شوشان تولبار
آخرین اخبار
شوشان تولبار
کد خبر: ۲۷۴۰۲
تاریخ انتشار: ۱۶ آبان ۱۳۹۴ - ۱۱:۰۸
مختاری با تأکید بر لزوم ترویج فرهنگ نوآوری اعلام کرد:
رییس پارک علم و فناوری خوزستان گفت: فرهنگ نوآوری و خلاقیت در استان ضعیف است و به دنبال همکاری با هنرمندان برای فرهنگ‌سازی در این خصوص هستیم.
رییس پارک علم و فناوری خوزستان گفت: فرهنگ نوآوری و خلاقیت در استان ضعیف است و به دنبال همکاری با هنرمندان برای فرهنگ‌سازی در این خصوص هستیم.
 
دکتر بابک مختاری در نشست هم­اندیشی پارک علم و فناوری با جمعی از هنرمندان استان که 13 آبان‌ماه در سالن جلسات پارک علم و فناوری خوزستان برگزار شد، با تأکید بر لزوم ترویج فرهنگ نوآوری و فناوری، اظهارکرد: خوزستان در این زمینه نسبت به استان­های دیگر مشکلات بیشتری دارد و به همین جهت لازم است در استان اهالی فرهنگ برای ترویج فرهنگ نوآوری و فناوری کمک کنند.
 
وی افزود: هدف از ایجاد پارک­های علم و فناوری توسعه اقتصاد دانش‌بنیان است؛ ما اکنون در عصر دانایی هستیم که در آن دانایی به دارایی تبدیل می­شود؛ همچنین در دین و فرهنگ ما به پژوهش و فناوری تأکید شده است، از این رو فرهنگ­سازی در خصوص اهمیت نوآوری و فناوری، امری لازم است.
 
رییس پارک علم و فناوری خوزستان با بیان این­که 80 درصد اقتصاد استان دولتی است، گفت: در خوزستان بیشتر به اقتصاد دولتی توجه شده است و حتی در مورد حمایت از شرکت­های دانش‌بنیان و ثبت آن­ها مشکل وجود دارد بنابراین لازم است که برای فرهنگ­سازی در این زمینه کارهای بیشتری انجام شود.
 
مختاری تصریح کرد: به دنبال آن هستیم که از اهالی فرهنگ و هنر کمک بگیریم؛ در پارک علم و فناوری محدودیتی وجود ندارد و با هر ایده­­ای می­توان وارد شد و برای محصولات فرهنگ بازار ایجاد کرد؛ پارک علم و فناوری آمادگی خود را برای همکاری با هنرمندان و اصحاب فرهنگ اعلام می‌کند.
 
وی اظهارکرد: در اختتامیه هفته پژوهش سال گذشته، برای نخستین بار یک نمایش برگزار و همچنین پژوهشگر برتر استان در حوزه فرهنگ معرفی شد که نشان‌دهنده تغییر نگاه به این حوزه در استان است.
 
رییس پارک علم و فناوری خوزستان خاطرنشان کرد: در جهان نوین مفهوم دانشگاه در حال از بین رفتن است و اکنون صنعت آموزش عالی مطرح است؛ دنیا با شتاب سریع در حال تغییر است به‌گونه‌ای که 60 درصد مشاغل پرطرفدار سال 2010 در سال 2011 وجود نداشتند.
 
مختاری با بیان این‌که پارک علم و فناوری مترجم زبان دانشگاه برای جامعه است، افزود: به دنبال آن هستیم تا با هم­اندیشی و همکاری هنرمندان و فعالان فرهنگی به راهکاری برای شکوفایی فرهنگ خلاقیت و نوآوری در جامعه دست یابیم.
 
وی عنوان کرد: باید به فکر نسل­های آینده بود و پیش‌بینی کرد که نسل‌های بعد چه نیازهایی خواهند داشت؛ در جهان مدرن تمام صنایع سنتی کنار گذاشته شده است. همچنین در آینده تأثیرگذاری پارک‌های علم و فناوری بیشتر از دانشگاه‌ها خواهد بود.
 
رییس پارک علم و فناوری خوزستان گفت: فرهنگ نوآوری و خلاقیت در استان ضعیف است در حالی که خوزستان در 100 سال گذشته استانی پیشرو در زمینه خلاقیت بود.
 
همچنین در این نشست فاخر رحیم مدیر فناوری سلامت دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز و مشاور عالی پارک علم و فناوری خوزستان، گفت: در استان در زمینه فرهنگ پژوهش مشکل وجود دارد و باید اصحاب فرهنگ در این حوزه کمک کنند.
 
وی ادامه داد: باید متولیان فرهنگ کمک کنند که چگونه می­توان در پژوهش فرهنگ­سازی کرد؛ چندین سال است که در هفته پژوهش برای فرهنگ‌سازی پژوهش و نوآوری تلاش می­شود اما موفق به این کار نمی­شویم و دلیل آن، عدم حضور اهالی فرهنگ در این عرصه است.
 
همچنین در این نشست امین شحیطاوی مدیر توسعه و پژوهش شهرداری اهواز، گفت: در دنیای امروز آینده‌پژوهی رویکرد توسعه‌یافته­ای است که می­تواند پیوند گذشته و حال را برای آینده مهیا سازد.
 
وی افزود: بهسازی، نیازسنجی و فکر کردن برای آینده بشر در جهت ایجاد زیست‌بوم بهتر، راهبردی مهم در برنامه­ریزی برای توسعه است.
 
مدیر مطالعات و پژوهش شهرداری اهواز با اشاره به اهمیت انجام تحقیقات در حوزه شهروندی، اظهارکرد: داشتن شهروندان خلاق و کارآفرین، می­تواند مشکلات شهری در حوزه­های اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی و خدمات نوین شهری را رفع کند.
 
شحیطاوی ایجاد کمیته­ های تخصصی و کاربردی برای تحقق فضای رونق کارآفرینی را ضروری خواند و گفت: پروسه شهروندسازی و الگوگیری از مفاهیم شهری در فن­بازارهای شهری می­تواند کمک شایانی به توسعه کند.

منبع:ایسنا
نام:
ایمیل:
* نظر:
شوشان تولبار