در حکمی از سوی دکتر اسماعیل ایدنی رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندیشاپور اهواز، دکتر بهزاد شریف مخملزاده بهعنوان سرپرست معاونت توسعه پژوهش و فناوری این دانشگاه منصوب شد.
به گزارش شوشان ، دکتر اسماعیل ایدنی رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندیشاپور اهواز در حکمی دکتر بهزاد شریف مخملزاده را بهعنوان سرپرست معاونت توسعه پژوهش و فناوری این دانشگاه منصوب کرد.
دکتر ایدنی در این حکم بر رعایت جوانب شرعی و قانونی و اتخاذ مشی اعتدال و میانهروی در جهت ایفای مأموریتهای پژوهشی این دانشگاه و تحقق اهداف نظام سلامت تأکید کرده است.
پیش از این دکتر نادر صاکی این مسئولیت را بر عهده داشت.
ایشان یکی از قوی ترین معاونت ها بود.
صاکی در خصوص رشد تولیدات علمی در دانشگاه علوم پزشکی اهواز گفت: افزایش حجم مقالات چاپ شده در نمایه های برتر کاملا" محسوس است.
وی بیان کرد: از نظر تعداد مقالات چاپ شده در مقایسه دو سال اخیر با مدت مشابه خود در قبل، از 1354 مقاله به 2580 مقاله رشد نشان می دهد.
این استاد دانشگاه تصریح کرد: همچنین مقالات چاپ شده در مجلات معتبر ISI در مقایسه دوسال گذشته با مدت مشابه در قبل، از 464 به 692 عدد افزایش نشان می دهد.
وی گفت: در مجلات Pubmed از عدد 111 به 414 رسیده که رشد بسیار چشمگیری را نشان می دهد و مقالات چاپ شده درScopus نمایه به تنهائی از 177 به 241 رسیده که رشد قابل قبولی را نشان می دهد.
صاکی درباره رشد علمی گفت: از آنجایی که تعدادی از مجلات با نمایه Scopus نمایه های Pubmed و نیز ISI دارند رقم رشد مقالات در پایگاه استنادی Scopus، رقم 1314 میباشد.
وی در باره میزان رشد مقالات علمی در دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز اظهار داشت: نشر مقالات اعضای هیئت علمی و فراگیران عزیز در سایر نمایه های انگلیسی و نیز فارسی رشد چشمگیری را نشان می دهد و از 602 مقاله به 1233 رسیده که رشدی بیش از صد در صد نشان می دهد.
معاون توسعه پژوهش و فناوری دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز در مورد طرحهای تحقیقاتی مصوب در دو سال گذشته توضیح داد: در این حوزه از 1017 به 1770 افزایش نشان می دهد که در طرحهای غیر پایان نامه ای از266 به 423 افزایش یافته اند.
معاون توسعه پژوهش و فناوری دانشگاه تصریح کرد: یک جنبه برگزاری این کنگره ها این است که مقالات به سمت و سوی بین المللی سوق پیدا کرده و انعکاس مقالات در پایگاه های استنادی ISI،Pubmed, Scopusافزایش پیدا کرده، به طوری که قبلا چاپ مقالات پژوهشگران دانشگاه در 30 درصد موارد در مجلات خارجی و 70 درصد در مجلات داخلی بود ولی اکنون 70 درصد مقالات در مجلات خارجی و 30 درصد مقالات در مجلات داخلی چاپ می شوند و این باعث شده دانشگاه علوم پزشکی در جامعه علمی جهانی بهتر دیده شود.
وی ادامه داد: در بحث مقالات استنادی در 2 سال گذشته با رشد کیفی مقالات پژوهشگران موفق شدیم 1500 استناد بیشتر به مقالات دانشگاهی داشته باشیم که نتیجه کار و فعالیت پژوهشگران دانشگاه می باشد.
صاکی گفت: خوشبختانه از سال گذشته تاکنون توانسته ایم 4 بیماری(سرطان، سیکل سل، آیبیدی و ناشنوایی نیاز به کاشت حلزون) را در پایگاه داده وزارت ثبت نمائیم و انتظار داریم با همکاری و همفکری پژوهشگران بتوانیم 4 بیماری دیگر را در سال 95 ثبت نمائیم و به شبکه اصلی ثبت داده بیماری یا پایگاه اصلی ثبت بیماری در کشور تبدیل شویم.
