شوشان تولبار
آخرین اخبار
شوشان تولبار
کد خبر: ۵۲۲۲۵
تاریخ انتشار: ۰۳ مهر ۱۳۹۵ - ۰۷:۵۴
راز حقیقی، برای کاهش مصرف میزان شیرینی‌های اضافه شده مضر، چیزی جز تصمیم و اراده جدی نیست، همه چیز به مجهز نمودن خود به ابزار درست و فوت و فن‌های صحیح باز می‌گردد. مجله‌سلامت از کارشناس‌هایش سوالاتی درباره اینکه چطور به شکل تحمل پذیری از شیرینی‌های انباشته شده خلاص شویم، پرسیده که در ادامه می‌خوانیم:

 جایگزینی برای قند بیابید، نه غذاهایی که دوست دارید.قند در ورای گروهی از نام‌های گیج کننده پنهان شده است، بنابراین تعجبی ندارد که ما سهوا درگیر آن شده‌ باشیم. حقایقی درباره مواد مغذی و لیست مواد تشکیل‌دهنده نان، کراکر، سس پاستا، سوپ و چاشنی‌ها را چک کنید، محصولاتی که اغلب دربرگیرنده قند بیش از حدی هستند. وندی برزیلان می‌گوید: حتی‌الامکان محصولات جایگزین، با قند افزوده کمتر یا بدون قند را بیابید. غذاهایی مانند سوپ ‌گوجه‌فرنگی که در هر صورت خوشمزه به نظر می‌رسد را ازدست ندهید.

 ابتدا میان‌وعده‌ بخورید، سپس به کارها هجوم ببرید. مطالعه‌ای در آزمایشگاه نام‌های تجاری و غذا در دانشگاه کورنل صورت پذیرفت و از افراد خواست که تنها یک چهارم میان وعده عصرانه خود را بخورند (شکلات، پای سیب یا چیپس) سپس خود را با مرتب کردن دفترشان یا پاسخ دادن به تلفن‌ مشغول کنند. دکتر برایان ونسینک، پژوهشگر تیم آزمایشگاه می‌گوید: پانزده دقیقه بعد، آنها احساس سیری و رضایت داشتند، حتی با خوردن یک چهارم از میان‌وعده! این تکنیک را در دفتر کار خود پیش از انجام کارهایتان امتحان کنید.

 مغزتان را فریب دهید. ونسینک می‌گوید: اغلب اوقات، هنگامی تمایل به قند پیدا می‌کنیم که می‌خواهیم حقیقتا برای چیزی از خودمان قدردانی کنیم یا به خودمان جایزه بدهیم. خوشبختانه، آزمایشگاه او راهی برای فریب افراد یافت تا کمتر چیزهای شیرین بخورند. در زمان میان‌وعده و غذای اصلی، پژوهشگرانش مجموعه‌ای از انتخاب‌ها را برای میان‌وعده به افراد پیشنهاد می‌کنند، از جمله میوه‌ها و سبزیجات تازه، چیپس و شکلات‌های شیرین. سپس از آنها خواسته شد که چیزی درباره اینکه چطور روزشان را سپری کردند و آیا برای چیزی سپاسگزار بودند یا خیر را با نوشتن احساسات، با بلند گفتن آن، یا زمزمه کردن آن‌، بیان کنند. در تمام موارد، تیم ونسینک دریافت که سپاسگزار بودن موجب می‌شود که افراد به چیزهایی غیر از چیپس و شیرینی تمایل داشته باشند.

 تغییرات کوچکی ایجاد کنید. به گفته بازیلین، روش‌های بسیار ساده و‌ آسانی وجود دارد تا بتوانید مصرف قند را بدون از دست رفتن طعم آن کم نمایید. به جای خریدن، همه چیز را در خانه تهیه کنید؛ مرباها را تغییر دهید و آنها را با شکر کم‌تر یا با آب‌میوه ۱۰۰٪ (ما این را دوست داریم) تهیه و نگهداری نمایید. اگر میل داشتید چای، قهوه، ماست یا جوی دوسر را شیرین میل کنید، گیاه استویا را جایگزن قند نمایید؛ اگر کمی دارچین به پودر قهوه خود بیفزایید بی‌آنکه از قند استفاده کرده باشید طعم تلخی آن را ملایم می‌کنید؛ و مادامی که جایگزین خوشایندی به جای قند نیافته‌اید به نوشیدنی‌های شیرین کمی آب بیفزایید.

 با تدبیر قند را پنهان کنید. مجبور نیستید که نگه‌داشتن شکلات در خانه را ترک کنید یا از آنها چشم‌پوشی کنید، فقط مطمئن شوید که آنها را دور از دسترس قرار می‌دهید. یکی ‌دیگر از مطالعات معروف ونسینک، که در مجله اشتها به چاپ رسید، نشان داد که اگر آبنبات‌ها حدودا ۲ متر دورتر از دسترس باشند، مصرفشان تقریبا تا ۵۰٪ کاهش پیدا می‌کند. اما اگر آبنبات‌ها دور از دید و در کشوی میز نگه‌داشته شوند، (اما هنوز در دسترس) مصرف آنها تا ۲۵٪ کاهش می‌یابد. این نتایج را در خانه با جا دادن چیزهای خوشمزه در انتهای کابینت‌ها و در بالاترین قفسه‌ها به‌کار گیرید.

یکباره اعتیادتان را ترک نکنید. مقاومت در برابر تمایل به قند و دونات‌های چشم نواز، کار کوچکی نیست. بازیلن می‌گوید: کاهش مصرف قند، اگر به طور عادی وارد زندگی شما شده باشد، چندان آسان نیست. این امر به تمرین و کمی زمان نیاز دارد، اگر فقط روزانه دو قاشق چایخوری از قند مصرفی خود کم کنید، در سال ۷۳۰ قاشق چایخوری در قند صرفه‌‌جویی خواهید کرد (یعنی ۱۵.۲ فنجان!) و ۱۱۶۸۰ کالری در سال. سرعتی آهسته که می‌تواند شما را به خط پایان برساند و نتایج چشمگیری داشته باشد.

برچسب ها: سلامت ، رژیم ، کاهش ، قند
نام:
ایمیل:
* نظر:
شوشان تولبار