شوشان: رییس مجمع ملی تشکلهای کشاورزی کشور در همایش انجمن های علمی دانشجویان رشته کشاورزی سراسر کشور برگزار شد پرده از برخی سیاست های تبعیض آمیز در موضوع منابع آبی کشور برداشت.
به گزارش شوشان ، مسعود اسدی گفت: متاسفانه نگاه در موضوع آب هنوز بصورت بخشی است و این نگاهِ بخشی بسیار خطرناک است. وی افزود: در برخی وزارتخانه ها یک عده ای خاص از یکی دو استان حاکم هستند و تمام منافع ملی را زیر پا می گذارند. وی ادامه داد: اینها بدون نگاه به سایر استان ها تنها و تنها به فکر این هستند که با طرح های انتقال آب از بودجه بیت المال و جیب مردم، یکی دو استان را آباد کنند و این در حالی است که اکثر مناطق کشور در بحران بی آبی بسر می برد.
به گزارش شوشان ، دبیرِ خانه کشاورز خوزستان گفت: سرمایه گرانقدری بنام آب داشتیم ولی این سرمایه را طی سالهای گذشته با ولع مصرف کردیم. در حالی که بر اساس میانگین علمی مصرف آب باید فقط 40 درصد از آبهای زیرزمینی در سال مصرف شود ولی چون کشور فقیر بود و مردم امکانات مالی مناسبی نداشتند، مصرف آب را بالا بردند بدون اینکه تکنولوژی مصرف آب و تکنولوژی تولیدات کشاورزی را بالا ببرند یعنی سرمایه را استفاده کردیم ولی ثروت تولید نشد.
مسعود اسدی با اشاره به اینکه ایران کشوری کم آب است افزود: بسیاری از کشورها هم کم آب هستند ولی کشاورزی می کنند. وی گفت: امروز در اقصی نقاط کشور نه تنها کشاورزی و روستاها بلکه فرهنگ و تمدن کهن ایرانی هم در حال نابودی است چرا که با خالی شدن روستا، چیزی بنام تمدن کهن ایرانی باقی نخواهد ماند و روستانشینان در شهرها حاشیه نشین می شوند و عملا ارزش های فرهنگی و اخلاقی جامعه ما سقوط خواهد کرد و آینده ی تیره و تاری خواهیم داشت.
اسدی که در جمع دانشجویان انجمن های علمی دانشجویان رشته های کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست سراسر کشور سخن می گفت، گریزی هم به پتانسیل های بخش کشاورزی زد و اظهار داشت: از ظرفیت های بخش کشاورزی، یکی اینکه هیچ جوانی در سراسر کشور چه تحصیل کرده کشاورزی و چه غیرکشاورزی نباید بیکار باشد. دوم اینکه مردم ما در کشور از غذای خوب، ارزشمند و با کیفیت استفاده کنند و سوم اینکه کسانی که در بخش کشاورزی فعالیت می کنند در فقر و محنت بسر نبرند ولی عملا با این اتفاقاتی در حال روی دادن است هر سه چالش بالا در حال انجام است.
به گزارش شوشان ، رییس مجمع ملی تشکلهای کشاورزی کشور با اشاره به بیکاری هزاران هزار فارغ التحصیل کشاورزی و منابع طبیعی و افزایش روزافزون مشکلات کشاورزان کشور گفت: با یک جستجو در رسانه ها و فضای مجازی می بینید که بدلیل مشکلاتی که بخش کشاورزی دارد برخی کشاورزان، پیاز تولیدی خود را جلوی رییس جمهور پخش می کنند، برخی دامداران، شیر تولیدی خود را جلوی جهاد کشاورزی تخلیه می کنند، برخی کشاورزان، گوجه تولیدی خود را در خیابان رها می کنند و این مشکلات در اقصی نقاط کشور وجود دارد و این نشان دهنده این است که عملا در بخش کشاورزی هیچ برنامه مدونی وجود ندارد.
مسعود اسدی با اشاره به بیانات امام راحل و مقام معظم رهبری در خصوص اهمیت و پایه و اساس بودن کشاورزی گفت: اما می بینیم که وضعیت کشاورزان و مهندسین کشاورزی کشور مناسب نیست. وی خطاب به جمع کثیر دانشجویان انجمن های علمی رشته های کشاورزی سراسر کشور تاکید کرد: تا زمانی که بخش کشاورزی و کشاورزان وضعیت مناسبی پیدا نکنند هیچ امیدی برای داشتن آینده ای درخشان نداشته باشید.
وی با تاکید بر اینکه باید جایگاه بخش کشاورزی در کشور افزایش پیدا کند افزود: باید بخش کشاورزی در عرصه تصمیم گیری ها جایگاه داشته باشد. در حالی که حکومت جمهوری اسلامی و رهبر معظم انقلاب همواره حمایت خود را از بخش کشاورزی و کشاورزان اعلام می کنند اما متاسفانه دولتها علاقه ای به بخش کشاورزی ندارند و کشاورزی همواره سربار دولت بوده است.
