رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی خوزستان با انتقاد شدید از عدم حضور برخی مدیران در جلسات شورای برنامه ریزی گفت: جلسات شورای برنامه ریزی که فقط برای توزیع اعتبارات نیست٬ برای سیاست گذاری و برنامه ریزی استان نیز است و دستگاهی که مشارکت نکند٬ نباید مدعی دریافت اعتبار باشد.
امید حاجتی در جلسه شورای برنامهریزی خوزستان که امروز (شنبه نوزدهم اسفندماه) در اهواز برگزار شد، با اشاره به شأن تصمیمگیری و اختیارات قانونی شوراهای برنامهریزی استانها اظهار کرد: مهمترین و بالاترین جلسات استانی از لحاظ شأن تصمیمگیری، جلسات شورای برنامهریزی است. در استان هیچ جلسه مهمتر دیگری از جلسات این شورا وجود ندارد که فرضا فلان مدیر بزرگوار در این جلسه حضور نداشته باشد.
وی ادامه داد: تقریبا در همه جلسات این شورا آقای شریعتی – استاندار خوزستان- حضور داشته اند. وقتی نماینده عالی دولت در استان به این جلسات میآید که مهمترین جلسات استان است، نمیدانم مدیران محترم عضو شورا که در جلسات شرکت نمیکنند چه توجیهی میتوانند بیاورند.
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی خوزستان تصریح کرد: قرار نیست در جلسه شورای برنامهریزی استان فقط اعتبار تصویب شود و از همه این موارد مهمتر سیاست و برنامهگذاری است. شک نکنید اگر برنامهریزی، سیاستگذاری و اولویتبندی صحیحی در استان صورت نگیرد، اولا کسی نباید مدعی اعتبار شود و در وهله بعد طبیعی است که وقتی مشارکتی نباشد، بخشی از موضوعات از اولویت خارج میشود.
حاجتی ادامه داد: مگر در طول سال چند جلسه شورای برنامهریزی برای توزیع اعتبار و منابع برگزار میشود؟ اصل موضوع سیاستگذاری، برنامهریزی و تعیین اولویتها است که باید در جلسات این شورا انجام شود. متاسفانه این کوتاهی را در بعضی از دستگاههای اجرایی میبینیم. مساله بدتر این است که بعضی از سازمانها بدون هرگونه هماهنگی با دبیرخانه این شورا، در جلسات یا غیبت میکنند، یا دائما جانشین میفرستند.
وی افزود: دستورکارهای جلسات مختلف شورا متفاوت بوده و ممکن است برای بررسی یک دستور کار حضور نفر اول سازمان یا دستگاه مورد نظر که عضو شورا است، الزامی باشد. غیبتها در جلسات این شورا حتما باید با هماهنگی باشد اما متاسفانه این کار را نمیکنند.
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی خوزستان خطاب به استاندار گفت: پیشنهاد میدهم گزارش عدم حضور دستگاههای عضو شورای برنامهریزی را بدون هیچگونه توضیحی، برای مجموعه ملی سازمانها ارسال کنیم تا وضعیت مشارکت مدیران استانی آنها در شورای برنامهریزی استان مشخص شود و همچنین رونوشتی از این گزارش را نیز خدمت رئیس مجمع نمایندگان استان قرار بدهیم.
حاجتی خاطرنشان کرد: در برنامهریزی محدودههای شهری معمولا دنبال عارضههایی میگردند تا آن را کامل مشخص کنند. شهری که فعالیت غالب آن کشاورزی است را به راحتی نمیتوان تغییر کاربری داد و معاش آنها از این طریق صورت میگیرد.
/ایسنا