این استاد دانشگاه به دو معضل کلانشهر اهواز بیان داشت: اهواز فقط از کلانشهر بودن نامش را یدک می شود. به نظر می رسد مردم اهواز باستثنای مجلس شورای اسلامی در دیگر قوای کشور سهمی بسزایی و شایسته ای ندارند. برهمین اساس در تصمیم گیری های کلان کشور نیز کمترین نقش را ایفا می کنند.
دکتر سعیدنبی زاده از عزم جدی خود برای کاندیداتوری دهمین دوره مجلس شورای اسلامی از حوزه انتخابیه اهواز ، کارون ، حمیدیه و باوی خبر داد.
این حقوقدان زبده قضایی در گفتگو با شوشان با اعلام آمادگی کامل خود برای ورود به صحنه رقابتی کاندیداهای دهمین دوره مجلس شورای اسلامی از اراده جدی خود تا پایان این دوره از انتخابات مجلس شورای اسلامی خبرداد.
این استاد مبرز دانشگاه های استان خوزستان در خصوص هدف کاندیداتوری خود گفت: در این زمینه احساس تکلیف دینی و ملی کردم و با وجود تمامی ناملایمات و برخی از تخریب های شخصیتی پا به این عرصه گذاشتم.
نبی زاده بیان داشت: بر این باورم در صورت اقبال عمومی و موفقیت در کسب رای اعتماد مردم که برزگترین سرمایه اجتماعی محسوب میشود بتوانم منشا اثرات خیر و خدمات شایانی و درخوری به مردم شریف اهواز باشم.
دکتر نبی زاده ادامه داد: علیرغم اینکه احساس می کنم در این دوره از انتخابات مجلس شورای اسلامی شاهد فضای مسموم و مه آلودی خواهیم بود که برخی از نشان های این فضا از هم اکنون در سپهر سیاسی استان سایه افکنده است اما بنا دارم تا اخرین لحظه فرآیند انتخابات سال جاری به عنوان کاندیدای مجلس شورای اسلامی در صحنه بمانم و در پایان به نتیجه آن در هر دوصورت پیروزی و یا عدم توفیق صحه بگذارم.
این استاد دانشگاه ادامه داد: ممکن است کاندیداتوری بنده با منافع برخی از آقایون در تضاد باشد. اما بنا ندارم به این بداخلاقی های سیاسی پاسخ بدهم.چرا که معتقدم تخریب های شخصیتی نتیجه عکس می دهد. در اینخصوص خود و سایر رقبا و رفقای انتخاباتی را به تقوی الهی دعوت می کنم.
نبی زاده وجود شبکه های اجتماعی وسیع در جامعه را از نکات حائز اهمیت و متمایز با سایر انتخابات سال های اخیر دانست و گفت: شبکه های اجتماعی باید در ایجاد فضای سالم و رقابتی سازنده مشارکت فعال داشته باشند.
وی تصریح کرد: باید همگان سه اصل عدالت ، مروت و انصاف را در انتخابات پیش رو سرلوحه کار خود قرار دهند و از هرگونه ایراد اتهامات بی اساس نسبت به دیگر کاندیداها بشدت پرهیز کنند.
نبی زاده در خصوص حمایت برخی از گروه ها و احزاب سیاسی اصلاح طلب و اعتدال گرا از کاندیداتوری خودگفت:باتوجه به گرایشات سیاسی اصلاح طلبانه بنده این انتظار می رود که در فهرست پیشنهادی برخی از گروه های اصلاح طلب استان خوزستان قرار بگیرم.
این استاد دانشگاه به دو معضل کلانشهر اهواز بیان داشت: اهواز فقط از کلانشهر بودن نامش را یدک می شود. به نظر می رسد مردم اهواز باستثنای مجلس شورای اسلامی در دیگر قوای کشور سهمی بسزایی و شایسته ای ندارند. برهمین اساس در تصمیم گیری های کلان کشور نیز کمترین نقش را ایفا می کنند.
نبی زاده علت این معضل را کم کاری نخبگان استان وبرخی از علت های خارجی استان دانست و گفت: به نظر می رسد در طول سال های اخیر در فرستادن نماینده مبرز قصور و تقصیرهایی صورت گرفته است. به نظر می رسد حال که در قوه مجریه نخبگان استان خوزستان چندان نمی توانند تاثیرگذار باشند دست کم با فرستان نمایندگانی مقتدر و دلسوز این خلا را بتوان در تصمیم سازی و قانونگذاری در جهت ایفای حقوق حقه مردم استان خوزستان بکار گرفت.
مجلس ششم حق ايشون بود بره مجلس شايد اگه اون موقع ميرفت مجلس با برنامه ريزي و تدبيري كه داشت خيلي چيزها فرق ميكرد
من دانشجوي ايشون بودم و الان سالهاست وكيلم
انصافا به اندازه ايشون هيچ كس تسلط بر علم حقوق نداشته در بين اساتيدم
مردي متواضع شجاع حق گو و حق خواه
انشاالله توفيق خدمت به اين مردم را پيدا كنند
محسن بابادي
انشاالله كه راي لازم را بگيرند از مردم
به مشکلات مردم شریف استان واز خانواده
معظم شهدا میباشند
انشالله که موفق باشند
چرا اصلاح طلبان استان خوزستان در انتخابات خبرگان منفعل عمل میکنند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اصلاح طلبان در دوره قبل حتی یک کاندیدای اختصاصی در این استان نداشتند.
کمی دور اندیش تر اصلاح طلبان عمل کنند.
اهمیت خبرگان رهبری از انتخابات رئیس جمهوری و مجلس بالاتر است.
شما اصلاح طلبان وقتی روحانیون مستقل و معتدل را برای انتخابات خبرگان به استانهای خودتان نمی آورید معلوم است در انتخابات مجلس هم در استانتان به مشکل برخواهید خورد.چون دیگر روحانی سرشناسی ندارید که در استانتان از شما در مواقع تایید صلاحیت ها حمایت کند.
کمی با تدبیر عمل کنید و خبرگان را دست کم نگیرید.
اصلاح طلبان نباید فراموش کنند اولین استانی که در تمام انتخابات رئیس جمهوری کاندیدای اصلاح طلبان سفر انتخاباتی اش را از آنجا شروع کرده استان خوزستان بوده و پایگاه اصلی اصلاح طلبان در کشور غیر از تهران و یزد باید خوزستان دانست.
اصلاح طلبان تلاش کنند کاندیدای بیشتری به این استان بفرستند و حتی به علت ازدحام کاندیدای اصلاح طلب و اصولگرای میانه رو در استان تهران برخی کاندیدها را به این استان دعوت کنید تا افراد بیشتری از اصلاح طلبان و روحانیون مستقل و اصولگرایان میانه رو به مجلس خبرگان ورود کنند.
همه کاندیدهای اصلاح طلب و اصولگرای میانه رو را به این استان دعوت کنید چه کاندیدا اصلاح طلب باشد یا مستقل یا اصولگرای میانه رو شما باید فکر تمام ظرفیت 6 نمایندگی استان در خبرگان باشید.پس شکننده و نصف ظرفیت نشانه ضعف و شکست است.
ظرفیت اصولگرایان میانه رو و روحانیون مستقل را دست کم نگیرید.هر چه باشد اصولگرای میانه رو بهتر از تندرو است.
از اينكه دعوت دوستان و علاقه مندان به خود را پذيرفتيد از شما تشكر مينمايم
عمار سواري