"واشنگتن فری بیکون" مدعی شده است علیخانی دیدگاه های ضد اسراییلی و ضد یهودی دارد و حضور او در دانشگاه هاروارد به عنوان استاد مهمان صدای برخی آکادمیسین های آمریکایی را در آورده است.
وب سایت خبری " واشنگتن فری بیکون " با انتشار گزارشی نوشت : دکتر علی اکبر علیخانی استاد دانشگاه تهران به عنوان یک پژوهشگر مهمان به مرکز مطالعات خاورمیانه دانشگاه هاروارد آمریکا آمده است.حاشیه های حضور یک استاد ایرانی در دانشگاه هاروارد
به گزارش عصر ایران این وب سایت خبری با اشاره به اینکه مسئولان دانشگاه هاروارد هیچ توضیحی درباره دلیل جذب این استاد مهمان در این دانشگاه ارایه نکرده اند، به مواضع این استاد ایرانی علیه اسراییل اشاره کرده و او را یکی از حامیان تندرو حکومت ایران معرفی کرده است.
بر اساس این گزارش علیخانی قرار است در دانشگاه هاروارد روی پژوهشی با عنوان " صلح وهمزیستی مسالمت آمیز در اسلام" کار کند.
علیخانی استاد مرکز مطالعات جهان در دانشگاه تهران بوده و چندین بار به عنوان پژوهشگر برتر انتخاب شده است.
او متولد 1347 بوده و در سال 1382 دکترای فلسفه سیاسی در غرب گرفته است. او از سال 1384 به تدریس در دانشگاه های تهران و امام صادق (ع) اشتغال دارد.
به گزارش وب سایت واشنگتن فری بیکون اقدام "لیگ دانشگاه های آیوی" در جذب علیخانی به عنوان استاد مهمان در مرکز مطالعات خاورمیانه در دانشگاه هاروارد صدای برخی از آکادمیسین های آمریکایی را در آورده است. بنا به ادعای این گزارش، منتقدان جذب یک استاد با دیدگاه های ضد اسراییلی و حامی حکومت ایران را خیانتی به میانه روهای ایرانی می دانند که خواهان بهبود روابط ایران با غرب و آمریکا هستند.
بنا بر ادعای این گزارش، علیخانی از یک کتاب عربی با عنوان " یهودیت تهدید مشترک اسلام و مسیحیت " به عنوان یک اثر خوب و قوی یاد کرده است.
بر اساس این گزارش حضور علیخانی در دانشگاه هاروارد آمریکا اتهاماتی را متوجه مسئولان این دانشگاه کرده است . اتهامی که می گوید دانشگاه هاروارد در صدد اعتبار دادن به تندروهای حامی حکومت ایران است که همچنان در اندیشه مخالفت با آمریکا و اسراییل هستند.
در پایان نویسنده این گزارش ، پاسخ ای میلی علیخانی به وب سایت واشنگتن فری بیکون درباره دلیل حضورش در دانشگاه هاروارد را آورده و به نقل از او نوشته است: حوزه تحقیقاتی من همواره درباره اندیشه سیاسی در اسلام و جهان اسلام بوده است. در سال های اخیر تمرکز مطالعاتی من روی موضوع صلح و همزیستی مسالمت آمیز در اسلام بوده است و پروژه تحقیقاتی من در دانشگاه هاروارد نیز موضوع " الگوی اسلامی همزیستی مسالمت آمیز" است. من هیچ گاه روی موضوع یهودیت و یا رهبری کار نکرده ام."
واشنگتن فری بیکون در پایان گزارش خود نوشته است با وجود توضیح علیخانی به این رسانه، مسئولان دانشگاه هاروارد از دادن پاسخ به سوالات درباره دلیل و نحوه حضور علیخانی در این دانشگاه خودداری کردند.