وی بیان داشت: در زمینه مطالعات کوهورت در بخش بیماری های زنان می توان این نوید را داد که معاونت توسعه پژوهش و فناوری دانشگاه می تواند اعتبارات لازم را جهت راه اندازی کوهورت در اختیار پژوهشگران مربوطه قرار دهد تا در جهت پیشگیری و درمان این بیماری ها نیز گامی برداشته باشیم.
صاکی تصریح کرد: هر چند این نشان از رشد 100 درصدی دارد ولی این برای دانشگاهی مثل علوم پزشکی جندی شاپور اهواز با ظرفیت های بالا قابل قبول نیست و در آینده تلاش بیشتری خواهیم کرد تا سایر مجلات مجوزهای بین المللی و معتبر داشته باشند.
صاکی گفت: طب سنتی با توجه به استقبال و جایگاهی که در بین مردم دارد مورد اهتمام دانشگاه است و تا کنون بیش از 22 طرح تحقیقاتی در این زمینه تعریف شده است.
این عضو هیات علمی دانشگاه بیان کرد: با توجه به اهمیت حل بحران تنفسی شهروندان خوزستانی این مگاپروژه با همکاری دانشگاه شهید چمران اهواز در حوزه های انسانی و گیاهی و همچنین آلودگی های شیمیایی به شکل جامع در حال پژوهش و ارزیابی است
صاکی در رابطه با تجاری سازی اختراعات و تولید ثروت گفت: در حوزه دانش بنیانی فعالیتهای خوبی صورت گرفته تا محوریت شاخص های اقتصاد مقاومتی در دانشگاه تقویت شود. اختراعات مورد حمایت قرار می گیرد تا به تولید انبوه برسد و تولید ثروت کنند و سهمی از بازار را در اختیار بگیرند.
وی افزود: حوزه دانش بنیانی و ثبت اختراعات یکی از شاخص های پژوهشی مهمی است که دانشگاه بر روی آن سرمایه گذاری کرده و این جریان تا تولید علم و ثروت ادامه دارد. در حال حاضر چهار شرکت دانش بنیان در زمینه تولید محصولات سلامت مورد نیاز جامعه در این دانشگاه در حال انجام کار تحقیقاتی می باشند و مراکز رشد مستقر در دانشگاه به عنوان مراکز حمایتی در جهت پشتیبانی از ایدهها و تفکراتی با ثمره اشتغالزایی، محصول آفرینی و درآمدزایی برای شرکت دانش بنیان و صاحبان ایده اقدام میکند.
۱۳۹۵/۰۳/۱۴ - ۱۸:۱۸ - کد خبر: 184469
رئیس سازمان نظام پرستاری طی نامه ای به رئیس جمهور خاستار عزل وزیر بهداشت شد
:رئیس کل سازمان نظام پرستاری کشور در نامهای به رئیس جمهوری از برخی سیاستها و رویکردهای اخیر وزارت بهداشت درباره پرستاران به شدت انتقاد کرد.
، پایگاه خبری سازمان نظام پرستاری نامه ای دکتر علی محمد آدابی در اعتراض به برخی سیاستها و رویکردهای اخیر وزارت بهداشت در مواجه با جامعه پرستاری کشور به رئیس جمهور منتشر کرده که در آن آورده شده :« پزشکسالاری همواره بر وزرات بهداشت حاکم بوده اما در چند سال اخیر این حرکتها پیچیدهتر، سختتر و قدرتمندتر شده است بهحدی که میتوان گفت این ۳ ساله را باید «دوران استبداد سیاه نظام سلامت» برای پرستاری و مردم شریف و مظلوم کشور نامگذاری کرد.»
رئیس سازمان نظام پرستاری در بخش دیگری از نامه خود به رئیس جمهور نوشت:«تهدید، تفتیش، تحقیر، تبعید و شکایت غیرموجه اخیر وزارت از نماینده منتخب صنفی پرستاری به جرم افشاگری دریافتیهای نجومی و چند ده میلیونی و چند صد میلیونی قاطبه پزشکسالار تنها چند مورد از اقدامات مذبوحانه ارباب زر و زور و تزویر حاکم بر وزارت بهداشت و درمان فعلی است
متاسفم برای [...] که بی اهمیت بودن جایگاه دانشگاه نکته ای نیست که برای تک تک اعضای دانشگاه ثابت نشده باشد.
اولویت دادن ایشان به نیروهای غیر بومی چه در پست های حساس و بعضا ریاست بیمارستان ها زمینه ساز [...]و تشدید بی توجهی به خدمت رسانی به مردم ولایت مدار و شهید پرور استان گردیده است.
و من الله التوفیق