر تاریخی عسکر مکرم اظهار کرد: در اطراف این محوطه باستانی که اراضی کشاورزی وجود دارد افرادی به بهانه شخم زدن اراضی خود هر از گاهی قسمتی از این محوطه را شخم زده و عملا نسبت به تخریب آن اقدام می نمایند.
وی به متوقف کردن تخریب ها توسط اداره میراث فرهنگی شهرستان باوی اشاره کرد و افزود: محوطه عسکر مکرم بسیار بزرگ است که بخشی از آن حفاظت می شود اما بخشی از آن که به ناچار در اختیار مالکان اطراف آن است تخریب می شود.
حیدری بیان کرد: پس از راه اندازی پایگاه پژوهشی عسکر مکرم، یکی از مهمترین موضوعات تعیین حریم این شهر تاریخی است که تا تعیین حریم نشود روی بسیاری از موضوعات نمی توان تاکید کرد.
وی گفت: اداره میراث فرهنگی شهرستان باوی نیز از متخلفان در این زمینه شکایت کرده و با معرفی به مقامات قضایی با این افراد برخورد می شود.
عسکر مکرم از جمله شهرهای دوره اسلامی است که در صدر اسلام جایگاه مهمی داشته ویکی از مراکز علمی جهان اسلام به شمارمی رفت.
این شهر در سال 1310 در فهرست آثار ملی ثبت شده و حدوده 500 هکتار وسعت دارد.
علمای بزرگی مانند ابن سکیت در مدارس عسکر مکرم مشغول به تدریس بوده و یا ابو احمد العسکری صاحب کتاب اخبار و نودار یا ابو هلال عسکری (حسن ابن عبدالله ابن سعید) به دلیل سکونت در این شهر به عسکری ملقب شد و بسیاری از علمای صاحب نام از این شهرند.
شهر تاریخی عسکرمکرم در حیطه جغرافیای شهر ملاثانی (دو روستای جلیعه و بندقیر) واقع شده است که در صورت احیا وبازشناسی و ترمیم می تواند شهرستان باوی و ملاثانی را به موقعیت گردشگری وبه تبع آن شغلی و رونق اقتصادی شهرستان اطراف تبدیل کند.
نسبت به تغییرات مدیران کل هرچه زود تر اقدام نماید
و هرکسی رو باتوجهبه رشته و تجربیات ومدرک تحصیلی در جایگاه مدیریت قرار دهد