آیتالله شفیعی در جمع اعضای خانه مطبوعات خوزستان گفت: شما درباره من هر چه بگویید زیاد گفتید. من قابل نیستم. من کسی نیستم که کسی از من تعریف و توصیف کند. فقط دعا کنید خداوند ما را رسوا نکند. خداوند گناهان ما را بپوشاند. هر چه درباره من بگویید زیاد گفتهاید، مبالغه کردهاید، ولی هرچه درباره سید محسن بگویید کم گفتهاید.
شوشان : آیتالله شفیعی در جمع اعضای خانه مطبوعات خوزستان گفت: برای خدا قدم بردارید، برای خدا قلم بزنید؛ این شاید در گفتار، آسان باشد اما در مرحله عمل اگر ادامه دادید کم کم خداوند کمک میکند.
اعضای خانه مطبوعات استان خوزستان به همراه پیشکسوتان این صنف، امروز پنجشنبه ۶ بهمن در مرقد حضرت علی بن مهزیار اهوازی حضور یافته و با قرائت فاتحه، به مقام حجت والمسلمین سیدمحسن شفیعی ادای احترام کردند و پس از آن با آیتالله سید علی شفیعی، نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری دیدار کردند.
آیتالله شفیعی در این دیدار ضمن قدردانی از حضور اعضای خانه مطبوعات گفت: تشکر میکنم که سر وقتی که معین شده بود تشریف آوردید. اینکه اعضای خانه مطبوعات راس ساعت تشریف آوردند برای من جالب و ارزشمند بود. رعایت وقت بسیار مهم و ارزشمند است و دلیل بر این است که انسان در جاهای دیگر هم رعایت جهات لازمه را میکند. این قابل تقدیر است.
وی گفت: با صحبتی که آقایان ابتدای جلسه بیان داشتند، مشخص شد محور اصلی این دیدار، سید محسن ما است. از اظهار لطف شما تشکر میکنم.
در برنامه دزفول گفتم شما درباره من هر چه بگویید زیاد گفتید. من قابل نیستم. من کسی نیستم که کسی از من تعریف و توصیف کند. فقط دعا کنید خداوند ما را رسوا نکند. خداوند گناهان ما را بپوشاند. هر چه درباره من بگویید زیاد گفتهاید، مبالغه کردهاید، ولی هرچه درباره سید محسن بگویید کم گفتهاید. علت این است که شاید هیچ کس به اندازه پدر او نمیتواند دانسته باشد. کسی در شب، کسی در روز، کسی در محل کار، یا در مسجد، هر کس در جایی و در همان محدوده سید محسن را میدید. اما اینکه کسی همه جهات او را درک بکند، پدر یا مادر میتواند این را احساس بکند.
آیتالله شفیعی ادامه داد: یک جملهای خدمتتان عرض کنم که جای خیلی چیزها را میگیرد. یکی از دوستان مسجد ایشان میگفت که در مسجد ایستاده بودم ایشان وارد شد. به او گفتم این قدر خودت را اذیت نکن، این قدر دوندگی نکن. جواب داد: فلانی، کار، کار، کار. کما اینکه یک شب در منزل، خودم به او گفتم این قدر به خودت اذیت نرسان. میخواهی چه بکنی؟ مسجد، محراب، منبر، دانشگاه، درس، بحث، خانواده، چیزهای دیگر و ... چه خبر است؟ او گفت من برای خدا کار میکنم. در حالی که من به حسب ظاهر به خود نگذاشتم ولی از دل تکان خوردم که انسانی که میخواهد برای خدا کار کند غیر از این، نمیتواند باشد. لذا اگر توصیهای لازم باشد این است که انسان برای خدا کار کند. انسان برای خدا قدم بردارد.
این عالم دینی بیان کرد: قرآن مبارک، معلم بزرگ ما است. میفرماید: «قُلِ اللَّهُ ثُمَّ ذَرْهُمْ» (انعام، ۹۱) ای پیغمبر، به مردم بگو، خدا و آن ها را رها کن. خدا را که گفتی و مطرح کردی، همه چیز را گفتهای. اگر گفتی خدا، چیز نگفتهای باقی نگذاشتی. همه چیز در خدا مُندرج است. خداوند محیط و مشرف به همه چیز و همه کس است و خود خداوند توان میدهد، عزت میدهد. بنابراین اگر انسان برای خداوند کار بکند، همه کار ها را کرده و اگر برای خدا صحبت کند، همه چیز را گفته و اگر برای خداوند بنویسد، همه چیز را نگارش کرده است.
