شوشان تولبار
آخرین اخبار
شوشان تولبار
کد خبر: ۶۱۸۵۲
تاریخ انتشار: ۰۱ دی ۱۳۹۵ - ۱۰:۵۵
شوشان: معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور در خصوص لزوم ساخت بیمارستان با تخصص تنفسی در اهواز بیان کرد: با توجه به مشکلات متعدد که اخیرا استان خوزستان  با آنها درگیر شده، از جمله ریزگرد ها که به صورت مستقیم بر روی دستگاه تنفسی تاثیرگذار هستند، مجموعه وزارت بهداشت به این فکر افتاد یک بیمارستان با تخصص تنفسی در اهواز احداث کند.

به نقل از دانشگاه علوم پزشکی اهواز؛ دکتر ایرج نظری با اشاره به این که هر بیمارستانی الحاقیه های مشخصی دارد که باید رعایت شود؛ عنوان کرد: عمده کار این بیمارستان ارائه خدمات تنفسی و درکنار آن انجام عمل های جراحی سیستم تنفسی است و بقیه درمان های تخصصی دیگر نیز در بخش های دیگر بیمارستان انجام می شود ولی مبنای اصلی احداث این بیمارستان درمان مشکلات تنفسی می باشد.

وی در رابطه با تاثیر ساخت این بیمارستان در کاهش و علاج بیماران تنفسی گفت: مسلما ساخت چنین بیمارستانی در اهواز، ارائه خدمات درمانی به افرادی که دچار مشکلات می باشند را قابل دسترسی و سریع تر می کند به همین دلیل هم وزارت بهداشت مجوز احداث یک بیمارستان 250 تختخوابی با مرکزیت تنفسی محور در اهواز را صادر نمود.

وی در پاسخ به این سوال که آیا ساخت بیمارستان تنفسی در اهواز  می تواند این کلانشهر را به عنوان قطب درمان بیماری های تنفسی معرفی کند؛ اظهار کرد: قطعا به عنوان یکی از 4 قطب کشور در زمینه درمان و خدمات تنفسی معرفی می شویم و حتی استان های دیگر هم به خصوص از شهرهای اطراف استان به این بیمارستان مراجعه خواهند کرد.

معاون درمان دانشگاه در حال حاضر نیز برای درمان بیماری های قلب و عروق مراجعه کننده از استان های دیگر نیز داریم، خاطرنشان کرد: با تکمیل این بیمارستان  به عنوان بیمارستان مرجع تنفسی مطرح خواهیم شد. با توجه به احساس نیازی که در این زمینه هست می توان خدمات موثر و مفیدی ارائه داد.

وی ادامه داد: ایجاد بیمارستان تنفسی اهواز حرکتی بسیار خوبی در جهت کاهش مشکلات مردم، بخصوص در زمان بارش باران‌های مضر و وقوع پدیده ریزگردها است.

نظری درباره وضیت اکنون این بیمارستان گفت: با تفاهم نامه سه بخشی که بین استانداری، دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز و بنیاد برکت منعقد شد، تصمیم بر این شد بیمارستانی که قرار بود با عنوان فولاد ساخته شود و نیمه کاره مانده بود، تکمیل شود تا از آن استفاده کنیم تا علاوه بر جلوگیری از هدر رفت سرمایه به استان کمک می کند نیازهای خدماتی خود را نیز برطرف کند.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز بیان داشت: زمین ساختمان بیمارستان تنفسی اهواز آماده و از صنایع فولاد خریداری شد و هم اکنون بیمارستان در حال تکمیل است، از لحاظ پیشرفت فیزیکی ساختمان این بیمارستان تقریبا تکمیل شده است و با اتمام کارهای نازک سازی و خرید تجهیزات درمانی مورد نیاز، می توان بیمارستان تخصصی تنفسی را در استان افتتاح نمود.

وی خاطر نشان کرد: تمام تلاش ما این است که در سال های آینده تعداد مراجعه کنندگان به مراکز درمانی و آسیب های تنفسی کمتر باشد ضمن این که امسال در بارش اول هم ما نسبت به سال گذشته 80 درصد کاهش مراجعه به مراکز درمانی را داشتیم و سنجش آن مطابق با روزهای مشابه سال قبل انجام گرفته است،از سوی دیگر سعی بر این است نهایت امکانات و خدمات برای مراجعین باقی مانده به کار رود.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز با بیان این که کاهش مراجعه مشکلات تنفسی به مراکز درمانی امیدوار کننده است، تاکید کرد: یکی از دلایل کاهش مراجعه به مراکز درمانی آگاهی مردم در رعایت نکات بهداشتی و درمانی در مواقع بحران است، بنابراین بهتر است افراد با مصرف داروهای تجویز شده جلوی پیشرفت بیماری را بگیرند،در مواقع غیر ضروری از منزل خارج نشده و در محیط های بسته که تبادل هوایی وجود ندارد، قرار نگرفته تا آسیب های کمتری متوجه آنها شود.

نظری در پایان درباره بارش های پیش رو هم گفت: طبق آمار هواشناسی سامانه بارشی رو به خوزستان در حرکت است و تمام نیرو های ما در آماده باش هستند و آمادگی کامل برای ارائه خدمات بعد از بارندگی در درمانگاه ها را دارند، تجهیزات و نیرو ها کامل است و مشکلی از این بابت نداریم.  ضمن این که بنا به مصوبه استانداری نیز این خدمات به طور کامل رایگان ارائه خواهند شد.

برچسب ها: خوزستان ، قطب ، تنفسی
نام:
ایمیل:
* نظر:
شوشان تولبار