قال علی علیه السلام: انسان سه جا تغییر میکند: نزد صاحبان قدرت، روی صندلی قدرت و غنا بعد از فقر و هرکس تغییر نکند دارای خرد ناب و اخلاق مستقیم است. القُربِ مِنَ المُلوكِ ، و الوِلاياتِ ، و الغَناءِ من الفَقرِ ، فمَن لَم يَتَغَيَّرْ في هذهِ فهُوَ ذو عَقلٍ قَويمٍ و خُلقٍ مُستَقيمٍ
ریاست به دست کسانی خطاست، که از دست شان دست ها بر خداست...سعدی
عافیت خواهی نظر در منظر خوبان مکن، ور کنی بدرود کن خواب و قرار خویش را(سعدی)
آن را که چنین دردی، از پای دراندازد، باید که فروشوید، دست از همه درمانها(سعدی)
هر که دلارام دید ،از دلش آرام رفت، چشم ندارد خلاص ،هر که در این دام رفت
(سعدی)
کسی نیک بیند به هر دو سرای، که نیکی رساند به خلق خدای(سعدی)
امام علی (ع): كسى كه دانشى را زنده كند هرگز نميرد.
نگاه ما این بود که کار با کیفیت بالا و استانداردهای بینالمللی چه در بخش آبی و چه در بخش رستورانها، کافیشاپها و کل خدمات جانبی باشد. برای همین این تأخیر را پذیرفتیم تا کیفیت را فدای کمی پول نکنیم و امیدواریم ظرف حداکثر سه ماه آینده به بهرهبرداری برسند.
استاندار خوزستان گفت: اقتصاد گردشگری در اجرای طرحهای گردشگری خوزستان نادیده گرفته شده است.
به گزارش ایسنا؛ عبدالحسن مقتدایی روز گذشته (سهشنبه 11 اسفند 94) در بازدید از پروژه گردشگری آبی بهمنشیر در ساحل کارون اهواز با بیان این که پروژههای گردشگری در استان با هدف الگوسازی در استاندارد و کیفیت از 2 سال پیش آغاز شده اظهار کرد: اجرای کامل پروژههای گردشگری منطقه را متحول میکند.
او افزود: اقتصاد گردشگری در اجرای طرحهای گردشگری نادیده گرفته شده است و در مسیر گردشگر حتی یک سرویس بهداشتی وجود ندارد. در حالی که ما انتظار داریم گردشگر در منطقه حضور یابد و از آن درآمدزایی کنیم.
مقتدایی گفت: ١٣ هزار میلیارد ریال به رونق گردشگری استان تحت عنوان بسته گردشگری اختصاص یافته است که این مبلغ برای تامین زیرساختهای مورد نیاز هزینه میشود. در این پروژهها از همه نظر چه از لحاظ نوع مصالح و چه مهندسی آن از بهترین مجموعه و نیروی انسانی استفاده شده است.
وی با بیان این که 10 پروژه گردشگری در استان در حال اجرا است بیان کرد: در بخش کوهستانی در منطقه رباط و مالآقا یک پروژه گردشگری تحت عنوان مجتمع گردشگری بلوط ایجاد میشود. همچنین پروژههای صحراگردی در منطقه عمومی شوش، اهواز و دشتآزادگان خواهیم داشت و هشت پروژه آبی داریم که پنج پروژه در مقطع شهرستان اهواز و کارون است و 2 پروژه دیگر در تالاب شادگان و جزیره شادمانی آبادان قرار دارد.
استاندار خوزستان با اشاره به اجرای 10 پروژه گردشگری آبی در این استان اضافه کرد: به مرور طی پنج یا شش سال آینده به سراغ همه شهرستانهایی که قابلیت گردشگری دارند یا باید ساماندهی شوند یا امکاناتی در آن ایجاد شود میرویم و این روند ادامه پیدا میکند.
مقتدایی ادامه داد: در هر یک از این مجموعهها امکان پهلوگیری ٣٠ قایق گردشگری وجود دارد که تنها پنج قایق مربوط به سازمان بهرهبردار و ٢٥ قایق آن شخصی خواهد بود. همچنین باید امنیت و نظم کافی ایجاد شود و در این فرآیند که زنجیرهای از مسؤولیتها را به دنبال دارد باید فرهنگ استفاده و نگهداری با احساس تعلق خاطر وجود داشته باشد.
او گفت: اگر الان قایقی پهلو نگرفته به این دلیل است که تا امکانات و مجوزات لازم فراهم نشود اقدامی نمیشود.
مقتدایی خاطرنشان کرد: قرار بود این پروژه را قریب به 9 ماه یا یک سال پیش تحویل دهیم اما با توجه به میزان اعتباراتی که کاهش پیدا کرد و کاهش برخی تخصیصها پروژه به تعویق افتاد. البته نگاه ما این بود که کار با کیفیت بالا و استانداردهای بینالمللی چه در بخش آبی و چه در بخش رستورانها، کافیشاپها و کل خدمات جانبی باشد. برای همین این تأخیر را پذیرفتیم تا کیفیت را فدای کمی پول نکنیم و امیدواریم ظرف حداکثر سه ماه آینده به بهرهبرداری برسند.
وی با اشاره به پروژه در حال بازدید گفت: از این پروژه 15 درصد باقی مانده که از هفته آینده کار آن آغاز میشود و بعد از آن باید به مزایده گذاشته و به بخش خصوصی اجاره داده شود. البته بهرهبردار نمیشود اما تکمیل ساختمان تا اوایل اردیبهشت پایان مییابد.
استاندار خوزستان با اشاره به وضعیت دیگر پروژهها توضیح داد: تمام شدن کار بقیه پروژهها بستگی به زمان دارد. پروژه مال آقا، شوشتر و بخش صحراگردی تازه آغاز شدهاند.
مقتدایی بیان کرد: از این به بعد اگر کسی اراده کرد در حاشیه هر رودخانهای در استان مجتمعی بسازد جدا از کوچک یا بزرگ بودن آن استاندارد ما همین است که اجرا کردهایم.
وی گفت: برای پروژه گردشگری کوتعبدالله نیز اسکلهها خریداری شده و مبلغ آن نیز آماده است. فقط باید زمین آن قطعی شود.
استاندار افزود: همچنین قرار است هر شهرستانی که شرایط آبی، صحرایی یا کوهستان دارد یک مجتمع گردشگری به آن هدیه بدهند.