معاون استاندار و فرماندار ویژه دزفول مشکل اساسی اقتصاد خوزستان را دولتی بودن آن عنوان کرد و گفت:بسیاری از مشکلات بخش اقتصاد و تولید در خوزستان ناشی از اداره ها و به دلیل نگاه محدود برخی مسئولان ایجاد می شوند.
به گزارش ایرنا ، «حبیب اله آصفی» روزپنجشنبه در آیین افتتاح هفت طرح تولیدی و عمرانی به مناسبت «چهارم خرداد» روز مقاومت و پایداری - روز دزفول در شهرک صنعتی شماره 2 این شهر افزود:بخش زیادی از اقتصاد خوزستان با سرمایه گذاری دولت ایجاد و مدیریت می شود به همین دلیل می توان خوزستان را یک استان دولتی نامید و این در حالی است که نقش دولت در اقتصاد دیگر استان ها تشویقی و حمایتی است.
معاون استاندار خوزستان با برشمردن ویژگی های منحصر به فرد خوزستان یاد آورشد: 65 درصد نفت، 50 درصد گاز، 30 درصد آب شیرین، 60 درصد شکر و 98 درصد باگاس کشور در خوزستان تولید می شود که نشان از ظرفیت بسیار بالای اقتصادی و منابع طبیعی این استان دارد.
فرماندار دزفول با تاکید بر اقتصاد مقاومتی به عنوان کلید حل مشکل اقتصاد کشور و درخشان توصیف کردن آینده اقتصاد و تولید در شهرستان دزفول تاکید کردو خاطرنشان شدکه 300 هزار میلیارد ریال سرمایه بخش خصوصی در 2 سال گذشته در دزفول جذب شده که نوید دهنده آینده روشن در این شهرستان است.
آصفی با بیان اینکه بخش زیادی از این سرمایه گذاری توسط غیر دزفولی ها صورت گرفته خواستار مشارکت بخش خصوصی دزفول برای سرمایه گذاری در بخش تولیدی و صنایع این شهرستان شد.
فرماندار دزفول تصریح کرد و افزود : پالایشگاه 150 هزار بشکه ای با 6.3 میلیارد یورو، کارخانه لوله های درون چاهی بدون درز با اعتبار 12 هزار میلیارد ریال و 2 نیرو گاه سیکل ترکیبی و یک نیروگاه 100 مگاواتی خورشیدی از جمله طرح های بزرگی است که سرمایه گذاران بخش خصوصی برای اجرا در دزفول متعهد شده اند.
وی با اشاره به آخرین اقدام صورت گرفته برای راه اندازی کارخانه هشت هزار تنی قند دزفول گفت: با تعطیل شدن کارخانه قند شمال خوزستان ،دزفول با مازاد تولید محصول کشاورزی مواجه شد که بر اثر آن زیان فراوانی به کشاورزان منطقه وارد شد.
آصفی خاطرنشان شد : همانطور که دزفول در دوران دفاع مقدس الگو و نمونه بوده است می تواند در حوزه اقتصادی هم مقاوم و الگو باشد. فرماندار دزفول، اقتصاد مقاومتی را درون گرا و برون نگر توصیف و با درخشان خواندن آینده اقتصادی کشور افزود: ملت ایران در مقابل آمریکا و ابرقدرت های جهان تسلیم نمی شود و با اجرای اقتصاد مقاومتی و رهنمودهای مقام معظم رهبری از این مرحله حساس نیز عبور خواهد کرد.
وی با بیان اینکه بار سنگین تولید به دوش صنعتگران و تولیدکنندگان کشور است و به همین خاطر باید از آنها حمایت جدی شود ، افزود: تولید بخش مظلوم در اقتصاد کشور است. فرماندار دزفول اظهار کرد: با توجه به ظرفیت های دزفول اگر به جاده های ارتباطی دزفول توجه جدی شود انواع محصولات در این شهرستان قابل تولید است.
معاون استاندار خوزستان ادامه داد: ظرفیت های شهرستان دزفول به اندازه یک کشور است. وی با بیان اینکه دزفول در حوزه کشاورزی، گردشگری، تاریخی و فرهنگی حرف های زیادی برای گفتن دارد یاد آور شد: عقب افتادگی شهرستان دزفول با رقم بسیار بالای سپرده گذاری مردم دزفول در بانک ها همخوانی ندارد.
آصفی سپرده گذاری مردم دزفول در بانک ها را بیش از 400 هزار میلیارد ریال برآورد کرد و گفت:تاکنون تلاش برای متقاعد کردن سپرده گذاران دزفولی برای سرمایه گذاری بخشی از سپرده های بانکی خود در بخش تولید موفقیت چشمگیری نبوده است.
فرماندار دزفول گفت: در صورتی که 10 درصد از این سپرده ها وارد چرخه تولید شود تمام مشکل اشتغال شهرستان و اگر نیمی از این سپرده گذاریها وارد بخش تولید استان شود مشکل اشتغال تمام خوزستان را برطرف می کند.
به مناسبت چهارم خرداد هفت طرح تولیدی ، عمرانی و خدماتی با 138 میلیارد ریال سرمایه گذاری در شهرستان دزفول افتتاح و به بهره برداری رسید.