مراسم ازدواج دختر محمدرضا رحیمی معاون اول احمدی نژاد با حضور برخی شخصیت های سیاسی در یکی از تالارهای تهران برگزار شد.
مراسم ازدواج دختر محمدرضا رحیمی معاون اول احمدی نژاد با حضور برخی شخصیت های سیاسی در یکی از تالارهای تهران برگزار شد.
دلخوری رحیمی از احمدینژاد به مهمانی معاون اول دولت مهرورز نیز کشیده شد و برخی از چهرههای کلیدی دولت از غایبان بزرگ مهمانی عروسی دختر رحیمی بودند. او معتقد است چوب کارهای احمدی نژاد را خورده و همانند دوستی بوده که تبدیل به دشمن شده است.
غیبت احمدینژاد زمانی معنادار میشود که تیم همیشگی و مدافعان دولت احمدینژاد همگی در مجلس حضور داشتند. کسانی مانند کامران دانشجو، فرهاد دانشجو، مرتضی تمدن و عزت الله ضرغامی، حمید رضا حاجی بابایی، محمد شریف ملک زاده، محمد ناظمی اردکانی، شمس الدین حسینی و محمدرضا باهنر در مهمانانی حضور داشتند که بیشتر آنها به عنوان حلقه نزدیک به احمدینژاد شناخته میشوند.
اما به جز این حلقه، دیگر یاران او نیز حاضر بودند افرادی مانند حسن تقدس نژاد، امیر خجسته، مصطفی محمد نجار، علی اکبر طاهایی،کرم رضا پیریایی، رضا تقی پور، محمد شیخان، ساسان والی زاده، کاوه اشتهاردی، میر حسن موسوی، محمد جعفر محمدزاده و نهایتا علی اکبر صالحی.
حلقه صفر احمدی نژاد در مجلس عروسی نبودند
اسفندیار رحیم مشایی نیز در این جلسه حضور نداشت. غیبتی مهم و البته معنادار. نبود حمید بقایی نیز در این مهمانی نیز جالب توجه بود. چرا که به گفته بسیاری از فعالان سیاسی، مشایی، احمدی نژاد و بقایی، سه نفر و چهره اصلی و استراتژیست دولت مهروز احمدی نژاد بودند که احمدی نژاد در تمام مدت ریاست خودش بر قوه مجریه پشتیبان جدی آنها بود و از عملکردشان دفاع میکرد تا جایی که دفاع جانانه از آنها منجر به دلسردی برخی از یاران اصولگرایان وی نیز شد. آنها نیز در مهمانی حضور نداشتند.
یادآوری دلخوریهای گذشته
حضور نیافتن این سه نفر در مهمانی، یادآور دلخوریهای گذشته بود و ماجرای نامه نگاری احمدی نژاد و رحیمی را زنده کرد. اتفاقی که احمدی نژاد پشت معاون خود را در جریان محکومیتش خالی کرد و رحیمی نیز در نامهای احمدی نژاد را مقصر مسائل پیش آمده بر وی دانست.
رحیمی در بخشی از نامه خطاب به احمدی نژاد نوشته بود: «این مختصر را چگونه میتوانم آغاز کنم جز آنکه بگویم: چون دوست دشمن است شکایت کجا برم؟»
اما رحیمی آن زمان تنها به این تعبیر بسنده نکرد و بند دیگری از نامه خود را این تعبیر شروع کرد؛ «آقای احمدی نژاد؛ دوست عزیز و قدیمی!» وی در همین رابطه ادامه میدهد:«آیا بهتر نبود .... شهادت میدادید که من به بیت المال خیانت نکردهام و زندگیام به ریالی مال حرام آلوده نیست؟ آیا نباید میگفتید که رحیمی پس از عمری خدمت چون حقوق و مزایای بازنشستگیاش برقرار نشده، برای گذران زندگی به سختی افتاده است؟ آقای احمدی نژاد، براستی نمیدانید یا فراموش کردهاید که ماجرای این پرونده چیست؟» وی سپس خطاب به احمدی نژاد مینویسد: «شاید فراموش کردهاید که رحیمی محکوم امروز، چوب لجبازیها و آبروبریهای گاه و بیگاه شما را میخورد»
اما عکس العمل احمدی نژاد برخلاف انتظار رحیمی بود. رئیس دولت مهرورز به طور کلی از رحیمی اعلام برائت کرد و نوشت: «تمام ماجراي آقاي رحيمي حتي با فرض صحت اتهامات و قبول رسيدگي قانوني و صحيح مربوط به سال 86 و قبل از آن و دوره رياست ايشان بر ديوان محاسبات کشور وابسته به مجلس شوراي اسلامي و پيش از همکاري و حضور ايشان در دولت نهم بوده و در آن زمان چنين مسائلي مطرح نبوده است.»