شوشان تولبار
آخرین اخبار
شوشان تولبار
کد خبر: ۹۶۶۴۴
تاریخ انتشار: ۰۸ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۷:۲۴
معاون فرهنگی سازمان جهاددانشگاهی خوزستان با اشاره به لغو برگزاری هشتمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویی در خوزستان با توجه به تعطیلی مکرر دانشگاه‌های استان در اثر وقوع پدیده سیل و نبود زمان کافی، از اعلام آمادگی برای برگزاری نهمین دوره این مسابقات در ترم تحصیلی آینده خبر داد.
محمدامین صالحی‌نژاد با بیان این مطلب اظهار کرد: زمان‌بندی مسابقات ملی مناظره دانشجویی به نحوی است که باید حداکثر تا پایان اردیبهشت‌ماه مرحله مقدماتی در استان‌ها برگزار و نتایج اعلام شود که این امر با توجه به بروز حوادث غیرمترقبه سیل و آسیب‌های ناشی از آن که جمعیت بسیاری را در استان تحت تأثیر قرار داد و از سوی دیگر تعطیلی مکرر دانشگاه‌ها و بازگشایی دیرهنگام مراکز آموزش عالی، در فرصت باقیمانده مقدور نیست.

وی افزود: البته سامانه ثبت‌نام دانشجویان برای شرکت در مسابقات مناظره به نشانی conf.jahadp.ir همچنان فعال خواهد ماند و باتوجه به اعلام آمادگی جهاددانشگاهی خوزستان برای برگزاری نهمین دوره این مسابقات، دانشجویان علاقمند به شرکت در این مسابقات از هم‌اکنون نیز می‌توانند ثبت‌نام خود را انجام دهند.

معاون فرهنگی سازمان جهاد دانشگاهی خوزستان با بیان اینکه مسابقات ملی مناظره دانشجویان با هدف رشد و شکوفایی فرهنگ گفت‌وگو، زمینه‌سازی برای شکل‌گیری تفکر خلاق و نقاد در میان دانشجویان، ایجاد انگیزه در جامعه برای گرایش به ارتقاء دانش و آگاهی، آموزش مسائل و مطالب علمی به صورت جذاب، قابل پذیرش و اثربخش و تمرین و تقویت فعالیت‌های گروهی منسجم و هدفمند برگزار می‌شود، گفت: با پایان هشتمین دوره این مسابقات و اعلام فراخوان نهمین دوره، جهاد دانشگاهی خوزستان برای ترم تحصیلی آینده برگزاری این دوره از مسابقات را در برنامه دارد.

صالحی‌نژاد تصریح کرد: جهاد دانشگاهی، به‌عنوان نخستین نهاد برگزارکننده مسابقات مناظره در ایران، از سوی شورای هماهنگی فرهنگی دانشگاه‌ها، مجری برگزاری مسابقات مناظره دانشجویی است و تلاش بر این است که سطح برگزاری مسابقات نیز باکیفیت و با رعایت اخلاق مناظره باشد؛ مسابقات به‌صورت گروهی برگزار می‌شود و دانشجویان علاقمند در هنگام ثبت‌نام باید مشخصات اعضا و همچنین سرپرست گروه (یک عضو هیأت علمی) را در فرم مربوطه وارد کنند.

وی ادامه داد: زمان هر مسابقه در مجموع ۳۲ دقیقه است که هر گروه یک فرصت ۶ دقیقه‌ای برای طرح مساله، دو فرصت ۳ دقیقه‌ای برای دفاع و یک فرصت ۴ دقیقه‌ای برای نتیجه‌گیری در اختیار دارد. هر مسابقه توسط ۳ داور قضاوت می‌شود که داوران نیز باید عضو هیات علمی دانشگاه باشند. مسابقات به صورت حذفی است و این شیوه تا رسیدن به ۲ گروه برای مسابقه‌ نهایی ادامه می‌یابد.

معاون فرهنگی سازمان جهاد دانشگاهی خوزستان در خصوص گزاره‌های مناظرات نیز گفت: گزاره‌ها توسط شورای علمی تصویب شده و به قید قرعه برای هر مسابقه تعیین می‌شود؛ سپس جایگاه هر گروه در نقش مخالف یا موافق در صورت امکان با توافق گروه‌ها با یکدیگر و در غیر این صورت به قید قرعه تعیین می‌شود؛ دبیرخانه استانی مسابقات از طریق شماره تماس 33338863 آماده پاسخ‌گویی به سوالات است.

منبع: ایسنا
نام:
ایمیل:
* نظر:
شوشان تولبار