عضو مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه باید در تمام شئون زندگی، خدا را در نظر بگیرید، ادامه داد: برای خدا قدم بردارید، برای خدا قلم بزنید؛ این شاید در گفتار، آسان باشد اما در مرحله عمل اگر ادامه دادید کم کم خداوند کمک میکند. در روایتی آمده است که خداوند متعال میفرماید: «مَن تَقَرَّبَ إلَيَّ شِبرا تَقَرَّبتُ إلَيهِ ذِراعا ، و مَن تَقَرَّبَ إلَيَّ ذِراعا تَقَرَّبتُ إلَيهِ باعا ، و إذا أقبَلَ إلَيَّ يَمشي أقبَلتُ إلَيهِ اُهَروِلُ» اگر کسی یک وجب به من نزدیک شود، من یک ذراع به او نزدیک می شوم و اگر کسی یک ذراع به من نزدیک شد، بیشاز آن به او نزدیک میشوم و اگر کسی یک گام به من نزدیک بیاید، من شتابان به سوی او میآیم. این خدایی است که خود را معرفی کرده است. ما به طرف خدا نرفته و او را ندیدم. اگر به طرف خدا برویم، خدا خودش را به ما نشان میدهد. انسان در خلوت و جلوت، نزد خانواده، پیش همسایه و همگان همیشه هم و غمش این باشد که خدا را در نظر بگیرد. این نباشد که فلانی خوشش بیاید، یا خوشش نیاید. همهاش خدا باشد. هیچ کس که نبیند، خداوند متعال میبیند. شما فرزندان اسلام هستید، فرزندان مذهب جعفری و انقلاب اسلامی هستید. به خدا توجه کنید. مبدا و مقصد خود را خدا قرار دهید و آثارش را نه تنها در آخرت، در دنیا هم خواهید دید. ان شاءالله خداوند در ماه رجب همه شما را به بهترین توفیقات موفق و موید نماید.
شایان ذکر است در این دیدار تعدادی از اهالی رسانه به بیان نقطه نظرات خود پرداختند. امید حلالی، مدیر خانه مطبوعات استان خوزستان، در این دیدار به بیان فضایل حجت الاسلام والمسلمین سید محسن شفیعی و جایگاه ایشان در بین مردم عادی پرداخت و گفت: با خود عهد کردیم که سیره و روش آقا سید محسن را با آن همه جاذبه که ایجاد کردند و موجب دلگرمی و امید آینده بودند فراموش نکنیم.
رضا علیجانی، رئیس هیئت مدیره خانه مطبوعات نیز اظهار داشت: حجت الاسلام والمسلمین شفیعی جزو معدود افرادی بودند که توانسته بودند جذب حداکثری که بارها به آن تاکید شده است در عمل نشان دهند.
وی افزود: بارها دیدیم در مراسمات مختلف بدون تشریفات و غروری شرکت میکرد و سعی میکردند برخی نکات را ظریف به ما رسانهایها انتقال دهند. یکی از دلایل ناراحتی مردم در درگذشت ایشان این بود که ایشان از مردم فاصله نگرفتند.
محمد جعفر فلسفی، پیشکسوت رسانه نیز در این دیدار گفت: نکته مهمی که باید به آن توجه داشته باشیم ارتباط مردم با روحانیت است. این پیوند میتواند منشا بسیاری از برکات باشد و منشا انقلاب ما همین بود. وجود آیت الله شفیعی با این سلوک و مشی و توانمندیها و جایگاه علمی خیلی کمک کرده است که این ارتباط حفظ و تقویت بشود و برکات این ارتباط، فرزندان بزرگوار ایشان هستند. همه ما در معرفی شخصیت و جایگاه علما موظف هستیم. حفظ ارتباط با علما خیلی مهم است و به آن نیاز داریم.
همچنین عبدالرحمان نیکسرشت، دیگر پیشکسوت رسانه در این دیدار گفت: یکی از دلایلی که خوزستان در بحران هویت و درگیریها، جزو آرامترین جاها بود، حضور علما و بزرگان است که مردم را تربیت کردند. مردمی بودن یعنی اینکه نفع من در ضرر مردم نهفته نیست و اگر یک عالم دینی بتواند این را خوب عمل بکند، نظر مردم نسبت به او جلب میشود. خیلیها منافعشان در ضرر مردم است و این خیلی بد است. اما خوش به حال کسانی که نفع مردم نفع آنها و ضرر مردم، ضرر آنها است و حجت الاسلام والمسلمین شفیعی مصداق بارز این منش شرافتمندانه بود.