شوشان تولبار
آخرین اخبار
شوشان تولبار
کد خبر: ۴۵۵۹۳
تاریخ انتشار: ۱۹ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۷:۱۴
استاندار خوزستان: بانکها در پرداخت تسهیلات به واحدهای صنعتی خوب عمل نکردند
شریعتی اضافه کرد: حضور بانکهای خصوصی برای دریافت مزایا و مواهب پررنگ است اما در هنگام انجام تعهدات حضور ندارند.
استاندار خوزستان گفت: بانک ها تاکنون به تعهدات خود در پرداخت تسهیلات به واحدهای صنعتی و تولیدی استان بخوبی عمل نکرده اند.

غلامرضا شریعتی سه شنبه در حاشیه ستاد تسهیل، رفع موانع تولید و اقتصاد مقاومتی در سرسرای اداری استانداری خوزستان در جمع خبرنگاران رسانه های گروهی با ابراز گله مندی از انجام ندادن تعهدات بانکها اظهار کرد: آمارهای ارائه شده توسط بانکها در زمینه پرونده های در دست بررسی و مراحل نهایی روند نسبتا بد نیست و متناسب با متوسط کشوری است اما تعهدات در مقابل واحدهای صنعتی استان بخوبی انجام نشده است.

وی با اشاره به نشستی با حضور معاون اول رئیس جمهوری و ارائه راهکارهای لازم در این خصوص افزود: نسبت به حقوق صنایع استان گذشت نمی کنیم و باید به گونه ای عمل شود که تجربه تلخ صنایع زودبازده دولت قبل تکرار نشود.

شریعتی ادامه داد: تسهیلات باید به طور کامل در بخش صنعت هزینه شود و بعد از پرداخت با روان شدن و به حرکت در آمدن چرخ صنعت و تولید در استان و بالا رفتن اشتغال در این واحدهای تولیدی روبه رو می شویم.

استاندار خوزستان تصریح کرد: به همین علت لازم است که علاوه بر کمک به آنها از منابع ملی و سرمایه های مملکتی در بانک ها حفاظت کنیم و البته بانکها نباید طبق روال و قوانین موضوعه قبلی عمل کنند بلکه باید قوانین جدید را رعایت کنند که در این خصوص تذکرهای لازم داده شده است.

لزوم فعالیت بانک های خصوصی در زمینه ارائه تسهیلات به واحدهای صنعتی

وی به وظایف بانکهای خصوصی در این خصوص اشاره کرد و گفت: بانکهای خصوصی موظف هستند به افراد معرفی شده تسهیلات اعطا کنند و این قوانین در مورد همه بانکهای دولتی و خصوصی است چون در این زمینه بانکهای خصوصی هیچ فعالیتی ندارند و فقط یکی از بانکهای خصوصی در جلسات حضور می یابد. 

شریعتی اضافه کرد: حضور بانکهای خصوصی برای دریافت مزایا و مواهب پررنگ است اما در هنگام انجام تعهدات حضور ندارند.

استاندار خوزستان گفت: بانک های خصوصی زمانی به عنوان بانک محسوب می شوند و می توانند منابع استان را در حسابهای خود داشته باشند که در وقت تعهدات به اقتصاد استان و صنعت کمک کنند و از رییس سازمان صنعت ، معدن و تجارت استان درخواست می کنم که در این زمینه بانکهای خصوصی را به کار بگیرد. تاکنون یک هزار و 600 واحد نیمه فعال و تعطیل در خوزستان شناسایی شده اند.

وی ادامه داد: بودجه تملک دارایی استانی در کشور به طور متوسط 36 درصد نسبت به سال گذشته رشد کرده در حالی که در استان 25 درصد رشد کرده است. 

شریعتی اظهار کرد: اگر در زمان نوشتن بودجه از حقوق استان در کمیسیون های تلفیق مجلس دفاع می کردیم جلوی ظلم به استان گرفته می شد. 

استاندار خوزستان گفت: همه مدیران کشور از مقدس بودن خوزستان و احساس ویژه نسبت به آن سخن می گویند اما در زمان تخصیص بودجه، متوسط رشد بودجه خوزستان از متوسط رشد کشور کمتر بوده است و ما هیچ دفاعی نکرده ایم.

وی اضافه کرد: در ماده 180 می بینیم که استان فارس با جمعیت کمتر نسبت به خوزستان 6.7 درصد، اما خوزستان 6.1 به خود اختصاص داده است و مبنای تقسیم در سازمان مدیریت و برنامه ریزی را باید مشخص کنیم.

شریعتی تصریح کرد: شاید ما در زمان تخصیص، پیگیری های لازم را انجام نداده ایم و یا به خوبی چانه زنی نکرده ایم. استاندار خوزستان گفت: همه مدیران استان باید بودجه ها و ردیف های ملی را دنبال کنند و رشد خود را نسبت به سال قبل بسنجند.


نام:
ایمیل:
* نظر:
شوشان تولبار