شوشان تولبار
آخرین اخبار
شوشان تولبار
کد خبر: ۶۴۲۷۷
تاریخ انتشار: ۰۶ بهمن ۱۳۹۵ - ۲۲:۳۸
تعدادی از کارگران شهرداری شوشتر با اعتراض به تبدیل وضعیت شغلی از قراردادی به پیمانکاری، خواستار حل مشکل خود شدند.


 تعدادی از کارگران شهرداری شوشتر با اعتراض به تبدیل وضعیت شغلی از قراردادی به پیمانکاری، خواستار حل مشکل خود شدند.

تعدادی از کارگران شهرداری شوشتر، چهارشنبه برای دومین روز متوالی در مقابل فرمانداری این شهرستان تجمع کرده و خواستار رسیدگی به مشکلات خود شدند. یکی از این کارگران در گفت و گو با ایرنا اظهار کرد: شهرداری شوشتر از اول بهمن امسال قراردادهای کارگران را بدون اطلاع آنها تغییر داده و همه را به پیمانکار واگذار کرده است، این در حالیست که از اوایل سال 94 این کارگران تبدیل وضعیت شده و با شهرداری قرارداد مستقیم امضا کرده بودند.

وی که خواست نامش فاش نشود افزود: حدود 300 نفر کارگران شهرداری شوشتر تا پیش از سال 94 تحت نظر پیمانکار بوده و مشکلات زیادی در دریافت حقوق داشتند به طوری که بخشی از مطالبات خود را تا کنون دریافت نکرده اند.

وی با انتقاد از مسئولان برای پیمانکاری کردن مجدد کارگران شهرداری اظهار کرد: دستمزد کارگران هم اکنون حدود 14 میلیون ریال است که بعد از تبدیل قرارداد به پیمانکاری، به هشت حدود میلیون ریال کاهش می یابد و این مساله مشکلات معیشتی زیادی برای کارگران به همراه دارد.

وی گفت: طبق شنیده ها استانداری در نامه ای به شهرداری شوشتر دستور داده که قرارداد یک ساله با کارگران امضا کند اما شهرداری همه کارگران را به پیمانکار غیربومی واگذار کرده است که حاضر به پرداخت اضافه کار به کارگران نیست و حقوق را به شدت کاهش می دهد.

*قرارداد غیرقانونی

شهردار شوشتر نیز در این باره گفت: تبدیل وضعیت کارگران شهرداری از پیمانکاری به قراردادی در گذشته اتفاق افتاده و این مساله برخلاف قانون و مقررات و ضوابط بوده است و اکنون برای اصلاح این مشکل، دوباره همه کارگران را به پیمانکاری تبدیل وضعیت داده ایم.

مهراب فلسفی افزود: شهرداری شوشتر یک سال و نیم قبل، به دلیل اختلاف با پیمانکار، به صورت موقت و یک ماهه مستقیما با کارگران قراردادی منعقد کرد تا مشکل پراخت حقوق کارگران را حل کند اما این قرارداد اکنون برای شهرداری دردسرساز شده و برای کارگران انتظاراتی ایجاد کرده است. وی با بیان اینکه حدود 300 نفر از کارگران به این صورت تبدیل وضعیت شدند، اضافه کرد: این تصمیم غیرقانونی باعث شده 50 درصد به هزینه های شهرداری اضافه شود و بیش از سه میلیارد ریال به ما تحمیل شود.

فلسفی گفت: در تمام شهرداری های کشور بکارگیری نیروی انسانی در بخش کارگری برون سپاری شده و به پیمانکار واگذار شده است و ما نیز در راستای برون سپاری، قراردادهای کارگران را تغییر داده ایم که کارگران واحد فضای سبز در آبان 94، واحد خدمات شهری در شهریور امسال و سایر واحدها از ابتدای بهمن امسال تحت پوشش پیمانکار قرارگرفته اند.

وی تاکید کرد: این تبدیل وضعیت در میزان دریافتی کارگران تغییری ایجاد نمی کند و حقوق کارگران کاهش پیدا نمی کند و نباید کارگران نگرانی از این بابت داشته باشند. شهردار شوشتر همچنین گفت: کارگران از بابت تاخیر در پرداخت حقوق هیچگونه مشکلی ندارند و تنها اعتراض آنها به امضای قرارداد با پیمانکار است.

شهرستان شوشتر در 85 کیلومتری اهواز و در شمال خوزستان قرار دارد.

نام:
ایمیل:
* نظر:
شوشان تولبار