شوشان تولبار
آخرین اخبار
شوشان تولبار
کد خبر: ۶۲۰۴۹
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۰۴ دی ۱۳۹۵ - ۱۵:۲۲
کارگران شرکت گروه ملی صنعتی فولاد با تجمع دوباره، خواستار پرداخت دستمزد و مطالبات معوق خود شدند.
کارگران شرکت گروه ملی صنعتی فولاد با تجمع دوباره، خواستار پرداخت دستمزد و مطالبات معوق خود شدند.

تعدادی از کارگران شرکت گروه ملی برای دومین بار در چهار روز اخیر در محل این شرکت، نسبت به پرداخت نشدن حقوق و مطالبات خود اعتراض کردند.

یکی از کارگران حاضر در این تجمع به ایرنا گفت: حدود 300 نفر از کارگران واحد تولید این شرکت، از صبح امروز در مقابل ساختمان معاونت نفتی تجمع کرده و خواستار پرداخت حقوق خود شده اند.
وی که خواست نامش فاش نشود اظهار کرد: کارگران این واحد از مهر ماه و کارشناسان از شهریور ماه حقوق خود را دریافت نکرده اند همچنین مطالبات و تسویه حساب های 9 ماه گذشته نیز هنوز پرداخت نشده است.

وی با بیان اینکه کارکنان در این مدت به کار خود ادامه داده و تلاش می کنند شرکت سرپا بماند، افزود: شرکت گروه ملی صنعتی فولاد، پنج سال است که به حالت بلاتکلیف مانده و خواسته تمام کارکنان این شرکت تسریع در روند تعیین تکلیف آن است.

بر اساس این گزارش، کارکنان گروه ملی صنعتی فولاد چهارشنبه گذشته نیز تجمعی اعتراضی برای پرداخت نشدن حقوق خود برگزار کردند. 

گروه ملی صنعتی فولاد که از قطب های تولید فولاد کشور است در سال 89 با تولید یک میلیون و 360 هزار تن محصول نهایی و 300 هزار تن فولاد خام (به ترتیب 12 و 13 درصد رشد ) بالاترین رکورد تولید را در کشور داشت .

حمید محمودی مدیرعامل شرکت گروه ملی صنعتی فولاد پیش از این در واکنش به تجمع کارکنان گفته بود: مراحل انتقال مالکیت از سهامداران قدیم به جدید تا آخر دی ماه نهایی شده و بسیاری از مشکلات و دغدغه های کارگران و کارشناسان این شرکت رفع می شود.

به گفته وی، این کارشناسان دغدغه تعیین تکلیف مالکیت شرکت را داشته و در این خصوص جواب قانع کننده ای از ما می خواهند اما برخی مسائل در زمینه واگذاری شرکت از دست ما نیز خارج است و به تنهایی نمی توانیم پاسخگوی مشکلات باشیم و باتوجه به اقدامات صورت گرفته در یک سال اخیر، دادسرا اموال سهامدار پیشین این شرکت را به مزایده گذاشته و بانک ملی نیزبه عنوان مشتری کنونی قرار بود روز سه شنبه تکلیف مالکیت این شرکت را مشخص کند اما در قیمت گذاری این شرکت بزرگ ابهاماتی وجود دارد که در حال بررسی است.

شرکت گروه ملی فولاد ایران (اهواز) که در سال 89 با تولید یک میلیون و 360 هزار تن محصول نهایی و 300 هزار تن فولاد خام (به ترتیب 12 و 13 درصد رشد ) بالاترین رکورد تولید را در کشور به دست آورد. این شرکت یکی از شرکت های زیرمجموعه گروه امیر منصور آریا بود که پس از کشف فساد مالی در این مجموعه و ارتباط آن با دو بانک بزرگ کشور، مدیریت آن در اختیار دادگستری قرار گرفت. 

جواد کاظم نسب الباجی و علی ساری نمایندگان اهواز، کارون، باوی و حمیدیه در مجلس شورای اسلامی یکم دی درباره بلاتکیلفی شرکت گروه ملی و کارکنان آن به وزیر صنعت تذکر کتبی دادند.

برچسب ها: کارگران ، گروه ملی
comment
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
انتشار یافته: ۱
comment
comment
کارگر گروه ملی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۲۶ - ۱۳۹۵/۱۰/۰۵
comment
0
0
comment آقای مدیر عامل یا همان نماینده بانک ملی چرا به این موضوع اشاره نمی کند که تولیدات این چند ماه گروه ملی که کرور کرور بارگیری و به بیرون ارسال می شود به کجا می رود؟
آیا واقعا دادستانی اداره موقت گروه ملی را جهت برداشت طلب بانک ملی از فروش تولیدات به شرط عدم پرداخت حقوق کارگران داده است؟
گروه ملی چند بخش تولیدی دارد که تعدادی از این بخش ها بصورت حق دستمزدی محصول تولید می کنند ولی بخش فولادساز آهن اسفنجی را به شمش تبدیل میکند و آن شمش در بخش دیگری به مفتول یا میلگرد تبدیل می شود یعنی تولید این خط حق العملی ویا دستمزدی نیست. کما اینکه بخش فولادسازی مدتی اقدام به تولید شمش با آنالیز خاص و گران قیمت نیز نموده است ولی با این حال حقوق ها و مطالبات پرسنل به گونه ای به گروه های مبتنی بر مدرک تحصیلی تقسیم می شود و با زیاد کردن پرداخت حقوق گروه ها علیرغم [...] مسئولین مبنی بر پرداخت یک حقوق در ماه اکنون که 5دی ماه است 45 روز از پرداخت حقوق شهریور به اولین گروه گذشته و مدیرعامل [...] با کمال خونسردی موضوع عدم پرداخت ها را به عدم همکاری دادستانی در تعیین تکلیف گروه ملی اعلام می کند حال سود این تولیدات به کدام جیب می رود خدا می داند.
اینجا کارگر می ماند و حقوق ها و مزایای کم شده و پرداخت نشده و گاه عدم تمدید دفترچه های تامین اجتماعی و یک شرکت که کار می کند و خیلی ها که بنا به منافع نا معلوم خبر تعطیلی شرکت را در رسانه ها پخش می کنند.
نه عزیزان شرکت تولید دارد حال چه حق العملی و چه فروش مستقیم بهر حال تولید دارد و کارگر بیچاره نیز با نجابت کار می کند ولی بدون رضایت.نمایندگان محترم مجلس لطفا اصل ماوقع را در مجلس اعلام فرمایید.
باید مشخص شود بازیگران پشت پرده مالکیت شرکت چه کسانی هستند.درست است که گروه ملی دارای محصولات فولادی مختلفی است و حتی با بدهی هم حکم طلا را دارد ولی چرا باید در جدال مالکیت شرکت بین عده ای کارگر بیچاره تاوان پس دهد؟
نام:
ایمیل:
* نظر:
شوشان تولبار