شوشان تولبار
آخرین اخبار
شوشان تولبار
کد خبر: ۹۵۰۷۳
تاریخ انتشار: ۱۹ بهمن ۱۳۹۷ - ۲۱:۴۹
امام جمعه موقت اهواز:
لایروبی رودخانه‌های کرخه، دز و کارون و همچنین پرداخت خسارت‌های وارد شده به مردم سیل‌زده از سوی دولت را داریم.

آیت‌الله محسن حیدری در خطبه‌های نماز جمعه امروز، ۱۹ بهمن‌ماه اهواز بابیان اینکه امام کاظم(ع) در حدیثی فرمودند: «ان فاطمه صدیقه الشهیده» گفت: کلمه «صدیقه» ناظر به عصمت حضرت زهرا(س) است. واژگان شهید و شهیده در فرهنگ اسلام به معنای آن کسی است که در راه خدا کشته می‌شود و این اطلاق آنقدر متواتر است که نیاز به اثبات ندارد و امام کاظم(ع) در این حدیث شهادت ایشان را مورد تاکید قرار داده است.

وی با اشاره به چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران اظهار کرد: امروز یادآور اعلام همبستگی همافران با امام راحل در سال ۵۷ است که به همین جهت به نام روز نیروی هوایی نامگذاری شده است. شنبه ۲۰ بهمن سالروز شهادت حضرت زهرا(س) است و این مناسبت را تسلیت می‌گوییم؛ ایشان حلقه وصل نبوت و امامت و برهان قاطع شیعه و اسوه همه انسان‌های پاک است. همچنین این روز آغاز عملیات والفجر ۸ در فاو و روز حفاظت اطلاعات سپاه پاسداران انقلاب اسلامی است. روز ۲۱ بهمن هم روز شکسته شدن حکومت نظامی به فرمان امام راحل است که زمینه ساز پیروزی انقلاب اسلامی شد.

آیت‌الله حیدری افزود: روز ۲۲ بهمن روز پیروزی انقلاب اسلامی و سقوط رژیم ۲۵۰۰ ساله شاهنشاهی است که ۴۰ سال از آن روز می گذرد؛ چهل سالگی نشانه پویایی، ماندگاری و جوانی انقلاب اسلامی ایران است. تاکنون ملت ایران قله‌های زیادی را فتح کرده و ان‌شاالله قله‌های دیگری هم در دهه پنجم انقلاب فتح و قطعا این انقلاب به انقلاب حضرت مهدی(عج) متصل خواهد شد.

امام جمعه موقت اهواز با بیان اینکه امام راحل تعابیر مختلفی از ۲۲ بهمن همچون روز برکات و نعمت‌های الهی، روز نتیجه اعتصام به حبل الهی، تجلی حکومت الله روی زمین، هدیه‌ای از عالم غیب ربوبی و ... داشتند، افزود: مقام معظم رهبری هم درباره انقلاب اسلامی تعبیری بر این مبنا دارند که فرمودند: «حدوث و سربلند کردن جمهوری اسلامی نشانه‌ای از اعجاز الهی بر روی زمین است.» براساس این فرموده معظم‌له وقتی که اعجاز الهی، پشتوانه خدا و امام زمان(عج)، حضور مردم در صحنه و استمرار ولایت فقیه وجود داشته باشد، هیچ قدرت خارجی و داخلی و استکباری نخواهد توانست جلوی پیشرفت انقلاب اسلامی را بگیرد.

وی بیان کرد: یادآوری نعمت‌های الهی یوم الله ۲۲ بهمن زمینه ساز صبر و مقاومت بیشتر مومنان و شکرگزاری نعمت‌های بزرگ است. حضور مردم در صحنه تظاهرات روز ۲۲ بهمن روز تجدید بیعت با آرمانهای امام خمینی(ره)، شهیدان و مقام معظم رهبری و مایه بازدارندگی در مقابل توطئه‌های دشمنان اسلام است؛ دشمنان اسلام در مقابل انقلاب اسلامی شکست‌های زیادی متحمل شدند و نمی‌توانند پیشرفت و اقتدار نظام در منطقه و جهان را تحمل کنند و به همین جهت خناسانه توطئه‌چینی کرده و تحریم اقتصادی و تهدید نظامی را بر انقلاب و ملت تحمیل می‌کنند.

