در روزهای اخیر به صورت مکرر بحث آلودگی هوای تهران به تیتر یک رسانههای آنلاین و مکتوب تبدیل شده و مدارسش در همه مقاطع تعطیل شد، در حالی که کیفیت هوای اهواز در پاییز امسال آلودهتر از تهران است
در روزهای اخیر به صورت مکرر بحث آلودگی هوای تهران به تیتر یک رسانههای آنلاین و مکتوب تبدیل شده و مدارسش در همه مقاطع تعطیل شد، در حالی که کیفیت هوای اهواز در پاییز امسال آلودهتر از تهران است
در 29 آذر 1395 منشور حقوق شهروندی ایران به امضای رئیس جمهور رسید و از طریق پیامک به مردم ابلاغ شد. فصل اول این منشور به حق حیات، سلامت و کیفیت زندگی اختصاص دارد و در فصل دوم صحبت از حق کرامت و برابری انسانها میشود.
در روزهای اخیر به صورت مکرر بحث آلودگی هوای تهران به تیتر یک رسانههای آنلاین و مکتوب تبدیل شده و مدارس این استان در همه مقاطع تعطیل شدند. همچنین روز گذشته مدارس ارومیه به دلیل آلودگی هوا تعطیل شد.
نگاهی به آمارهای سازمان حفاظت از محیط زیست نشان میدهد که شاخص ذرات معلق کمتر از دو و نیم میکرون امروز در تهران روی عدد 146 و در ارومیه روی عدد 155 قرار دارد و این میزان آلودگی سبب تعطیلی مدارس در این مناطق شده است.
بنا بر آمار سازمان حفاظت از محیط زیست در سه ماهه نخست امسال شاخص ذرات معلق کمتر از دو و نیم میکرون در اهواز 11 بار بین 150 تا 500 قرار گرفت که شرایط ناسالم و خطرناک محسوب میشود.
حال نکته جالب اینجا است که شاخص ذرات معلق کمتر از دو و نیم میکرون در تهران در پاییز امسال از 150 فراتر نرفته است و همه تعطیلیهای شهر تهران در هوای ناسالم برای گروههای حساس در نظر گرفته شده است در حالی که هوای اهواز در 31 روز از 3 ماهه پاییز امسال در شرایط ناسالم برای گروههای حساس قرار داشت.
به گزارش خبرگزاری فارس، به نظر میرسد که یک سال پس از ابلاغ حقوق شهروندی توسط رئیس جمهور ؛ هنوز خوزستانیها از فصل اول و دوم این منشور محروم هستند و تفاوتهایی بین مردم در اهواز و تهران وجود دارد.
بررسی آماری کیفیت هوای اهواز در پاییز امسال فقط متعلق به شاخص ذرات کمتر از دو ونیم میکرون است که باید به آنها هوای آلوده به ریزگرد را هم اضافه کرد.
خوب است رئیس سازمان حفاظت از محیط زیست به جای اظهار نظر درباره مسئلهای که در حیطه اختیارات و وظایفش نیست به مسئله کیفیت هوای اهواز بپردازد و از اقدامات انجام شده برای برخورداری اهوازیها از «حق حیات، سلامت و کیفیت زندگی» سخن بگوید.