امام علی (ع): كسى كه دانشى را زنده كند هرگز نميرد.
مدیر دفتر حفظ و هدایت استعدادهای درخشان دانشگاه شهید چمران اهواز از راهیابی 9 نفر از دانشجویان این دانشگاه به مرحله نهایی المپیاد علمی سراسری کشور خبر داد.
حسین نجفزاده در گفتوگو با فارس اظهار داشت: از 75 دانشجوی شرکت کننده در نخستین مرحله المپیاد علمی 91 که اردیبهشت ماه برگزار شد، 9 نفر حائز کسب رتبه لازم شده و به مرحله نهایی این رقابت علمی صعود کردند.
وی افزود: نصره باجی رشته الهیات، فاطمه غضبان زاده رشته زیست شناسی، مریم عابدی در رشته زیست شناسی، محمد حسین شاهمرادی، حسین بیات و عطا خرمی رشته برق، بهزاد فلاحیفرد رشته آمار، احمد رضاییزاده رشته مهندسی کشاورزی و لاله اسدی رشته حقوق از دانشگاه شهید چمران به مرحله نهایی کشوری راه یافتند.
نجفزاده با تبریک موفقیت در این رقابت علمی به دانشجویان اظهار امیدواری کرد: المپیادیهای دانشگاه شهید چمران اهواز در مرحله نهایی این آزمون که تیرماه امسال برگزار میشود، سربلند شده و موفقیت کسب کنند.
مدیر دفتر حفظ و هدایت استعدادهای درخشان دانشگاه شهید چمران اهواز رشد چشمگیر دانشجویان المپیادی این دانشگاه را مرهون تلاش و پشتکار دانشجویان، برگزاری دورههای آموزشی و تقویت بنیه علمی آنها دانست و گفت: پیش بینی میشود از 9 دانشجوی راه یافته به مرحله نهایی المپیاد، تعدادی در سطح کشوری برتر شوند.
آزمون مرحله اول هفدهمین المپیاد متمرکز علمی دانشجویی کشور همزمان با آزمون کارشناسیارشد 91 در 17 رشته زبان و ادبیات فارسی، الهیات و معارف اسلامی، علوم اقتصادی، علوم تربیتی، حقوق، زیست شناسی، ریاضی، فیزیک، شیمی، آمار، مهندسی برق، مهندسی شیمی، مهندسی عمران، مهندسی مکانیک، مهندسی کامپیوتر، مهندسی کشاورزی و طراحی صنعتی برگزار شده بود.
آزمون مرحله دوم (مرحله نهایی) المپیادهای متمرکز و غیرمتمرکز در رشتههای ریاضی و شیمی در روزهای 25 تا 27 تیرماه 91 در جزیره کیش و آزمون 15 رشته دیگر طی روزهای 20 تا 23 تیرماه در دانشگاه تربیت مدرس برگزار و نتایج مرحله نهایی المپیاد دانشجویی اواخر شهریورماه 91 اعلام میشود.
در شانزدهمین المپیاد علمی دانشجویی از کل دانشجویان شهید چمران شرکت کننده، پنج نفر به مرحله کشوری راه یافتند که دو نفر آنها موفق به کسب مقامهای برتر شدند، محمد آذرباد از دانشگاه شهید چمران در رشته آمار مقام اول کشوری را از آن خود کرد، همچنین زهرا نبی قهفرخی در رشته کشاورزی ـ زراعت در قطب 5 کشوری مقام پنجم را کسب کرده بود که در مرحله نهایی المپیاد، موفق شد رتبه 9 کشوری را در این رشته از آن خود کند.