شوشان تولبار
آخرین اخبار
شوشان تولبار
کد خبر: ۶۰۲۸۳
تاریخ انتشار: ۱۰ آذر ۱۳۹۵ - ۱۶:۴۵
پیاده‌روی بزرگ عزاداران رضوی با حضور پرشور مردم ولایتمدار و عزادار در بهبهان برگزار شد.

آیین سنتی و دیرینه پیاده روی بزرگ عزاداران رضوی در بهبهان امسال نیز با شکوه خاصی با حضور مردم عزادار بهبهان و مناطق اطراف برگزار شد.

در این مراسم سنتی و دیرینه مردم ولایتمدار شهرهای بهبهان و منصوریه به همراه جمعی از خدام آستان قدس رضوی با نوحه‌سرایی و سینه‌زنی در رثای امام هشتم حضرت امام رضا(ع) به صورت پیاده تا قدمگاه حضرت امام رضا(ع) حرکت کردند.

در این مراسم عزاداران رضوی نماز ظهر و عصر را در قدمگاه حضرت امام رضا(ع) به صورت جماعت اقامه کردند.

همچنین در طول مسیر مردم عزادار نیز با برپایی مواکب و پخش نذورات از عزاداران حضرت امام رضا(ع) استقبال و پذیرایی کردند.

به گزارش فارس، حضرت امام رضا(ع) در جریان سفر تاریخی خود به خراسان، از شهر باستانی اَرَجان در نزدیکی بهبهان گذر و در مکان فعلی قدمگاه نماز گذاردند و مردم ولایتمدار شهرهای بهبهان و منصوریه مسیر 13 کیلومتری تا قدمگاه حضرت امام رضا(ع) را با به صورت پیاده عزاداری می‌کنند.

برچسب ها: پیاده‌روی ، بهبهان
نام:
ایمیل:
* نظر:
شوشان تولبار