آیت‌الله حیدری اضافه کرد: برای بازدارندگی در مقابل این توطئه‌ها مهمترین باطل‌السحر حضور مردم در صحنه به ویژه در ۲۲ بهمن است؛ مخصوصا ۲۲ بهمن امسال که نه تنها آمریکا بلکه اروپا هم وارد میدان شده و با این بیانیه ۱۲ بندی به نوعی دندان‌های طمع خود را نشان دادند و فکر کردند با این دخالت‌های احمقانه می‌توانند اراده ملت ایران را بشکنند اما کور خواندند؛ اینها نقشه جدیدی را برای تطمیع دولتمردان مطرح کردند و وعده‌های توخالی مثل اینس‌تکس را ایجاد کردند؛ این وعده جدید ابزاری برای حمایت از تبادلات تجاری است و موضوع این است که آنها می‌گویند ایران کالاهای خود، غیر از نفت را به راحتی برای اروپا بفرستد اما پولی به ایران نمی‌دهیم برای اینکه آمریکا عصبانی نشود و فقط دارو و غذا داده می‌شود.

امام جمعه موقت اهواز افزود: همه این اقدامات و وعده‌ها کلک و فریب و تحمیل دیگری بر ملت ایران است؛ همانطور که برجام را تحمیل کردند می‌خواهند FATF هم تحمیل کنند اما ما بی‌وفایی آنها در برجام را دیدیم. در این میان اگر چند نفر از دولتمردان دلشان را به این وعده‌ها خوش کرده‌اند اما اروپا باید بداند ملت ایران زیربار این تحمیل‌ها، ذلت‌پذیری و فریب‌ها نمی‌رود و تا آخر پای انقلاب و نظام ایستاده است.

وی به سیل اخیر در برخی از شهرهای استان خوزستان اشاره و تصریح کرد: سیلابی که در برخی از شهرهای استان ایجاد شد با همت مسئولان و همکاری خوب مردم مخصوصا در شهر رفیع، مدیریت شد. در سال ۹۵ مازندران سیل آمد، ۱۰ روز بعد هیات دولت پرداخت همه خسارت‌ها به مردم را تصویب کرد اما در خوزستان چرا این اتفاق نیفتاد؟ در شعیبیه سال ۹۵ سیل اتفاق افتاد اما تاکنون خسارت‌های آنها پرداخت نشده است. از دولت می‌خواهیم نسبت به کشاورزان خوزستانی بی‌مهری و بی‌عنایتی نداشته باشند.

آیت‌الله حیدری افزود: با حضور در میان مردم سیل‌زده خواسته‌های آنها را شنیدیم؛ آنها دو خواسته مهم داشتند که اولین آن لایروبی رودخانه‌های کرخه، دز و کارون است؛ اگر سازمان آب و برق به وظیفه خودش عمل کرده بود سیل هیچ خسارتی وارد نمی‌کرد اما در نتیجه کوتاهی آنها این فاجعه به بارآمد. لذا به آنها هشدار می‌دهیم که به وظیفه خودتان عمل کنید وگرنه باید پاسخ ‌مردم را بدهید و از مسئولان استانی و کشوری می خواهیم بر این دستگاه‌ها فشار وارد کنند تا به وظیفه خودشان عمل کنند.

امام جمعه موقت اهواز بیان کرد: همچنین خواسته دوم مردم سیل‌زده پرداخت خسارت‌های وارد شده به مردم است؛ خوشبختانه در این سیل خسارت جانی نداشتیم اما خانه‌ها و زمین‌های زراعی مردم زیر آب رفت و دولت باید خسارت آنها را جبران کند.
منبع: ایسنا
نام:
ایمیل:
* نظر:
شوشان تولبار