هم اکنون نیاز به تشکیل مجلسی کارآمد و قوی داریم؛ مجلسی که ماجراجوییهای گذشته را به مصالح عمومی ترجیح و منافع ملی را در سطح بینالمللی و داخلی مورد توجه قرار دهد.
وزیر کشور دولت اصلاحات تاکید کرد: در مجموعه اصلاحطلبان که ریشه در عمق انقلاب دارد، یکپارچگی خود را حفظ خواهیم کرد و خود را برای گام سوم آماده خواهیم کرد.
به گزارش ایلنا، عبدالواحد موسوی لاری در نشست هماندیشی فعالان انتخاباتی استانهای شورای عالی سیاستگذاری که صبح امروز در تالار نیایش سعادت آباد در حال برگزاری است، در سخنان خود به تجربه تلخ هشت سال دوره ریاست جمهوری محمود احمدینژاد اشاره کرد و گفت: ما درسال 84 شرایطی را پشت سر گذاشتیم که اگر به آن نگاه کنیم روشن است که میتوانستیم بهتر عمل کنیم و اگر کمی از دقت نظر و صرافتی که در سال 92 به کار گرفتیم آن روز هم به کار میگرفتیم شاید آنچه در طول ریاست هشت ساله اصولگرایان با آن مواجه شدیم رخ نمیداد.
وی ادامه داد: حضور اصولگرایان در قوای مقننه و مجریه در طول هشت سال شرایط کشور را به سمتی برد که امروز نمیتوانیم از آن به نیکی یاد کنیم.
عضو ارشد مجمع روحانیون مبارز با بیان اینکه شاید یکی از دلایل به وجود آمدن شرایط هشت ساله دولت نهم و دهم نبود همدلی و درک متقابل در جبهه اصلاحات بوده است، اظهار داشت: اگر آن روزها همگرایی و داشتن نگاه جمعی در مواجهه با مسائل را پیشه میکردیم، حوادث به سمت و سوی دیگری میرفت و آنچه رخ داد تجربه نمیکردیم.
موسوی لاری با اشاره به اینکه موفقیت اصلاحطلبان در سال 92 و 94 معلول اجماع نظر تمامی اعضای این جبهه در کشور بود، تصریح کرد: همت جریان ریشهدار اصلاحات که در سال 92 با از خود گذشتگی آقای عارف و پذیرفتن سند جمعی به جای خودمحوری، قبول کردن مصالح عمومی به مصالح گروهی بود باعث موفقیت اصلاحطلبان در سالهای 92 و 94 شد.
وی با بیان اینکه دولت روحانی با توجه به مصالح ملت و پایبندی به اصول قانون اساسی کار خود را از سه سال پیش آغاز کرده است، خاطرنشان کرد: این دولت از سوی مناسبات بینالمللی تلاش کرد تا نگاه جامعه جهانی به ایران را عوض کند و نگاهی که علیه ایران بود را به نگاهی تغییر دهد که بر اساس آن، ایران به عنوان شریک جامعه جهانی پذیرفته شود.
این فعال سیاسی اصلاحطلب با بیان اینکه جبهه اصلاحات از سال 92 تلاش کرده است تا آنچه در انتخابات ریاست جمهوری یازدهم رخ داد، تثبیت شود اظهار کرد: ما از سال 92 کوشیدیم تا موفقیت در انتخابات ریاست جمهوری را برای رسیدن به فرداهایی بهتر هموار کنیم و از آن دوران بود که مجموعهای از مشاوران و کارشناسان گرد آقای خاتمی جمع شدند و فعالیت خودرا در قالب یک شورای مشورتی برای مشاوره دادن به مسئولان کشور آغاز کردند و از دل همین شورا بود که در نهایت شورای سیاست گذاری انتخاباتی اصلاحطلبان در سراسر کشور شکل گرفت.
موسوی لاری با بیان اینکه برداشته شدن گام دوم در انتخابات مجلس پایان راه نیست، یادآور شد: ما گام اول را در سال 92 و گام دوم را در انتخابات مجلس دهم برداشتهایم اما این پایان راه نیست و ما گام سومی را در پیشرو داریم که باید با استواری بیشتر در مسیر آن حرکت کنیم.
وی افزود: هم اکنون نیاز به تشکیل مجلسی کارآمد و قوی داریم؛ مجلسی که ماجراجوییهای گذشته را به مصالح عمومی ترجیح و منافع ملی را در سطح بینالمللی و داخلی مورد توجه قرار دهد.
وزیر کشور اصلاحطلب با تاکید بر اینکه مجلس دهم باید بتواند دولت را مورد حمایت خود قرار دهد، ابراز داشت: این مجلس از چنان امکاناتی برخوردار باشد که اجازه سواستفادههای چند هزار میلیاردی را توسط افراد معمولی ندهد و مجلسی نباشد که در برابر این گونه اتفاقات دم بر نیاورد بلکه این مجلس نه باید دولت ساخته باشد و نه سد راه برنامههای دولت قرار شود.
موسوی لاری اضافه کرد: جریان اصلاحات که عنوان یک جریان برآمده از ارزشهای انقلاب، اندیشه انقلاب، اندیشه ما، قانون اساسی و رهنمودهای رهبری که ریشه در عمق انقلاب دارد باید تلاش کند یکپارچگی خود را حفظ کند. اصلاحطلبان خود را برای برداشتن گام سوم آماده میکند و مجلسی را سامان خواهند داد که مجلس نمونه باشد.