امام علی (ع): كسى كه دانشى را زنده كند هرگز نميرد.
شوشان: نماینده مردم اهواز گفت: تولید کنندگانی ایرانی برای نقش آفرینی در سالی که به تولید ملی، حمایت از کار و سرمایه ایرانی نامگذاری شده باید تسهیلات مالی و اداری ویژه ای به آنها اختصاص داد.
ناصر سودانی درباره ضرورت توجه مسئولان برای عملیاتی کردن شعار سال ۹۱ اظهار کرد: امسال باید روحیه جهاد اقتصادی در عرصه های صنعت و کشاورزی بیش از پیش نمایان شود که این امر نیازمند برنامه ریزی دقیق، هماهنگ و عملیاتی همه دستگاه های اجرایی است.
وی، رونق تولید داخلی را لازمه افزایش نرخ رشد اقتصادی در کشور خواند و افزود: افزایش کیفیت محصولات و کالاهای ایرانی در کنار پرهیز از مصرف تولیدات خارجی دو فاکتوری هستند که هدف نامگذاری سال۹۱ را محقق می کنند اما این دو با اقدامهای شعاری و برگزاری همایش و سمینار به منصه ظهور نمی رسند.
سودانی با بیان اینکه اصلاح الگوی مصرف، اشتغال زایی، رونق تولید داخلی منجر به افزایش صادرات و کاهش واردات می شود، افزود: سرمایه های ملی و داخلی از آن قابلیت برخوردارند که در قالب برنامه ای مدون چرخه های اقتصاد کشور را در جهت خودکفایی به گردش درآورند اما این مسئله باید به یک باور ملی تبدیل شود وگرنه راه به جایی نمی برد.
نائب رئیس کمیسیون انرژی مجلس، حمایت دولت از تولیدکنندگان را مهم و ضروری خواند و تصریح کرد: خیلی از طرحهای تولیدی نیم تمام ماندند چون تغییر فضای اقتصادی کشور همچون هدفمندی یارانه ها و افزایش نرخ تورم ادامه کار را برای آنها غیر ممکن کرد یا بسیاری از کارخانه ها آماده راه اندازی هستند اما سرمایه در گردش ندارند.
وی افزود: واردات بی رویه موجب تعطیلی یا کاهش تولید بسیاری از کارخانه های کشور شد که تصمیم گیران اقتصادی باید برای فعال کردن این ظرفیتها تمهیدات لازم را اتخاذ کنند.
نماینده اهواز در مجلس شواری اسلامی، دولت را یک مصرف کننده بزرگ خواند و تاکید کرد: اگر دستگاه های دولتی به مصرف محصولات ایرانی روی بیاورند بسیاری از تولیدهای کشاورزی و صنعتی بازار فروش پیدا می کنند.
وی، تحمل بار افزایش ناگهانی قیمت حاملهای انرژی را برای صنعتگران و کشاورزان غیرممکن خواند و ادامه داد: دولت باید در سال۹۱ به آنها تسهیلات ویژه ای بدهد تا دست از کار نکشند و با چشم اندازی روشن قابلیت تولیدی خود را به حداکثر ظرفیت برسانند.
سودانی یادآور شد: هم اکنون تامین نهاده های کشاورزی از قبیل سم، کود، سوخت برای کشاورزان خیلی گران تمام می شود، به طوری که ادامه کار برای آنها صرفه اقتصادی ندارد که این یک تهدید و خطر جدی برای کشاورزی کشور است.