شوشان تولبار
آخرین اخبار
شوشان تولبار
کد خبر: ۸۵۳۰۳
تاریخ انتشار: ۲۷ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۸:۳۶
دکتر غلامعباس دیناروند/محقق و مدرس حوزه سلامت

فن بازار: 
فن بازار بازاری برای ارائه و فروش فناوری می باشد. فن بازار ها نقشه واسطه ای را برای انتقال فناوری ها به مشتریان ومتقاضیان بر عهده دارند و ارتباط های نزدیکی را بين واحدهای فناور، شرکتهای دانش بنیان و فعالین فناوری با خريداران و متقاضیان آن فناوری ایجاد می كند و لینک های کارا از زير ساخت های حمايتی شامل سازمان ها و موسساتی كه با مبادله های تكنولوژی در ارتباط هستند مانند شبكه نوآوری ملی برقرار می نمايند، تا بتوانند پروسه تبادل تكنولوژی را انجام پذير نمايند. ایجاد اولین فن بازار ها به كشور های شرق و جنوب شرق آسيا بر می گردد. 

اين كشور ها كه در ابتدا خود توليد كننده فناوری نبودند از شيوه انتقال فناوری استفاده كرده و با بنا كردن فن بازار های بين المللی در كشور خود بستر حضور شركت های بزرگ و چند مليتی را در آن ها فراهم كردند و بدين طريق جريان انتقال تكنولوژی را در اين كشور ها ايجاد نمودند.  ساختار های ايجاد شده از فن بازار ها در اين كشور ها به Technomarket  يا Technomart معروف هستند.کوتاه کلام آنکه يك فن بازار دارای نقش های بااهمیتی چون بهره برداری از فناوری ها و پتنت های استفاده نشده، مبادله تكنولوژی و نقش واسطه گری بين عرضه كنندگان و مشتریان و متقاضیان، ارائه ارتباط های مرتبط با تكنولوژی همچون شيوه های تجارت و تجاری سازی فناوری ها و بازاريابی برای آن ها و خدمات پشتيبانی همچون جستجوی عرضه كننده و متقاضی تكنولوژی و خدمات مالی می باشد. 

فن بازار بین المللی سلامت منطقه آزاد اروند: 
ایده ‌پردازی و نوآوری، تجاری‌ سازی ایده های فناورانه وشناسایی روندهای تأثیرگذار در سلامت از جمله موضوعاتی است که در آموزش رسمی حوزه سلامت به آنها پرداخته نشده است و فن‌بازار سلامت مجال مناسبی برای دست یافتن به این موضوع مهم می باشد. در این فن بازار بین المللی سلامت؛ دانشکده علوم پزشکی آبادان بعنوان میزبانی برای واحدهای فناور،شرکت های دانش بنیان حوزه سلامت کل کشور با همکاری سازمان های کارفرمایی مانند منطقه آزاد اروند در این فن بازار مشارکت فعال خواهندداشت. 

دانشگاههای علوم پزشکی و شرکتهای دانش بنیان حوزه سلامت آخرین دستاوردهای فناورانه خود را به نمایش می گذارند از سوی دیگر منطقه آزاد اروند بستر را برای حضور مشتریان بین المللی حوزه خلیج فارس مهیا می کند قطعا حذف روادید منطقه آزاد در این فن بازار بین المللی سلامت به جذب بیشتر سرمایه گذاران و خریداران بین المللی کمک خواهد نمود.در این بستر ضمن آنکه ایده های فناورانه حوزه سلامت مرحله نهایی تجاری سازی خود را طی می کنند تفاهم نامه های خرید محصولات با مشتریان خارجی و داخلی منعقد می شود و این بستر منجر به خودباوری فعالان فناوری سلامت که اکثرا جوانان دانش آموخته دانشگاههای علوم پزشکی کشور هستند، می شود ،همچنین در این بستر دانشجویان عرصه سلامت نیز با ارائه ایده های خود فرصت رشد و بالندگی پیدا خواهند نمود. نگارنده آمادگی خود را برای اجرایی کردن این طرح کارشناسی شده اعلام می کند و بی شک نه تنها به رونق جذب سرمایه خارجی در منطقه آزاداروند بلکه به رونق اقتصادی استان نیز منجر خواهد شد. 



نام:
ایمیل:
* نظر:
شوشان تولبار