اسدی گفت: تنها در وزارت جهاد کشاورزی شاهد هستیم که هیچ بحثی روی انتصاب وزیر نمی شود و یک نفر با معرفی به رییس جمهور بعنوان وزیر جهاد کشاورزی منصوب می شود در حالی که در وزارت مثلا نفت یا صنایع، جناح های سیاسی تا دقیقه آخر برای معرفی وزیر بدنبال لابی و رایزنی هستند چرا که در این وزارتخانه ها، منافع و رانت گسترده وجود دارد.
وی گفت: اساتید دانشگاه و انجمن های علمی دانشجویی باید از دولت تقاضا کنند که روی کشاورزی سرمایه گذاری کند و بودجه دولت را به این سمت هدایت کنند چرا که اگر این اتفاق نیفتد آینده خوبی در انتظارمان نیست و امنیت و آسایش ما دچار چالش خواهد شد. رییس مجمع ملی تشکلهای کشاورزی کشور گفت: دولت ها باید وادار شوند بخش عمده ای از بودجه خود را به کشاورزی و تکنولوژی کردن آن اختصاص دهند.
اسدی با اشاره به ضعف تکنولوژی در بخش کشاورزی ایران گفت: برای نمونه امروز محصول گندم با کمباین هایی برداشت می شود که 300 کیلو در هکتار ریزش دارد اما سازمان جهاد کشاورزی و وزارت جهاد کشاورزی این موضوع را نمی پذیرد و کتمان می کند اما بنده ی کشاورز بعنوان رییس مجمع ملی تشکلهای کشاورزی کشور اعلام می کنم که این اتفاق افتاده است.
وی با انتقاد از عملکرد معاونت برنامه ریزی وزارت جهاد کشاورزی گفت: این معاونت عملا در دو سال گذشته تعطیل بوده است و هیچ اقدامی برای بهبود وضعیت کشاورزی انجام نداده است. چندی پیش وزارت جهاد کشاورزی اعلام کرد که در زمینه اقتصاد مقاومتی در بین وزارتخانه ها اول شده است که در این خصوص باید اعلام کنم که اول شدن در این زمینه یک اتفاق خیلی خوب است ولی باید دید سایر بخش های رقیب در چه وضعیتی قرار داشتند. وقتی بخش بازرگانی و صنعت تعطیل هستند و وزارت جهاد کشاورزی در یک میدان تنها باشد و اول شود که هنر نیست، مهم این است که اگر وزارت جهاد کشاورزی می گوید در اقتصاد مقاومتی اول شده اعلام کند که برای چند نفر از فارغ التحصیلان کشاورزی شغل ایجاد کرده است؟ و یا اینکه آیا وضعیت کشاورزی بهتر شده است و کشاورزان احساس رضایت می کنند؟ متاسفانه در حال حاضر داریم روند سابق را طی می کنیم.
مسعود اسدی شجاعت مثال زدنی دارد
خوزستان به دهها مسعود اسدی نیاز دارد
درود بر شوشان / سایت خوب و پرطرفدار
من معتقدم بخش آب کشور در اختیار اصفهانی ها و تبریزی هاست ولی کشاورزان خوزستان آب ندارند برنج بکارند . واقعا مظلومیم ما خوزستانی ها
از سایت شوشان ممنونم و همچنین از مهندس اسدی پرتلاش و شجاع و دوست داشتنی
باید دید نمایندگان خوزستان در دور جدید مجلس چه می کنند و آیا حق خوزستانی را می گیرند
و جناب مهندس اسدی بخوبی به این موضوع پرداخته.
باید فکری کرد
همه می دانیم مسعود اسدی دست تنهاست و یار و یاوری ندارد برای دفاع از حقوق مردم و کشاورزان خوزستان/
باید کمک کرد
خبرگزاری و روزنامه ها که فقط آمار تولید را ذکر می کنند چون آگهی دارند ازشون
واقعا بعضی وقتها حالم از این وضعیت خراب میشه
صد رحمت به دولت احمدی نژاد
احمدی نژاد مردی از جنس خدمت بود ولی در دولت روحانی فقط شعار می بینیم فقط
حق دادنی نیست،گرفتنی است پس مردم خوزستان، بسم الله...
ما کارون را نجات میدهیم...
ببینید چه ساعتیه گفتم، شک نکنید
اسدی انسان سالم و توانمندی است
مدیریت آب متزلزل و مدیریت خاک تحت فشار است
کشاورزی به سرمایه گذاری همه جانبه نیازمند است تا ضمن توسعه دانش ,کشت اقتصادی,صنایع وابسته به کشاورزی و ورود تکنولوژی پیشرفته باروری و درآمد در این بخش متحول شود
تغییر در مدیریت های آب و خاک و صنعت اجتناب ناپزیر است
به فکر افراد جایگزین از با تجربه ها/متخصصین/متعهدین به استان و البته بی حاشیه و خلاق باشیم
زنده باد خوزستان آباد