محمد كيانوش راد: اتهام زني و شايعه پراكني شيوه ناپسند در برخورد سياسي درجامعه است/ وظیفه نخبگان و جامعه مطبوعاتی در پاسداری از حد و مرزها
بايد توجه داشت كه از هر روش و شيوهاي كه براي مقابله با حريفان خود بهره ميگيريم به صورت عملي...
اتهام زني و شايعه پراكني شيوه ناپسند در برخورد سياسي درجامعه است حتي هنگامي كه فردي به عنوان متهم بازداشت ميشود قانونا، اخلاقا و همچنين شرعا نميتوان از عناوين مجرمانه استفاده كرد و اين مساله درباره هر كسي صادق است، چه مخالف و چه موافق، چه دوست و چه حتی دشمن. متاسفانه شاهد آن هستيم كه به دليل بروز برخي اشتباهات يا سوء تدبيرها نسبت به حيثيت و آبروي افراد بدون در نظر گرفتن هيچ مبناي حقوقي و اخلاقي قضاوتهاي فراتر از حد انتظار بیان میشود.
در چنين مواردي بيش از هركس نخبگان و جامعه مطبوعاتي بايد نسبت به پاسداري از حد و مرزها كوشا باشند. بايد توجه داشت كه از هر روش و شيوهاي كه براي مقابله با حريفان خود بهره ميگيريم به صورت عملي اجازه استفاده از چنين شيوههايي را به حريف و طرف مقابل خود را نيز خواهيم داد.
نبايد فراموش كرد در جامعهاي كه از اسلام و ارزش ديني بسيار سخن گفته ميشود، نبايد به دليل خوشايند برخي افراد و جريانات يا همسو شدن با جو تبليغاتي و جلب مخاطب از شيوه غير اخلاقي و غيرمنطقي استفاده كرد.
در جامعه ما مراجع ذيصلاح و دستگاه قضايي ذيربط براي بررسي هرگونه تخلف يا سوءاستفاده وجود دارد و منطقي آن است كه بدون قرارگرفتن در فضاي رواني و هيجاني، نسبت به هركس قضاوت كرد. نقد و بررسي و اظهارنظر پيرامون درستي و نادرستي رفتار يك مسئول امري پسنديده است و موجب رشد و آگاهي بيشتر و عاملي بازدارنده براي ممانعت از تخلفات يا اشتباهات يا سوء تدبيرها خواهد بود؛ اما تخريب و اتهام زني در هر سطحي و براي هر فردي عملي ناپسند است. در برخورد با افراد، بايد با معدلگيري از مجموعه خدمات و محسنات وي به مخالفت با اشتباه يا سوء تدبير فرد اشاره كرد.
نميخواهم ازموضوع حقوقهاي آنچناني، آنهم درباره يكي از خدمتگذاران كشور، يعني سيد صفدر حسيني،به سادگي عبور كنم. بدون ترديد اين خطا و با سوء تدبيري بود كه به صراحت خودشان هم به نادرستي آن اذعان داشتهاند. بحث من، له نكردن و نابود نكردن افراد و چشم بستن بر ديگر خدمات افراد است. بحث تعدي از عدالت در برخوردهاست.
سيد صفدر حسيني، دزد و مفسد اقتصادي نيست، او نيز مثل هر فردي امكان خطا و اشتباه داشته است و متناسب با آن مستحق خردهگيري است. بايد با هر انساني، طبق قانون و در چارچوب مقررات تعيين شده برخورد كرد، و اگر ذرهاي اضافه بر حق و حقيقت برخورد شود در واقع مرتكب عملي غيرقانوني و غير اخلاقي شدهايم.
در سفارشات ديني مكررا تاكيد شده است كه حتي اگر مخالفان و دشمنان شما ستمي را بر شما روا داشتند، نبايد دربرخورد با آنها، از چارچوب عدالت خارج شويد. براي محكوم كردن يك بيعدالتي، نبايد به بيعدالتي گستردهتر روي نمود.«اعْدِلُوا هُوَ أَقْرَبُ لِلتَّقْوى».
دوما اگه برخی ها هم به این مسایل اعتقاد داشتند به دفاع از مشتی مدیر فاسد نمی پرداختند ....
واعظان کاین جلوه بر محراب و منبر می کنند
چون به خلوت می روند خود آن کار دیگر می کنند ...
در پایان جناب کیانوش لطفا ما مردم را ..... فرض نفرمایید .